SabotazNic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, paranoid_gr είπε Πως μπορώ να ξαναβρώ τον κωδικό για τον Apple Music; Καταλαθος ειχα πατήσει στο redeem αλλά ήμουν σε region που δεν το άφηνε και τώρα το γύρισα Ελλάδα Μονο αν το βρεις απο το ιστορικο στο browser σου.
paranoid_gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δυστυχώς το έκανα απευθείας απο το κινητο και ανοιξε την εφαρμογή οχι τον browser
tollisth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, paranoid_gr είπε Δυστυχώς το έκανα απευθείας απο το κινητο και ανοιξε την εφαρμογή οχι τον browser Δοκίμασες να διαγράψεις την συζήτηση και να κανείς αναζήτηση ξανα to bot μήπως τα ξαναστείλει
paranoid_gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 10/10/2022 στις 1:17 ΜΜ, tollisth είπε Δοκίμασες να διαγράψεις την συζήτηση και να κανείς αναζήτηση ξανα to bot μήπως τα ξαναστείλει να το δοκιμάσω να δουμε μπας και
adi32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στην Apple πρεπει να παιρνουν πολλα ναρκωτικα Ηρθε η προσφορα στο viber μετα απο μια βδομαδα Παω να δημιουργησω Apple id Το κανω ερχεται στο email ο κωδικος Δοκιμαζω να ξανακανω login λεει λαθος Ξαναφτιαχνω το ιδιο Apple id ερχεται ο κωδικος Παω να βαλω μια virtual prepaid εθνικης μου λεει λαθος δεν τη δεχεται Μπαινω απο το pc Δοκιμαζω να ξανακανω login λεει λαθος Ξαναφτιαχνω το ιδιο Apple id ερχεται ο κωδικος Παω να βαλω μια virtual prepaid εθνικης μου λεει λαθος δεν τη δεχεται Μετά μου λέει να μπω από pc με itunes. Το βάζω μπαίνω αλλά τίποτα πάλι. Ζητάει κάρτες στέλνει 200 sms για επαλήθευση λες και είμαστε στη Cia Τα πέταξα όλα και τέλος Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από adi32
adi32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Στις 15/9/2022 στις 10:47 ΜΜ, Mhlogiatros είπε Το κατεβασε τα ιδια εκανε . Το εστειλα στο δι@ολο ununstall περισοτερη ωρα εφαγα να ψαχνω πως ενεργοποιειται σε windows παρα θα κατσω να δω το φοβερο appletv τους Ακριβώς. Ου μπλέξεις με απλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα