sotiris123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Ανάλογα. Αν δεν έχεις ξαναδεί μέσω apple tv έχει αρκετά καλο περιεχόμενο. Αλλά λίγο. Ξεκίνα με ted lasso/black bird/ severance. 1
Nickfoxjr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, sotiris123 είπε Ανάλογα. Αν δεν έχεις ξαναδεί μέσω apple tv έχει αρκετά καλο περιεχόμενο. Αλλά λίγο. Ξεκίνα με ted lasso/black bird/ severance. Δεν τα έχω δει αυτά. Teheran είναι must, physical εάν σου αρέσουν τα pop culture κ retro, αλλά το καλύτερο όλων το Θεμέλιο.
funkopop Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά δούλεψε και σε μενα σήμερα μετά από αρκετές προσπάθειες που είχα κάνει τις προηγούμενες μέρες. Έστειλα πρώτα free και μετά ανοιγόκλεισα το κουμπάκι στην παραλαβή/διακοπή μηνυμάτων 3-4 φορές και εμφανίστηκε το μήνυμα τις προσφοράς. Βέβαια μου έδωσε 2 μήνες apple music
xrhstosiak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 αν δεν υπαρχει πουθενα κοντα apple συσκευη η διαδικασια ειναι δημιουργια id, login απο itunes σε win pc ... περασμα πιστωτικης καρτας και μετα προσβαση απο web browser; ειναι σωστο αυτο; υπαρχει αλλος τροπος οταν υπαρχει μονο android κινητο/ linux-win pc ;
SabotazNic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε αν δεν υπαρχει πουθενα κοντα apple συσκευη η διαδικασια ειναι δημιουργια id, login απο itunes σε win pc ... περασμα πιστωτικης καρτας και μετα προσβαση απο web browser; ειναι σωστο αυτο; υπαρχει αλλος τροπος οταν υπαρχει μονο android κινητο/ linux-win pc ; Μπες στο apple TV στο browser και κάνεις εκεί εγγραφή. Δεν θυμάμαι να είχα χρησιμοποιήσει εγώ itunes
xrhstosiak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπες στο apple TV στο browser και κάνεις εκεί εγγραφή. Δεν θυμάμαι να είχα χρησιμοποιήσει εγώ itunes οταν παω να κανω login μου στελνει τον εξαψηφιο στο sms και μετα βγαζει αυτο "Sign in with your Apple ID - Before you can sign in on the web, first sign in to the Apple TV app on your iPhone or iPad. On a computer, sign in to Apple TV or iTunes." και το ιδιο μήνυμα εχω win/linux σε firefox/chrome/brave Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από xrhstosiak
SabotazNic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Ε ωραία, κατέβασε το itunes τότε. Είχα κάνει εγγραφή και εγώ πριν κάνα 3 χρόνια, δεν θυμάμαι. 43 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε οταν παω να κανω login μου στελνει τον εξαψηφιο στο sms και μετα βγαζει αυτο "Sign in with your Apple ID - Before you can sign in on the web, first sign in to the Apple TV app on your iPhone or iPad. On a computer, sign in to Apple TV or iTunes." και το ιδιο μήνυμα εχω win/linux σε firefox/chrome/brave
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το κατεβασε τα ιδια εκανε . Το εστειλα στο δι@ολο ununstall περισοτερη ωρα εφαγα να ψαχνω πως ενεργοποιειται σε windows παρα θα κατσω να δω το φοβερο appletv τους Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από Mhlogiatros
SabotazNic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μου ήρθε υπενθύμιση για την προσφορά, παρόλο που την έχω ήδη εξαργυρωσει. Ναι, είδα μέσω browser ότι ο κωδικός είναι ο ίδιος δυστυχώς
notist Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μάλλον το στείλανε ξανά σε όλους. Και εμένα ήρθε ξανά εχθές. Δεν είχα κάνει εξαργύρωση και την έκανα εχθές. Ταίριαξε χρονικά με 2 σειρές δικές τους (five days of memorial-Τεχεράνη) που έβλεπα μέσω kodi κτλ με χάλια ποιότητα κολλήματα και τα σχετικά. Θα το εξερευνήσω και βλέπουμε μέχρι τον Ιανουάριο που αρχίζει η χρέωση. Επειδή δεν έψαξα η θέαση είναι για μια συσκευή? Σε xiaomi mi box s το έβαλα. 1
SabotazNic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, notist είπε Επειδή δεν έψαξα η θέαση είναι για μια συσκευή? Ναι. 1
leo066 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, notist είπε Μάλλον το στείλανε ξανά σε όλους. Και εμένα ήρθε ξανά εχθές. Δεν είχα κάνει εξαργύρωση και την έκανα εχθές. Ταίριαξε χρονικά με 2 σειρές δικές τους (five days of memorial-Τεχεράνη) που έβλεπα μέσω kodi κτλ με χάλια ποιότητα κολλήματα και τα σχετικά. Θα το εξερευνήσω και βλέπουμε μέχρι τον Ιανουάριο που αρχίζει η χρέωση. Επειδή δεν έψαξα η θέαση είναι για μια συσκευή? Σε xiaomi mi box s το έβαλα. Μπορείς να προσθέσεις λογαριασμό για family sharing, δεν ξέρω αν γίνεται σε συσκευές εκτός apple. 1
paranoid_gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Πως μπορώ να ξαναβρώ τον κωδικό για τον Apple Music; Καταλαθος ειχα πατήσει στο redeem αλλά ήμουν σε region που δεν το άφηνε και τώρα το γύρισα Ελλάδα
tollisth Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, paranoid_gr είπε Πως μπορώ να ξαναβρώ τον κωδικό για τον Apple Music; Καταλαθος ειχα πατήσει στο redeem αλλά ήμουν σε region που δεν το άφηνε και τώρα το γύρισα Ελλάδα Πάνε μέσα στην συζήτηση πάνω δεξιά στις 3 τέλειες πάτα εκεί και μπες μέσα σύνδεσμοι και αρχεία
paranoid_gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δεν μου δείχνει κανένα link. Μόνο κάτι φωτογραφίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα