Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, venuets είπε

Εγω είχα ενεργή συνδρομή από 3 μηνες με νέα συσκευή και έδειξε πτι πήρε τους τρεις μηνες τσάμπα από το βαιμπερ αλλα όταν τσεκάρω ποτέ λίγη λέει την ημερομηνία που έλεγε και πριν 

same here!!

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή κατά την εγγραφή σας αν δεν έχετε λογαριασμό Apple ID καθώς σ εμενα παρέβλεψε το token* και πήγε να μου δώσει μόνο τις 7-ημέρες δοκιμαστικής χρήσης. Πάτησα πάνω στο λινκ από το viber ξανά κι έπειτα είδα κανονικά να έχει προσθέσει από κάτω και τις 30 ημέρες ( ξεκινώντας από τις 6 Σεπτεμβρίου )

Το λινκ που ανοίγει όταν κάνετε κλικ στην υπηρεσία που επιλέξατε θα είναι της μορφής:

(π.χ)

https://tv.apple.com/includes/commerce/redeem?ctx=tv&code=9*W**N****

*

όπου code= ( ο μοναδικός κωδικός σας )

Λογικά ακόμη και να το παραβλέψει αρχικά, ίσως μπορείτε να το περάσετε και χειροκίνητα (στο redeem coupon πλαίσιο) αλλά καλύτερα να πατήσετε ξανα το λινκ πριν το τελικό setup του νέου λογαριασμού  just in case 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, psideras είπε

Το έχει δοκιμάσει κανείς ενώ έχει ενεργή  συνδρομή "Apple One";

"This offer is redeemable only for new subscribers" τουλάχιστον στο appletv

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον TS, να πω ότι δούλεψε σε μένα ενώ είχα κάνει χρήση παλιότερα μίας άλλης δωρεάν 6μηνης συνδρομής Apple TV+ στο ίδιο apple id.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Εμενα παντως μου βγαζει μονο μια εβδομαδα δωρεαν.

Και εμένα έτσι λέει αλλά από κάτω γράφει επόμενος λογαριασμός 6 Δεκεμβρίου.... 

Apple TV+
  • 1 week free
  • Next billing date: 6 Dec 2022
Δημοσ.

Το εφτιαξα τελικα απο αλλο τηλεφωνο.

Το προηγουμενο το εκανα με το λινκ μεσω υπολογιστη και μου δειχνει μια εβδομαδα.

Φτιαχνοντας το απο το viber του κινητου τηλεφωνου δειχνει κανονικα 3 μηνες δωρεαν.

Ευχαριστουμε το νηματοθετη!

Δημοσ.

Δεν έχει παρά πολλά άλλα αυτά που έχει τα περισσότερα βλέπονται άνετα και σειρές και αρκετά καλά ντοκιμαντέρ 

• Like 1
Δημοσ.

Μολις ενεργοποιησα το τριμηνο του Viber σε existing apple account στο οποιο ειχα ξαναπαρει 3μηνο παλιοτερα απο προσφορα της LG. 

Μαλιστα επειδη το link μεσω Viber αργουσε πολυ και δεν προχωραγε πηρα copy το code απο το τελος του link και μεσα στο tv.apple.com πηγα Account->Redeem code και to περασα εκει. Για payment details εβαλα μια virtual card της Revolut, αλλα δεν εχει σημασια οτι και να μπει, αφου μπορεις να το κανεις cancel πριν τελειωσει το τριμηνο και ολα καλα.

Screenshot 2022-09-01 234605.png

Δημοσ.

Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει? Από ότι φαίνεται ισχύει γενικά σε λογαριασμούς χωρίς ενεργή συνδρομή, και ανανεώνεται η δικιά μου στις 14

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Πώς επιλέγουμε ποιότητα ( πχ 1080, 4Κ ) σε Chrome ρε σεις?

Εφόσον το hardware και η ταχύτητα που έχεις το επιτρέπει παίζει στην καλύτερη ποιότητα  

Δημοσ.

Χθες το ενεργοποίησα με Μάιλ που είχα ξεχάσει ότι είχα λογαριασμό και έδωσε μόνο 7 μέρες . 

Σήμερα με το ίδιο voucher έκανα νέο id  και πήρε τους 3 μήνες . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...