EYDAP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Σήμερα κατάλαβα διαρροή στο νερό. Ήρθε υδραυλικός( έπειτα απο ενημέρωση του ιδιοκτήτη καθώς νοικιάζω) και έκλεισε την βάνα προς το παρόν. Η απώλεια ήταν περίπου 700 κυβικά νερού και μου είπε να υπολογίσω 1000άρι. Πρέπει να επιβαρυνθώ εγώ το ποσό; Ο ιδιοκτήτης καθώς το σπίτι είναι παλιό; Υπάρχει συμβόλαιο , θα κάνω αίτηση για διαρροή και μείωση λογαριαμού στο 40-60% απο οτι διάβασα. Ευχαριστώ.
Petros Electron Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ηταν πριν απο το ρολόι η μετα?. Αν ηταν πριν ειναι θεμα της ΕΥΔΑΠ αν ειναι μετά ειναι δικό σου. Επίσης εσυ είσαι ο ενοικιαστής και κάνεις χρήση του οικήματος ο ιδιοκτήτης δεν νομίζω ότι έχει ευθύνη. Το ρολόι ειναι στο όνομα του η στο δικό σου?. Αν ειναι στο δικο του παει σε αυτον αν και θα απαιτήσει να το πληρώσεις εσύ. Έκπτωση ναι θα έχεις, αλλα για 700 κυβικά δεν θα ειναι και μικρο το ποσο.. EDIT : τωρα το ειδα.. Welcome to insomnia @EYDAP Ελπίζω να μην έγινες μέλος με αυτο το όνομα μόνο για 1 δημοσίευση.. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από Petros Electron
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Νομιζω η εταιρεία σου κανει κατι έκπτωσεις αν της πεις περί διαρροής, αλλα εσυ σαν ceo θα τα ξέρεις καλύτερα 😁.
hp8 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, EYDAP είπε Υπάρχει συμβόλαιο , θα κάνω αίτηση για διαρροή και μείωση λογαριαμού στο 40-60% απο οτι διάβασα. Σε δική μου περίπτωση αλλά γύρω στα 60 κμ Θα φτιάξετε την διαρροή θα πάρεις τιμολόγιο υλικών και υδραυλικού και θα γίνει αίτηση στο κατάστημα και θα γίνει μια μείωση Ποιος θα πληρώσει Βρείτε τα 32 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Ηταν πριν απο το ρολόι η μετα? Αν ήταν πριν το ρολόι δεν θα έγραφε 53 λεπτά πριν, EYDAP είπε Η απώλεια ήταν περίπου 700 κυβικά νερού
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Διαρροές που θα γίνουν σε ανύποπτο χρόνο λόγω φθοράς και συνήθους χρήσης η παλαιότητας, που εντοπίστηκαν όταν τις πήρε χαμπάρι ο ενοικιαστης και κάλεσε το συντομότερο τεχνικο, τόσο το κόστος του νερού τόσο της επισκευής όσο και τυχόν ζημιές, αφορούν όλα τον ιδιοκτήτη. Δεν έχει καμία ευθύνη ο ενοικιαστης. Αν η διαρροή ειναι πριν το ρολόι αφορούν όλα την ΕΥΔΑΠ. Αν το ρολόι είναι στο όνομα σου και σου έρθει ο λογαριασμός θα έχεις πρόβλημα καθώς δε νομίζω να στα πληρώσει ο ιδιοκτήτης και τυχον αφαίρεση ποσού από το νοίκι μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα.
leonkoum Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 700m3 νομιζω οτι ειναι μεγαλο νουμερο... Δηλαδη γεμισες μια 25μετρη πισινα 25x10x2.8μ (ή τη μιση χωρητικοτητα πισινας ολυμπιακων διαστασεων!!) και τοσο καιρο δεν πηρε χαμπαρι κανενας??? Και τοσο νερο που πηγαινε τοσο καιρο? Ψαξε επιπλεον μηπως το ρολοι ειναι και χαλασμενο και μετραει οτι ναναι.... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από leonkoum
HALF EVIL Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Σοβαρά τώρα; Ο τύπος αποκαλείται EYDAP. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από HALF EVIL
Mugiwara no Luffy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα, είχα και εγώ ανάλογο πρόβλημα με τον ts, αλλά στην περίπτωση μου η κατανάλωση ήταν 83κυβικά για λογαριασμό 94 ημερών. Απο επικοινωνία που είχα με την ΕΥΔΑΠ με ενημέρωσαν ότι για να μου κόψουν πιστωτικό θα έπρεπε η κατανάλωση να υπερβαίνει των ημερών της καταμέτρης. Δηλαδή κυβικά > ημέρες. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο ?
Mugiwara no Luffy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Ο λογαριασμός έχει εκδοθεί ήδη...
Joshua21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Mugiwara no Luffy είπε Καλησπέρα στην παρέα, είχα και εγώ ανάλογο πρόβλημα με τον ts, αλλά στην περίπτωση μου η κατανάλωση ήταν 83κυβικά για λογαριασμό 94 ημερών. Απο επικοινωνία που είχα με την ΕΥΔΑΠ με ενημέρωσαν ότι για να μου κόψουν πιστωτικό θα έπρεπε η κατανάλωση να υπερβαίνει των ημερών της καταμέτρης. Δηλαδή κυβικά > ημέρες. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο ? Τσακωμένος και εσύ με τον γκούγκλη? Η ΕΥΔΑΠ τα διευκρινίζει στο site της όλα αυτά, και συγκεκριμένα μία από τις προϋποθέσεις γα μείωση του λογαριασμού είναι η κατανάλωση να υπερβαίνει τα 90 κυβικά το τρίμηνο. Δες στο παρακάτω link: https://www.eydap.gr/userfiles/47614413-661a-4fba-ba7c-a14f00cfa261/miosi_logariasmou.pdf
Mugiwara no Luffy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τσακωμένος και εσύ με τον γκούγκλη? Η ΕΥΔΑΠ τα διευκρινίζει στο site της όλα αυτά, και συγκεκριμένα μία από τις προϋποθέσεις γα μείωση του λογαριασμού είναι η κατανάλωση να υπερβαίνει τα 90 κυβικά το τρίμηνο. Δες στο παρακάτω link: https://www.eydap.gr/userfiles/47614413-661a-4fba-ba7c-a14f00cfa261/miosi_logariasmou.pdf Ευχαριστώ για την απάντηση.
tzitzikas2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/8/2022 στις 9:58 ΜΜ, HALF EVIL είπε Σοβαρά τώρα; Ο τύπος αποκαλείται EYDAP. Μας δουλεύει ψιλό γαζί.....
kon1to Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 καταναλώνω γύρω στα 10-15 κυβικά το τρίμηνο. μου ηρθε λογαριασμός με 60 κυβικά κατανάλωση. βρήκα τη διαρροή, μετά το ρολόι.. από την ΕΥΔΑΠ μου είπαν οτι δεν γίνεται έκπτωση, αλλα να δω τη θετική πλευρά του πραγματος, οτι εντοπίστηκε η διαρροή και επιδιορθώθηκε και άρα δεν θα πληρώσω πολλά στον μεθεπόμενο λογαριασμό (ήμουν ήδη στα μισά του επόμενου, όταν εντοπίστηκε η διαρρόη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα