nikS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, Έχω μια Sanyo vpc wh1 βιντεοκάμερα από το 2010 η οποία είχε χαλάσει (μάλλον είχε πάρει νερό όταν την είχα χρησιμοποιήσει πριν χρονια στη θάλασσα, παρότι αδιάβροχη). Λογικά η οθόνη έχει καεί και είναι μόνιμα άσπρη όπως φαίνεται στη φωτό. Φτιάχνεται? Κι αν ναι, αξίζει να φτιαχτεί? Ή μήπως να την πετάξω καλύτερα? Πού θα μπορούσα να ψάξω για οθόνη εάν είναι για να πάρω μια ιδέα πόσο κοστίζει? 1
babisskg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 44 λεπτά πριν, nikS είπε Καλησπέρα, Έχω μια Sanyo vpc wh1 βιντεοκάμερα από το 2010 η οποία είχε χαλάσει (μάλλον είχε πάρει νερό όταν την είχα χρησιμοποιήσει πριν χρονια στη θάλασσα, παρότι αδιάβροχη). Λογικά η οθόνη έχει καεί και είναι μόνιμα άσπρη όπως φαίνεται στη φωτό. Φτιάχνεται? Κι αν ναι, αξίζει να φτιαχτεί? Ή μήπως να την πετάξω καλύτερα? Πού θα μπορούσα να ψάξω για οθόνη εάν είναι για να πάρω μια ιδέα πόσο κοστίζει? Καλησπέρα σας , δεν θα εξετάσω τα γιατί , από το λίγο που έψαξα φαίνεται απίθανο να βρεθεί ανταλλακτικό ακόμη και σε μορφή ημιτασιον . Οι άλλες λύσεις είναι να βρείτε την ξεχωριστή ονομασία της οθόνης σαν εξάρτημα αν κι' αυτό πιστεύω δεν θα αποδώσει . Έριξα μιά ματιά για τυχόν χαλασμένες στο eBay ώστε να πάρετε το ανταλλακτικό , κάποιες που είδα ( λιγοστές ) τις ζητάνε ακριβά . Η άποψη μου είναι πως αν έχετε σπουδαίους λόγους για να την επισκευάσετε ΟΚ , αλλιώς ξεχάστε το . Επισυνάπτω κάτι σαν βοήθεια για να το ερευνήσετε περαιτέρω . http://www.spareparts.plus/Electronics/Camcorder/Sanyo/VPC-WH1/spareparts/ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 λευκή οθονη έχεις συνηθως οταν εχεις ρευμα αλλα οχι data ,οποτε μαλλον εχεις μισοκομμενο flex στην οθονη απο τη χρηση . Παρε άλλη και την επόμενη φορά διάβασε τι σημαινει αδιαβροχη συσκευή ανα περίπτωση . πχ απο θαλασσινο νερό χωρις καλό ξεπλύμμα με γλυκό νερό μετα τη χρηση εχεις διαβρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα