Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Thresh said:

Αν βγάζει original σειρές και ταινίες που τις βλέπουμε "αποκλειστικά" εκεί Day 1, υπάρχουν πιθανότητες να αξίζει.

Το να βγαίνουν όμως πρώτα στο cinema και να πρέπει να περιμένω 2 μήνες μετά δεν το λες και  "προνόμιο"

Ειδικά για τις ταινίες πάντως δεν είναι πρόβλημα των υπηρεσιών streaming, αυτές γιατί να μην θέλουν day 1, των παραγωγών και σκηνοθετών είναι να μην την θέλουν ταυτόχρονα σε αίθουσες και streaming

Δημοσ.

Πρακτικά το 4λεπτο διαφημίσεων ανα ώρα (1-2 επεισόδια σειράς) είναι ανεκτό αν είναι να πέσω από τα 14 στα 8 ευρώ. Εφόσον βέβαια είναι στην αρχή αλλιώς αν σε κόβει ενδιάμεσα θα είναι εκνευριστικό...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Hacker?pcs said:

Ειδικά για τις ταινίες πάντως δεν είναι πρόβλημα των υπηρεσιών streaming, αυτές γιατί να μην θέλουν day 1, των παραγωγών και σκηνοθετών είναι να μην την θέλουν ταυτόχρονα σε αίθουσες και streaming

Υπάρχουν όμως άλλες πλατφόρμες που βγάζουν ταινίες μονο για αυτές. Θα μου πεις ότι οι πιθανότητες να είναι καλές σε σχέση με αυτές που θα βγουν πρώτα cinema και μετά στην πλατφόρμα είναι λιγότερες.

Καλώς ή κακώς το να έχεις day 1 + αποκλειστικότητα στην πλατφόρμα είναι κάτι που θα τραβήξει τον κόσμο, το να την βγάζεις όμως 2+ μηνες μετά απο το cinema και να τρώω και spoilers το ενδιάμεσο, δεν το βλέπω σαν κάτι που με τραβάει να πληρώνω σταθερά κάθε μήνα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, killerx3 είπε

Εμένα μου ακούγεται τελείως χαζό να υπάρχει άνθρωπος που αντί για 14 και όλα κομπλε να μου επιλέξει 7 και διαφημίσεις. Σιγά την διαφορά για 7 ευρώ. 

Να ναι καλά τα extension του chrome....αυτά θα μας σώσουν πάλι...

Δημοσ.

Εντωμεταξύ ρε παιδιά συγνώμη κιόλας, αλλά πόσες ώρες την ημέρα περνάτε στην τηλεόραση και λέτε ότι δεν σας ικανοποιεί το Netflix ή το Disney+ ή όποιο άλλο; Εγώ 3 χρόνια κοντά με Netflix και ένα επεισόδιο με το φαγητό βλέπω και νιώθω ότι έχω υλικό να βλέπω για τα επόμενα 20 χρόνια. Εσείς πόσες ώρες την ημέρα περνάτε στην τηλεόραση δηλαδή και έχετε δει τόσα που δεν σας ικανοποιεί πια τίποτα; Τόσος ελεύθερος χρόνος πια;

• Like 13
Δημοσ.

Το προγραμμα των 7$ εχει να κανει με την καταργηση του sharing των λογαριασμων. Εγω προσωπικα εχω τα παντα εκτος απο HBO (Disney, Netflix, Prime) με 12€ το μηνα μεσω της τεχνικης του sharing. Οποιος εχει παιδια ξερει οτι το Disney ειναι ανικητο, η κορη μου εχει δει το Frozen πανω απο 100 φορες. Η γυναικα μου βλεπει Netflix, εγω βλεπω απο ολα κυριως σειρες. Αν καταργηθει το account sharing θα αναγκαστουμε να διαλεξουμε φυσικα..

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, nickem7 είπε

Πρακτικά το 4λεπτο διαφημίσεων ανα ώρα (1-2 επεισόδια σειράς) είναι ανεκτό αν είναι να πέσω από τα 14 στα 8 ευρώ. Εφόσον βέβαια είναι στην αρχή αλλιώς αν σε κόβει ενδιάμεσα θα είναι εκνευριστικό...

Ε, άμα δουν οτι υπάρχουν πρόθυμοι να γλυτώσουν 6€ το μήνα και να τρώνε στη μάπα διαφημίσεις, τότε θα σου βάλουν και ενδιάμεσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν έχω δει ούτε μια σειρά ποτέ στο νεφλιξ και σε κανένα άλλου είδους τέτοια χαζομάρα που μου τρώει το μυαλό.

ελπίζω να ξυπνήσει ο άνθρωπος μια μέρα.

Επεξ/σία από nickvas19
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, jadawin είπε

Ε, άμα δουν οτι υπάρχουν πρόθυμοι να γλυτώσουν 6€ το μήνα και να τρώνε στη μάπα διαφημίσεις, τότε θα σου βάλουν και ενδιάμεσα. 

Εντάξει μετά το κόβεις εντελώς και γίνεσαι πειρατής... Αν είναι να σου σπάει τα τέτοια όπως το youtube στο κινητό δεν αξίζει να το πληρώνεις. Ειδικά αν βάζει ηλίθιες διαφημίσεις σαν το efood, box και bet

Επεξ/σία από nickem7
Δημοσ.

οσο μενει κατω απο 5 λεπτα/ωρα θαναι μια χαρα. δε με χαλαει.

σε συγκριση με την ελληνικη tv που δεν υπαρχει οριο!

Δημοσ.

Παντως γενικα να γνωριζετε πως τα υπάρχοντα πλανα θα υπαρχουν και δεν θα αλλαξουν απλα θα προστεθει και 4ο με διαφημίσεις. Αν δε σας αρεσει(και πολυ καλα κανετε!) Μην το πάρετε. Πιστευω οτι ειναι ενας εξτρα τροπος να βγαλουν λεφτα χωρις να αυξησουν το κοστος στα υπάρχοντα πλανα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, killerx3 είπε

Εμένα μου ακούγεται τελείως χαζό να υπάρχει άνθρωπος που αντί για 14 και όλα κομπλε να μου επιλέξει 7 και διαφημίσεις. Σιγά την διαφορά για 7 ευρώ. 

Eμένα μου φαίνεται "κάπως" αντί για 0 και όλα κομπλέ να επιλέξει κάποιος 14 και ένα υποβαθμισμένο (πλέον) πρόγραμμα... Γιο-χο-χο κι ένα μπουκάλι ρούμι... :)

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...