Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tzotzo είπε

Κι όμως έχει άπειρους ποδηλάτες η μαραθώνος προς νέα μακρη

Το ξέρω, μια χαρα τους βλέπω να περνανε με κοκκινο, δηλαδη να κινούνται στον δρομο και να μην χαμπαριαζουν απο τα φανάρια. Δεν φταινε μονο οι οδηγοί λοιπον, φταινε ολοι.  Ψαξε να δεις ποσοι έχουν σκοτωθεί απο αμαξι απο Πικέρμι προς Νεα Μάκρη και αν τελικα πήγε κανείς φυλακή. Και αν πήγε καποιος φυλακή ή πλήρωσε καποιο πρόστιμο, γυρισε ο άνθρωπος πίσω;;;  Το ένστικτο της επιβίωσης μου διαβαζει τον ΚΟΚ και γελαει.

Να ξαναπω οτι στη Μαραθωνος, σε μεγάλο κομματι της δεν θελω ουτε πεζος να περπαταω στο πλαι. Μονο με αυτοκίνητο. Ποσο μαλλον να βγω εγω με παντόφλα, ποδήλατο και τη γυναίκα και τρια παιδια ολοι με ποδήλατο στη δεξια λωριδα της Μαραθώνος να πάμε απο Αγια Μαρινα στο Βουτζα.

Ακομα και στην Ολλανδία που εχει ποδήλατοδρομους εχει κατι ωραια ατυχήματα με ποδηλατα και αυτοκίνητα ή ακομα καλύτερα μεταξυ ποδηλάτων. Γιατι;; Γιατί οι ποδηλάτες δεν σέβονται τον ΚΟΚ. Εμενα η λογική μου λεει, οκ να ξερω τον ΚΟΚ αλλα οταν ειμαι ο πιο ευάλωτος, να δινω και παραπανω προσοχη.

• Like 2
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και όμως και το ποδήλατο ρυπαίνει.Και πρέπει να πλερώνει.

Πως απλό.Καταρχάς με τα ελαστικά του.Τρόγωνται στην άσφαλτο και σιγά σιγά όπως όλα τα οχήματα λιώνουν.Που πάνε τα απειροελάχιστα κομματάκια των ελαστικών;Στην άσφαλτο.Και τρώει και την άσφαλτο φυσικά.Μετά έχουμε τα τακάκια.Που πάνε όσο τρώγονται;Διακτινίζονται;Δε νομίζω.Με βάση τον φίλο μας το Νεύτωνα η βαρύτητα τραβάει κάτω τα απειροελάχιστα κομματάκια απο τα τακάκια και ρυπαίνει.

Και 3ον και βασικότερον....Σαν ποδηλάτης έχεις πιο έντονη σωματική άσκηση και κίνηση απο έναν σε μοτοσυκλέτα η αυτοκίνητο.Συνεπώς έχεις και πιο πολλά αέρια.(Μου έχει τυχει πολλές φορές να ακούσω ποδηλάτες να αερίζονται).Άρα παράγεις μεθάνιο άρα συμβάλεις στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Συνεπώς δικαιολογούνται τα τέλη κυκλοφορίας.

Τι έγραψα ο @#$@#$@ 😁 

Υ.Γ. Γενικά σέβομαι τους ποδηλάτες όταν σέβονται τον κώδικα...αλλά όταν τύχει (πολύ συχνά δηλαδή) να σε πετύχω να σφάζεις κανα κόκκινο η να κάνεις καμια μαλακία τέτοια... ε 2 τινά θα συμβούν...Αν έχω χρόνο θα σε πάω καροτσάκι με τη μηχανή απο πίσω με κόρνα μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή θα περνάω όχι στα 5 εκ...απο δίπλα σου, στα 10 αλλά θα σε περιμένω παρακάτω απο 15μ να στο ξανακάνω.Και άμα σου αρέσει και σένα. Στα τέτοια σου εσύ στα τέτοια μου και εγώ.

Υ.Γ.2. μου έχει κάνει ποδηλάτης ζημιά στο αμάξι ενώ ήμουνα σταματημένος και εκείνος έκανε ελιγμούς.Ποιος έπρεπε να πληρώσει;Ο ποδηλάτης.Ποιος πλήρωσε;Ο μαλάκας.Μέχρι να βάλετε μυαλό θα σας πάω καροτσάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, apos είπε

...

Fck logic οι εδώ... Επειδή υπάρχει παρανομία στον δρόμο (που υπάρχει, τεράστια), νομιμοποείται με έναν μαγικό τρόπο και η τρέλα με τους ποδηλάτες... ΒΟΛΙΚΗ δικαιολογία και για σένα.

Γράφεις αρλούμπες! Δεν δικαιολόγησα τίποτα. Που είδες πως δικαιολόγησα κάτι; Αυτό που έγραψα είναι πως μπορεί να πέσεις σε Ελληνάρα ανεξάρτητα του τι οδηγεί. Είναι θέμα εθνικής πλέον νοοτροπίας κι όχι ποδηλάτη, οδηγό πατινιού, αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, κλπ.

Επίσης πολύ ζόρι τραβούν εδώ μέσα με τους ποδηλάτες λες και είναι η αιτία των προβλημάτων στον δρόμο. Ελληνάρα! Βρήκες πάλι ποιον να κράξεις για τα καραγκιοζιλίκια σου! Της στραβής ... της φταίνε οι τρίχες!

Επεξ/σία από spectaculator
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 31/8/2022 στις 11:35 ΠΜ, apostolisKen είπε

Να μη βγαίνει στη Βουλιαγμένης τότε θα πω εγώ. Εφόσον απ' ό,τι φαίνεται είναι και παράνομο 

Να μάθουν να προσπερνανε με φλας κ αλλαγη λωριδας αν χρειαστεί τηρωντας το 1μιση μετρο αποσταση οοως επισης λεει ο νομος οχι;

Γιατί απτη στιγμή που το 90% των οδηγων που κυκλοφορουν κ σχολιαζουν εδω μεσα λαδωσε η δεχτηκε να λαδωσει για να παρει το δίπλωμα δειχνει ξεκαθαρα τη νοοτροπια τους εγω κ κανενας αλλος.Ουστ κ φαπες λοιπον καθρεφτακι.

Καβαληστε ποδηλατο μπας κ πεσουν τα διπλοσαγωνα να σας προσπερασει μετα ενας αντιστοιχος διπλοσαγωνος επαγγελματιας λεωφορειατζης στους 10 ποντους για να σταματησει στα 10 μετρα στη σταση κ μετα πειτε μου για διπλο στιχο ΚΟΚ εκλερ κορνε κ αλλα γλυκα των αγγελικα πλασμενων ελληνικων δρομων που τους ταραξε το ποδήλατο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spectaculator είπε

Γράφεις αρλούμπες! Δεν δικαιολόγησα τίποτα. Που είδες πως δικαιολόγησα κάτι; Αυτό που έγραψα είναι πως μπορεί να πέσεις σε Ελληνάρα ανεξάρτητα του τι οδηγεί. Είναι θέμα εθνικής πλέον νοοτροπίας κι όχι ποδηλάτη, οδηγό πατινιού, αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, κλπ.

Επίσης πολύ ζόρι τραβούν εδώ μέσα με τους ποδηλάτες λες και είναι η αιτία των προβλημάτων στον δρόμο. Ελληνάρα! Βρήκες πάλι ποιον να κράξεις για τα καραγκιοζιλίκια σου! Της στραβής ... της φταίνε οι τρίχες!

Κατά τα άλλα, δεν δικαιολόγησες τίποτα. :) Για να συνεχίσω λοιπόν τις παροιμίες, θέλει η... να κρυφτεί! Στην τελευταία σου παράγραφο δεν άντεξες και το ΞΑΝΑέκανες: ΦΥΣΙΚΑ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ, αραδιάζοντας ένα κάρο άλλες παρανομίες (ξαναλέω, υπαρκτές) στη λογική "αφήστε μας εμάς, ασχοληθείτε πρώτα με τα άλλα και τα ξαναλέμε).

Πάμε πάλι: ΟΣΟ και να πετάς την μπαλα στην εξέδρα, σε μια συζήτηση που αφορά τους ποδηλάτες (γιατί αυτή είναι η συζήτηση σε αυτό το νήμα, σορι κι όλας αν στο χαλάω, ε!), θα συζητάμε αν το να ποδηλατεί κάποιος σε λεωφόρο είναι παράνομο ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και αν το κους κους των ποδηλάτων, δυο δυο σαν τους χιώτες είναι σπασ@@δικο ΚΑΙ παράνομο ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Τώρα, όλα τα άλλα που λες είναι σωστά μεν, τόσο άσχετα με το θέμα δε, που είναι προφανές ότι τα πετάς για να εκτρέψεις τη συζήτηση από την ουσία της. Ούτε είπε κανείς ότι η κύρια αιτία των προβλημάτων στον δρόμο είναι οι ποδηλάτες, ούτε ότι δεν κυκλοφορούν άπειροι κάφροι με αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, να ξαναπούμε ότι είναι παράνομο να οδηγείς ποδήλατο σε λεωφόρο και είναι παράνομο να πηγαίνεις δίπλα δίπλα με άλλον ποδηλάτη. Και είναι και επικίνδυνο. Πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dbrillis είπε

Ψαξε να δεις ποσοι έχουν σκοτωθεί απο αμαξι απο Πικέρμι προς Νεα Μάκρη και αν τελικα πήγε κανείς φυλακή

Δεν πάει κανείς φυλακή για τροχαίο ατύχημα, αυτό έλειπε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, magicnumbers είπε

Να μάθουν να προσπερνανε με φλας κ αλλαγη λωριδας αν χρειαστεί τηρωντας το 1μιση μετρο αποσταση οοως επισης λεει ο νομος οχι;

Γιατί απτη στιγμή που το 90% των οδηγων που κυκλοφορουν κ σχολιαζουν εδω μεσα λαδωσε η δεχτηκε να λαδωσει για να παρει το δίπλωμα δειχνει ξεκαθαρα τη νοοτροπια τους εγω κ κανενας αλλος.Ουστ κ φαπες λοιπον καθρεφτακι.

Καβαληστε ποδηλατο μπας κ πεσουν τα διπλοσαγωνα να σας προσπερασει μετα ενας αντιστοιχος διπλοσαγωνος επαγγελματιας λεωφορειατζης στους 10 ποντους για να σταματησει στα 10 μετρα στη σταση κ μετα πειτε μου για διπλο στιχο ΚΟΚ εκλερ κορνε κ αλλα γλυκα των αγγελικα πλασμενων ελληνικων δρομων που τους ταραξε το ποδήλατο.

Τα ίδια ισχύουν και για σένα. Σωστά, σωστά, σωστά, αλλά άσχετα, άσχετα, άσχετα. Καμία έκπληξη που το ένα "like" στα γραφόμενά σου προέρχεται από τον από πάνω. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Και 3ον και βασικότερον....Σαν ποδηλάτης έχεις πιο έντονη σωματική άσκηση και κίνηση απο έναν σε μοτοσυκλέτα η αυτοκίνητο.Συνεπώς έχεις και πιο πολλά αέρια.(Μου έχει τυχει πολλές φορές να ακούσω ποδηλάτες να αερίζονται).Άρα παράγεις μεθάνιο άρα συμβάλεις στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Συνεπώς δικαιολογούνται τα τέλη κυκλοφορίας.

Βιοαέριο λέγεται και είναι το next big thing.

(Μη σου πω σηκώνει κι επιδότηση)

Ένα afterburner και είσαι jet στην κυριολεξία.

:P

Δημοσ.

(ναι, οι ποδηλάτες οφείλουν να κινούνται ο ένας πίσω από τον άλλο, όχι στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας -δεν είμαι σίγουρος πως η Βουλιαγμένης είναι τέτοια, σε αντίθεση π.χ. με τη Συγγρού που είναι-, να γνωρίζουν και να τηρούν τον ΚΟΚ, να φοράνε κράνος κτλ)

Αλλά το θέμα ανάγεται στο εξής:

"Κάποιος με μικρότερο και φτηνότερο όχημα από το δικό μου τόλμησε να με καθυστερήσει"

Όποιος νιώθει άσκημα με το μέγεθος του τσουτσουνιού του να σηκώσει το χέρι!

• Like 1
Δημοσ.

οι ποιο μεγαλοι σε ηλικια θα θυμαστε οταν γεμισε ο τοπος παπια και μικρα μηχανακια....χαμος

τωρα τα ποδηλατα και ταυτοχρονα τα ηλεκτρικα ποδηλατα και μηχανακια...  χαμος

ας αρχισουν να τηρουν το ΚΟΚ και ολα θα ειναι μια χαρα αλλα και να υπαρχει ενα πλαισιο να ασφαλιζονται

μια καθυστερηση δεν με πειραζει οσο η παραβιαση σηματοδοτων απο δικυκλα....δεν θελω να εμπλακω σε ατυχημα με τραυματισμο γιατι εχω δει ανθρωπους να τραβανε τα πανδεινα

εχω   τουτου  , μηχανη και ποδηλατο ..... 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lordvec είπε

(ναι, οι ποδηλάτες οφείλουν να κινούνται ο ένας πίσω από τον άλλο, όχι στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας -δεν είμαι σίγουρος πως η Βουλιαγμένης είναι τέτοια, σε αντίθεση π.χ. με τη Συγγρού που είναι-, να γνωρίζουν και να τηρούν τον ΚΟΚ, να φοράνε κράνος κτλ)

Αλλά το θέμα ανάγεται στο εξής:

"Κάποιος με μικρότερο και φτηνότερο όχημα από το δικό μου τόλμησε να με καθυστερήσει"

Όποιος νιώθει άσκημα με το μέγεθος του τσουτσουνιού του να σηκώσει το χέρι!

Όχι βρε συ, ΔΕΝ ανάγεται το θέμα εκεί. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, apos είπε

Κατά τα άλλα, δεν δικαιολόγησες τίποτα. :) Για να συνεχίσω λοιπόν τις παροιμίες, θέλει η... να κρυφτεί! Στην τελευταία σου παράγραφο δεν άντεξες και το ΞΑΝΑέκανες: ΦΥΣΙΚΑ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ, αραδιάζοντας ένα κάρο άλλες παρανομίες (ξαναλέω, υπαρκτές) στη λογική "αφήστε μας εμάς, ασχοληθείτε πρώτα με τα άλλα και τα ξαναλέμε).

Πάμε πάλι: ΟΣΟ και να πετάς την μπαλα στην εξέδρα, σε μια συζήτηση που αφορά τους ποδηλάτες (γιατί αυτή είναι η συζήτηση σε αυτό το νήμα, σορι κι όλας αν στο χαλάω, ε!), θα συζητάμε αν το να ποδηλατεί κάποιος σε λεωφόρο είναι παράνομο ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και αν το κους κους των ποδηλάτων, δυο δυο σαν τους χιώτες είναι σπασ@@δικο ΚΑΙ παράνομο ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Τώρα, όλα τα άλλα που λες είναι σωστά μεν, τόσο άσχετα με το θέμα δε, που είναι προφανές ότι τα πετάς για να εκτρέψεις τη συζήτηση από την ουσία της. Ούτε είπε κανείς ότι η κύρια αιτία των προβλημάτων στον δρόμο είναι οι ποδηλάτες, ούτε ότι δεν κυκλοφορούν άπειροι κάφροι με αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, να ξαναπούμε ότι είναι παράνομο να οδηγείς ποδήλατο σε λεωφόρο και είναι παράνομο να πηγαίνεις δίπλα δίπλα με άλλον ποδηλάτη. Και είναι και επικίνδυνο. Πολύ. 

Μα καλά δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Επίσης άστο καλύτερα το που επιτρέπεται και πού δεν επιτρέπεται το ποδήλατο. Ο κοκ ορίζει πως δεν επιτρέπεται το ποδήλατο σε αυτοκινητοδρόμους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας. Η Λεωφόρος Μαραθώνως για παράδειγμα δεν έχει οριστεί ούτε ως αυτοκινητόδρομος, ούτε ως οδός ταχείας κυκλοφορίας. Ως εκ τούτου δεν απαγορεύεται το ποδήλατο εκεί.

Μιας και το πετάξατε ξανά με το δίπλα-δίπλα. Σε διαδρομές εκτός πόλης με δρόμους με δυο και τρεις λωρίδες, οι ποδηλάτες πάνε σε ζυγούς των δυο για ν' αναγκάσουν τους οδηγούς μηχανοκινήτων να χρησιμοποιήσουν την επόμενη ελεύθερη λωρίδα μιας και ο ελληνάρας έχει την τάση να περνά ξυστά από τα ποδήλατα. Παράνομο μεν, μέτρο ασφάλειας δε. Μπορεί να σου τα σπάει, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να σε αναγκάσουν να κρατήσεις μια απόσταση χρησιμοποιώντας μια άλλη λωρίδα. Μην ακούσω τίποτα κοτσάνες πως εμποδίζουν κλπ γιατί αυτά τα βλέπεις μόνο ΣΚ και εκτός πόλης όπου δεν υπάρχει κίνηση. Δεν έχεις ιδέα από ποδήλατο συν τοις άλλοις, μην λες πολλά.

8 λεπτά πριν, apos είπε

Όχι βρε συ, ΔΕΝ ανάγεται το θέμα εκεί. 

Τότε που κολλάς με τους ποδηλάτες; Ποιο είναι το πρόβλημά σου αφού στην τελική το κεφάλι του ποδηλάτη παίζεται κι όχι το δικό σου;
(θέλεις ένα like για να μην μου μείνεις παραπονεμένο όπως ποιο πάνω;)

Επεξ/σία από spectaculator
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, polaki είπε

Ο φίλος μια χαρά τα λέει στο δια ταύτα*, αλλά εσύ για κάποιο λόγο προσπαθείς να τον μειώσεις σε προσωπικό επίπεδο επειδή συγκρίνει (ομολογουμένως) ανόμοια πράγματα. Ωραίος, μπράβο. 

* Το δια ταύτα, για όσους πράγματι ΔΕΝ είναι ικανοί να σκεφτούν και να κρίνουν, είναι ότι όπου υπάρχει κίνδυνος γενικά καλό θα είναι να προσέχουμε, γιατί αν όντως το αυτοκίνητο που οδηγάει ο Γιώργος το οδηγάει απρόσεχτα, γιατί τσακώνεται ταυτόχρονα με τη γκόμενα στα μηνύματα (ή το γκόμενο, ας είμαστε inclusive με όλους), γιατί ψάχνει να αλλάξει σταθμό στο ράδιο ή επειδή σκαλίζει τη μύτη του ή βάζει κραγιόν στον καθρέφτη, ο ποδηλάτης θα πάει άκλαφτος.

Για να καταλάβω, θα στερηθεί κάτι που δικαιούται επειδή εσύ θεωρείς ότι είναι επικίνδυνο γι' αυτόν; Και μάλιστα όταν ο κίνδυνος προέρχεται από κακή οδηγική συμπεριφορά (και όχι κύματα στο γιαλό) η οποία ρυθμίζεται από νόμο;

Σιγά μη σε ρωτήσουμε και αν θα βγούμε με μίνι ρε μαν, άκου εδώ, "είναι επικίνδυνο". Gatekeeping το λένε νομίζω πια τα ρίκια, τσολιά στα @@ μας το λέγαμε εμείς.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, apostolisKen είπε

Το όριο στη Βουλιαγμένης είναι 70 στο μεγαλύτερο μέρος της και 60 ή 80 σε κάποια σημεία ανάλογα τη σήμανση. Πουθενά δεν είναι 50

Εδώ είναι 50:

image.png.664b6ba44480ffe866d81bdfdf6fb056.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Μα καλά δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Επίσης άστο καλύτερα το που επιτρέπεται και πού δεν επιτρέπεται το ποδήλατο. Ο κοκ ορίζει πως δεν επιτρέπεται το ποδήλατο σε αυτοκινητοδρόμους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας. Η Λεωφόρος Μαραθώνως για παράδειγμα δεν έχει οριστεί ούτε ως αυτοκινητόδρομος, ούτε ως οδός ταχείας κυκλοφορίας. Ως εκ τούτου δεν απαγορεύεται το ποδήλατο εκεί.

Μιας και το πετάξατε ξανά με το δίπλα-δίπλα. Σε διαδρομές εκτός πόλης με δρόμους με δυο και τρεις λωρίδες, οι ποδηλάτες πάνε σε ζυγούς των δυο για ν' αναγκάσουν τους οδηγούς μηχανοκινήτων να χρησιμοποιήσουν την επόμενη ελεύθερη λωρίδα μιας και ο ελληνάρας έχει την τάση να περνά ξυστά από τα ποδήλατα. Παράνομο μεν, μέτρο ασφάλειας. Μπορεί να σου τα σπάει, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να σε αναγκάσουν να κρατήσεις μια απόσταση χρησιμοποιώντας μια άλλη λωρίδα. Μην ακούσω τίποτα κοτσάνες πως εμποδίζουν κλπ γιατί αυτά τα βλέπεις μόνο ΣΚ και εκτός πόλης όπου δεν υπάρχει κίνηση. Δεν έχεις ιδέα από ποδήλατο συν τοις άλλοις, μην λες πολλά.

Εξαιρετική τοποθέτηση.

- "Παράνομο μεν, μέτρο ασφαλείας": Από αυτά, ας κρατήσουμε το γεγονός: το παράνομο. Το υπόλοιπο είναι άποψη και φυσικά εσύ επιλέγεις τη βολική για εσένα. Έχω απορία δε, το... μέτρο αυτό περιλαμβάνει και το κους κους; Επίσης τι μέτρο ειναι αυτό, εάν εφαρμόζεται σε μέρος που απαγορεύεται να βρίσκονται εξ αρχής; 

- Επέλεξες τη Μαραθώνος ως (μοναδικό) παράδειγμα για να αφήσεις να εννοηθεί ότι παντού είναι "γκρίζο" το τι θεωρείται οδός ταχείας κυκλοφορίας; δεν ειναξ παντού "γκρίζο" (ΑΝ είναι και στη Μαραθώνος δηλαδή). Και παντού σε όλες τις ταχείας κυκλοφορίας υπάρχουν παράνομοι ποδηλάτες

- "Μην ακούσω τίποτα κοτσάνες". Ώπα ρε μεγάλε. Φοβερό επιχείρημα. Επιχείρημα Ελληνάρα, αν σου θυμίζει τίποτα αυτό.

Πέρα από το ότι είσαι κάτοχος ενός ποδηλάτου, δεν είσαι ΤΙΠΟΤΑ  περισσότερο. Τίποτα εξυπνότερο και τίποτα σοφότερο. Δεν ξέρεις περισσότερα για τον κοκ από κάποιον άλλο επειδή απλά έχεις ποδήλατο (και που αυθαίρετα θεωρείς ότι και αυτός ο "άλλος" αποκλείεται να έχει και αυτός ποδήλατο, λες και έχεις διασταύρωση Tesla με Lamborghini ξέρω γω). Δεν είσαι λιγότερο Ελληνάρας από τον άλλο επειδή έχεις ποδήλατο. Ο τρόπος που επιχειρηματολογείς πάντως δεν δείχνει καλά δείγματα στο κομμάτι αυτό, πάντως.

"Παράνομο μεν" λέει και καθόμαστε να μας κουνάει και το δάχτυλο...

15 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Για να καταλάβω, θα στερηθεί κάτι που δικαιούται επειδή εσύ θεωρείς ότι είναι επικίνδυνο γι' αυτόν; Και μάλιστα όταν ο κίνδυνος προέρχεται από κακή οδηγική συμπεριφορά (και όχι κύματα στο γιαλό) η οποία ρυθμίζεται από νόμο;

Σιγά μη σε ρωτήσουμε και αν θα βγούμε με μίνι ρε μαν, άκου εδώ, "είναι επικίνδυνο". Gatekeeping το λένε νομίζω πια τα ρίκια, τσολιά στα @@ μας το λέγαμε εμείς.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, δεν δικαιούται. Σόρι. Ξέχασες μάλλον να το συμπεριλάβεις στην απάντηση. Όσο για την τοποθέτησή του @polaki, προσωπικά την εκλαμβάνω σαν γνήσια απορία περισσότερο. Όπως δεν θα έβαζες το παιδί σου να παίξει μπάλα μέσα στην Κηφισίας, δεν φοβάσαι για τον εαυτό σου; Από εκεί και πέρα, αν δεν φοβάσαι δικαίωμά σου. Αυτό που δεν είναι δικαίωμά σου είναι να λες "δικαίωμά μου" εκεί που δεν έχεις δικαίωμα. Ακούγεται μπερδεμένο έτσι όπως το έγραψα, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...