Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω μια Sanyo vpc wh1 βιντεοκάμερα από το 2010 η οποία είχε χαλάσει (μάλλον είχε πάρει νερό όταν την είχα χρησιμοποιήσει πριν χρονια στη θάλασσα, παρότι αδιάβροχη).

Λογικά η οθόνη έχει καεί και είναι μόνιμα άσπρη όπως φαίνεται στη φωτό. Φτιάχνεται? Κι αν ναι, αξίζει να φτιαχτεί? Ή μήπως να την πετάξω καλύτερα?

Πού θα μπορούσα να ψάξω για οθόνη εάν είναι για να πάρω μια ιδέα πόσο κοστίζει?

IMG_20220830_204921.jpg

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, nikS είπε

Καλησπέρα,

Έχω μια Sanyo vpc wh1 βιντεοκάμερα από το 2010 η οποία είχε χαλάσει (μάλλον είχε πάρει νερό όταν την είχα χρησιμοποιήσει πριν χρονια στη θάλασσα, παρότι αδιάβροχη).

Λογικά η οθόνη έχει καεί και είναι μόνιμα άσπρη όπως φαίνεται στη φωτό. Φτιάχνεται? Κι αν ναι, αξίζει να φτιαχτεί? Ή μήπως να την πετάξω καλύτερα?

Πού θα μπορούσα να ψάξω για οθόνη εάν είναι για να πάρω μια ιδέα πόσο κοστίζει?

IMG_20220830_204921.jpg

Καλησπέρα σας , δεν θα εξετάσω τα γιατί , από το λίγο που έψαξα φαίνεται απίθανο να βρεθεί ανταλλακτικό ακόμη και σε μορφή ημιτασιον . 

Οι άλλες λύσεις είναι να βρείτε την ξεχωριστή ονομασία της οθόνης σαν εξάρτημα αν κι' αυτό πιστεύω δεν θα αποδώσει .

Έριξα μιά ματιά για τυχόν χαλασμένες στο eBay ώστε να πάρετε το ανταλλακτικό , κάποιες που είδα ( λιγοστές ) τις ζητάνε ακριβά .

Η άποψη μου είναι πως αν έχετε σπουδαίους λόγους για να την επισκευάσετε ΟΚ , αλλιώς ξεχάστε το . 

Επισυνάπτω κάτι σαν βοήθεια για να το ερευνήσετε περαιτέρω .

http://www.spareparts.plus/Electronics/Camcorder/Sanyo/VPC-WH1/spareparts/

• Like 1
Δημοσ.

λευκή οθονη έχεις συνηθως οταν εχεις ρευμα αλλα οχι data ,οποτε μαλλον εχεις μισοκομμενο flex στην οθονη απο τη χρηση .

Παρε άλλη και την επόμενη φορά διάβασε τι σημαινει αδιαβροχη συσκευή ανα περίπτωση .

πχ απο θαλασσινο νερό χωρις καλό ξεπλύμμα με γλυκό νερό μετα τη χρηση εχεις διαβρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...