GioNiko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, επειδή πάντα χρησιμοποιούσα τα routers που έδινε ο εκάστοτε πάροχος και δεν έχω πολύ εμπειρία πάνω σε αυτό το κομμάτι, θέλω να ρωτήσω όσον αφορά την αντικατάσταση του router που δίνει η cosmote με κάποιο καλύτερο. Απλά αγοράζω κάποιο router, το συνδέω και όλα δουλεύουν κανονικά; Επίσης, αν θέλω να μπω στην σελίδα που μπορώ να κάνω τροποποιήσεις στην σύνδεση (192.168.1.1) από το καινούργιο router, θα μπορώ να μπαίνω κανονικά; Η σύνδεση είναι 100mbps με οπτική ίνα.
geoavlonitis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Αν αγοράσεις modem/router χωρίς VoIP, το τηλέφωνο το ξεχνάς (εκτός και αν κάνεις πατέντα που θέλει να έχεις κάποια στοιχειώδη γνώση από δίκτυα, οδηγοί υπάρχουν στα διάφορα forum). Μόνο τα Fritz!BOX παίρνουν αυτόματα όλα τα στοιχεία και εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Μπορείς να αγοράσεις κάποιο Router/Access Point για καλύτερο Wi-Fi. Επίσης, αν είσαι ευχαριστημένος από την τωρινή κατάσταση, μη δώσεις λεφτά γιατί διαφορά δε θα δεις.
GioNiko Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, geoavlonitis είπε Αν αγοράσεις modem/router χωρίς VoIP, το τηλέφωνο το ξεχνάς (εκτός και αν κάνεις πατέντα που θέλει να έχεις κάποια στοιχειώδη γνώση από δίκτυα, οδηγοί υπάρχουν στα διάφορα forum). Μόνο τα Fritz!BOX παίρνουν αυτόματα όλα τα στοιχεία και εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Μπορείς να αγοράσεις κάποιο Router/Access Point για καλύτερο Wi-Fi. Επίσης, αν είσαι ευχαριστημένος από την τωρινή κατάσταση, μη δώσεις λεφτά γιατί διαφορά δε θα δεις. Ωραια καταλαβα! Και εγω δεν περιμενα να ειναι τοσο ευκολο οποτε θα παραμεινω σε αυτο που εχω. Και οι τιμες απο τι ειδα ειναι πολυ υψηλες για να εχει και voip. Σε ευχαριστω! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από GioNiko 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα