Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Καποιος είπε

Γραψε free και θα σου στειλουν λογικα την προσφορα. Ετσι εκανα γιατι δεν ειδα κατι να ερχεται και μου την εστειλαν!

Δυστυχώς δεν έρχεται τίποτα. 

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ περιμένω να λήξει μεθαύριο για να το χρησιμοποιήσω. Μου έφυγαν οι επιλογές από viber (λέει τα εξαργύρωσα), οπότε ελπίζω να δουλέψει. Κράτησα τους κωδικούς 

• Moderators
Δημοσ.
Στις 4/9/2022 στις 1:33 ΜΜ, mikesss είπε

Για όσους δεν βρίσκουν το "Viber Offers with Apple" chat bot μέσα από το Viber ή δεν τους έχει έρθει το μήνυμα, από τον browser κινητού πηγαίνετε σε αυτό το λινκ:

https://viber-offers-with-apple.chatbotsstudio.com/en

Πατήστε return to bot, θα σας πάει στο Viber και θα εμφανίσει τη συνομιλία. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις της συνομιλίας και επιλέξτε να δέχεστε μηνύματα. 

Χρειάστηκε λίγος χρόνος, περίπου 10 λεπτά να μου έρθει το μήνυμα με τις δυο προσφορές.

Το Music μου το έδωσε για δυο μήνες και το Apple TV για τρεις μήνες.

Στις 8/9/2022 στις 7:15 ΠΜ, Nickfoxjr είπε

Δυστυχώς δεν έρχεται τίποτα. 

Δυστυχως δεν δουλευει, επιβεβαιωνω και εγω, περιμενω 10 ημερες με το παραπανω "κολπο", τους εγραψα και free και διαφορα αλλα ανα 2-3 ημερες στο bot, τιποτα απολυτως.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δυστυχως δεν δουλευει, επιβεβαιωνω και εγω, περιμενω 10 ημερες με το παραπανω "κολπο", τους εγραψα και free και διαφορα αλλα ανα 2-3 ημερες στο bot, τιποτα απολυτως.

Έστειλα από iPad κ  κινητό. 

Στο κινητό μου ήρθε μετά από το free.

Δοκίμασε το από πολλές συσκευές και από διαφορετικούς χρήστες viber.

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε

Έστειλα από iPad κ  κινητό. 
Στο κινητό μου ήρθε μετά από το free.

Και στα 2 ησουν με τον ιδιο χρηστη;

Το κινητο ηταν iphone? Μηπως τα android δεν παιρνουν την προσφορα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Κινητό Android όπου εκεί ήρθε η προσφορά.

Το θέμα είναι ότι μου έδωσε κωδικό μόνο για apple music.

Επειδή τώρα ασχολήθηκα που είδα το μήνυμα σου, θα κοιτάξω μήπως ο ίδιος κωδικος δίνει κ Apple TV. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Οχι, εγώ με android είμαι. Απλά σε κάποια φάση μου αφαίρεσε τα 2 κουμπιά και έβγαλε ότι εξαργύρωσα. Ευτυχώς το είχα ανοίξει ήδη το λινκ οπότε είχα κρατήσει τον κωδικό από το ιστορικό. 

Screenshot_20220914-173545_Viber.jpg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Μου εμφανίστηκαν τα links μετά από 10 λεπτά περίπου χωρίς να χρειαστεί να γράψω τίποτα. Σε iOS, ένα μόνο λογαριασμό (τηλέφωνο), σε ένα μόνο κινητό. Έχεις κάνει kill το app ή restart device μήπως ξεκολλήσει; 
Οπως φαίνεται και στα T&Cs που έβαλα πιο πάνω η προσφορά ισχύει ακόμα. Γράφει κάπου ότι δεν μπορείς να το κάνεις από πολλούς λογαριασμούς ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά. 

Επίσης και άλλοι το πήραν με τον ίδιο τρόπο (το bot είναι το ίδιο για όλους, ακόμα και για αυτούς που απλά τους ήρθε το μήνυμα χωρίς να ακολουθήσουν τη διαδικασία) όποτε δεν επιβεβαιώνεται με κάποιο τρόπο ότι ο παραπάνω τρόπος δε δουλεύει. Δεν είναι κάποιο «κόλπο». Απλά εγγράφεσαι manually σε αυτό το bot προσφορών. Έχεις βάλει να δέχεσαι τα μηνύματα του; 

6. You may not enter the Bot by using multiple identities or devices in an attempt to circumvent the Offer and the Subscriptions Codes distribution therein. If you use fraudulent methods or otherwise attempt to circumvent these terms and an orderly conduct of the Offer, your access to the Bot may be denied, and your eligibility may be voided, at the sole and final discretion of Chatbotstudio or Viber.

8. You hereby acknowledge that the availability of Subscription Codes is not guaranteed, that the Subscription Codes may be fully exhausted prior to the end of the Term, and you shall have no right or entitlement in connection thereof. Neither Viber nor Chatbotstudio shall have any obligation whatsoever to replenish the Subscription Codes and/or provide you with alternatives.

Επεξ/σία από mikesss
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikesss είπε

Μου εμφανίστηκαν τα links μετά από 10 λεπτά περίπου χωρίς να χρειαστεί να γράψω τίποτα. Σε iOS, ένα μόνο λογαριασμό (τηλέφωνο), σε ένα μόνο κινητό.

Σε ενα λογαριασμο μονο και εγω, σε μια μονο συσκευη και εγω. Android.

Έχεις κάνει kill το app ή restart device μήπως ξεκολλήσει; 

Αρκετες φορες.

Απλά εγγράφεσαι manually σε αυτό το bot προσφορών. Έχεις βάλει να δέχεσαι τα μηνύματα του; 

Φυσικα, ο,τι ακριβως αναφερεται ακολουθησα.

Δημοσ.

Επειδή και μένα στην αρχή δεν μου ερχόταν μπείτε μέσα στο όνομα και ανοιγοκλείστε τον διακόπτη του "παραλαβή μηνυμάτων. και μετά πάλι τη διαδικασία. εγώ το έκανα αρκετές 3 φορές για να έρθει.

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

Επειδή και μένα στην αρχή δεν μου ερχόταν μπείτε μέσα στο όνομα και ανοιγοκλείστε τον διακόπτη του "παραλαβή μηνυμάτων. και μετά πάλι τη διαδικασία. εγώ το έκανα αρκετές 3 φορές για να έρθει.

Ειχες αφησει τουλαχιστον τον χρονο των 10 λεπτων που λενε οτι χρειαστηκε για να ερθει, πριν αρχισεις να τον ανοιγοκλεινεις τον διακοπτη; Μηπως απλα ηρθε μετα τον χρονο που αναφερουν οι αλλοι και δεν εχει σχεση με τον διακοπτη, γι αυτο ρωτω.

• Like 1
Δημοσ.

το είχα αφήσει 24 ώρες. και είχα στείλει και μήνυμα και δεν έπαιρνα απάντηση. διέγραψα την συζήτηση ξαναέκανα τη διαδικασία. ανοιγλόκλεισα το διακόπτη και περίμενα πάλι τίποτα ξαναέκανα τη διαδικασία και ήρθε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotiris123 είπε

το είχα αφήσει 24 ώρες. και είχα στείλει και μήνυμα και δεν έπαιρνα απάντηση. διέγραψα την συζήτηση ξαναέκανα τη διαδικασία. ανοιγλόκλεισα το διακόπτη και περίμενα πάλι τίποτα ξαναέκανα τη διαδικασία και ήρθε.

Ωραια, θα το δοκιμασω και αυτο.

Πιο πολλες ωρες ψιλιαζομαι οτι θα φαω μεχρι να γινει (αν γινει),  παρα στην παρακολουθηση μετα του προγραμματος. :) 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...