KostasL96 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, killerx3 είπε Εμένα μου ακούγεται τελείως χαζό να υπάρχει άνθρωπος που αντί για 14 και όλα κομπλε να μου επιλέξει 7 και διαφημίσεις. Σιγά την διαφορά για 7 ευρώ. Αν το δεις σαν 7 ευρώ τότε ναι, δεν είναι και κάτι τραγικό. Αν όμως το δεις σαν ποσοστό τότε αλλάζει το πράγμα.
d4mage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Καμία streaming υπηρεσία δεν αξίζει για πάνω από ένα Χ διάστημα ανάλογα με την φάση στην οποία βρίσκεται ο συνδρομητής, αυτό που έπαιξε μέσα στον Covid ήταν απλώς μια αρπαχτή για όλες τις streaming υπηρεσίες και η γιορτή τελείωσε. Όπως πολύ σωστά είχε πει κάποιος, κάποια στιγμή θα πέσουν αυτές οι υπηρεσίες διότι και υλικό να υπάρχει από ένα σημείο και μετά θα μιλάμε για ίδια σενάρια με μικρές διαφορές και αυτό που θα αλλάζει θα είναι απλά οι ηθοποιοί. Ο κόσμος ζητάει παραπάνω, το καλό περιεχόμενο μειώνεται ολοένα και περισσότερο, οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν ποτέ ξανά, όταν μια τιμή μπαίνει δεν βγαίνει (κάτι σαν το ψωμί, υπάρχει κόσμος που πιστεύει πως θα πάει ξανά στα 0,80€ από 1,20€ που είναι τώρα;). Ταυτόχρονα , θεωρώ πως γίνεται και ζημιά στον κινηματογράφο και όχι στο πόσο συχνά θα πηγαίνει κάποιος για προβολή άλλα στο γεγονός πως βλέπει πολύ παραπάνω ταινία, σειρά με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο στις επιλογές της καθημερινότητας. Μεγάλες ταινίες που κάποτε στις πρεμιέρες ήταν sold τώρα θα είναι χειρότερα κι από την τελευταία εβδομάδα κάποιας προβολής πριν την κατεβάσουν από τις λίστες του σινεμά για να μπουν οι επόμενες προβολές. Η Netflix δεν έβαλε τις διαφημίσεις για να κερδίσει ο πελάτης σε χρήματα, το έκανε επειδή θα το καθιερώσουν και οι άλλοι και ο σκοπός είναι για να βγάλουν ένα πιο ακριβό πακέτο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Οι streaming υπηρεσίες είναι κυρίως για όσους θέλουν να κάτσουν μετά από μια κουραστική μέρα να βρουν κάτι γρήγορα να παίζει, χωρίς να μπουν στη διαδικασία να κατεβάζουν torrent, μετά να ψάχνουν υπότιτλους κλπ. Τέλος οι τιμές που ζητάνε δεν είναι κάτι σπουδαίο αν μοιράζεσαι το account, σε διαφορετική περίπτωση είναι πολλά με τόσες υπηρεσίες που έχουν βγει.
killerx3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, KostasL96 είπε Αν το δεις σαν 7 ευρώ τότε ναι, δεν είναι και κάτι τραγικό. Αν όμως το δεις σαν ποσοστό τότε αλλάζει το πράγμα. Βρε εσυ σαν 7 ευρώ το λέω κατάλαβες τώρα. Σιγά το πράγμα πιστεύω. Δίνεις 14 και ξεμπερδεύεις, μισό μεροκάματο που λέει ο λόγος στις 30 μέρες αναλογικά δεν είναι και τραγικό..
KostasL96 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, killerx3 είπε Βρε εσυ σαν 7 ευρώ το λέω κατάλαβες τώρα. Σιγά το πράγμα πιστεύω. Δίνεις 14 και ξεμπερδεύεις, μισό μεροκάματο που λέει ο λόγος στις 30 μέρες αναλογικά δεν είναι και τραγικό.. Ή βάζεις VPN...
naeg15 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, psaras10 είπε Bye bye Netflix άλλοι τόσοι συνδρομητές σου θα εξαφανιστούν δια μαγείας …. Να είναι καλά το Disney + πιστεύεις ότι σε λίγο καιρό το disney δεν θα ανεβασει τιμες και δεν θα ακολουθησει την ιδια τακτικη ?Εγω νομιζω πως θα ακολουθησει .... 1
aypnia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, Ok-jeronimo441 είπε Οι διαφημίσεις θα είναι της χώρας που πληρώνεις τη συνδρομή ; ΠΧ ΠΕΡΟΥ, ΧΙΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ ? Λογικά δεν θα είναι, το Netflix έχει υπογράψει με τη Microsoft Advertising. Η διαφημιστική πλατφόρμα της Microsoft θα κάνει τη δουλειά και λογικά θα κοιτάζει τη τοποθεσία σου, δεν θα την ενδιαφέρει από που είναι η συνδρομή του Netflix. 9 ώρες πριν, blacckvodka είπε Να ναι καλά τα extension του chrome....αυτά θα μας σώσουν πάλι... Αν κρίνουμε από τα αντίστοιχα πακέτα με διαφημίσεις του Hulu και του Peacock μη περιμένεις να σε σώσουν. Δεν μπορούν να τις μπλοκάρουν οι adblockers.. μένεις με τον timer στο χέρι. Καλομάθαμε από τα YouTube νομίζω 😂
godfather0991 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, Thresh είπε Ναι λες κι αυτό αξίζει τα χρήματά του, lol. Εγώ το κρατάω για όλα τα animation που έχει τα παλιά, Ducktales, X-Men κτλ. που ως παιδί δεν τα είδα σε μια σειρά, τα έβλεπα μπερδεμένα. Από κει και πέρα έχεις κάποιες παλιές σειρές που αξίζει να δει κάποιος που δεν έχει δει, και κάποιες ταινίες καλές. Το περιεχόμενο του είναι ακόμα φτωχό αλλά πιστεύω ποιοτικά είναι καλύτερο από Netflix
Sebu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε Εντωμεταξύ ρε παιδιά συγνώμη κιόλας, αλλά πόσες ώρες την ημέρα περνάτε στην τηλεόραση και λέτε ότι δεν σας ικανοποιεί το Netflix ή το Disney+ ή όποιο άλλο; Εγώ 3 χρόνια κοντά με Netflix και ένα επεισόδιο με το φαγητό βλέπω και νιώθω ότι έχω υλικό να βλέπω για τα επόμενα 20 χρόνια. Εσείς πόσες ώρες την ημέρα περνάτε στην τηλεόραση δηλαδή και έχετε δει τόσα που δεν σας ικανοποιεί πια τίποτα; Τόσος ελεύθερος χρόνος πια; Μην απορεις....υπαρχει κοσμος που δεν εχει αλλα ενδιαφεροντα, δραστηριοτητες κτλ και απλα γυρναει σπιτι απο τη δουλεια και σαπιζει μπροστα στο χαζοκουτι για καμποσες ωρες ακομα και το ΣΚ ακομα περισσοτερο. Ιδιαιτερα τωρα που ακριβαινουν και τα παντα και θα περιοριστει και αλλο το εξω, τοσο θα μεγενθυνθει αυτο. Κριμα παντως. Θα ηταν προτιμοτερο οι ανθρωποι να βγαινουν εξω για ενα περπατημα/τρεξιμο ή να διαβαζουν ενα βιβλιο. Και τα δυο ειναι τροφες του σωματος και της ψυχης και προτιμοτερα απο την τηλεοραση. 2
Stratosnis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Εδώ υπάρχουν διαφημίσεις και στα συνδρομητικά πλέον (nova, cosmote..) που εκεί δεν μιλάμε για 7 ευρώ...
Eloy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε Εντωμεταξύ ρε παιδιά συγνώμη κιόλας, αλλά πόσες ώρες την ημέρα περνάτε στην τηλεόραση και λέτε ότι δεν σας ικανοποιεί το Netflix ή το Disney+ ή όποιο άλλο; Εγώ 3 χρόνια κοντά με Netflix και ένα επεισόδιο με το φαγητό βλέπω και νιώθω ότι έχω υλικό να βλέπω για τα επόμενα 20 χρόνια. Εσείς πόσες ώρες την ημέρα περνάτε στην τηλεόραση δηλαδή και έχετε δει τόσα που δεν σας ικανοποιεί πια τίποτα; Τόσος ελεύθερος χρόνος πια; Μεγάλε, στο insomnia είσαι... Η netflix θα βλέπεις ή benchmarks θα τρέχεις... Δεν φθάνει ο χρόνος... 1 ώρα πριν, Sebu είπε ...Κριμα παντως. Θα ηταν προτιμοτερο οι ανθρωποι να βγαινουν εξω για ενα περπατημα/τρεξιμο ή να διαβαζουν ενα βιβλιο. Και τα δυο ειναι τροφες του σωματος και της ψυχης και προτιμοτερα απο την τηλεοραση. Δεν ισχύει... Την τελευταία φορά που έτρεξα, πείνασα... Ποιά τροφή σε πεινάει ? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από Eloy
eyw Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 για το netflix ακόμα και τα 7.99€ πολλά είναι. Οι διαφημίσεις θα τους κλείσουν. Είναι και αυτό το geoblocking στη μέση, πολλά πράματα. Ας την πουλήσουν.
Sebu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Eloy είπε Μεγάλε, στο insomnia είσαι... Η netflix θα βλέπεις ή benchmarks θα τρέχεις... Δεν φθάνει ο χρόνος... Δεν ισχύει... Την τελευταία φορά που έτρεξα, πείνασα... Ποιά τροφή σε πεινάει ? Ξεκινα το fasting και δεν θα ξαναπεινασεις 😝 και θα εχεις και τρελή ενέργεια και διαύγεια πνεύματος Ασε που θα χασεις και κιλα, θα βελτιωσεις την υγεια σου και θα περιορισεις και την καταναλωση/φαγητο γλιτώνοντας χρήματα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από Sebu
safridia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω αυτα τα ποσα. προτιμω να δω το λικνο της ενημερωσης το ΣΚΑΙ για να ενημερωνομαι για τα νεα αντικειμενικα και αμεροληπτα. Εχω δοκιμαστικα Cinobo και νομιζω οτι αξιζει για σινεφιλ φαση
ooaris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Αν στα US θα έχει 7 με 9, αναλογικά, στην Ελλάδα θα πρέπει να κοστίζει τα μισά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα