Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα,ενοικιαζω μια γκαρσονιερα στα νοτια προαστεια,εγω η γυναικα κ το σκυλι μ..Οι τιμες στα ενοικια ειναι μαυρο χαλι δεν ξερω κ γω τι πιστευουν οτι εχουν κ θελουν να γινουν επιχειρηματιες,τεσπα..Σκεφτομαστε να μετακομισουμε προς Περιστερι που εχω δει καποιες αγγελιες σε πιο φυσιολογικα επιπεδα απο οτι στα νοτια,εχει καποιος να αναφερει κατι για την περιοχη; Πως ειναι να μενεις αν εχει περιεργα σημεια κτλπ; Αυτο που ξερω μονο ειναι οτι καλο ειναι να βρω μακρια απο την εθνικη οδο,ευχαριστω !

Δημοσ.

Έμενα 10 χρονιά στο Περιστέρι.
Αν μπορείς να βρεις απο την πάνω μεριά της Θηβών δηλαδή περιοχές προς Ανθουπολη, κηπούπολη, νέα ζωή, ειναι ποιο ήσυχα τα σπίτια εκεί ειναι μέχρι 3-4 ορόφους, απλαδουρα, εύκολο πάρκινγκ. Απέφυγε σημεία κοντα στο μπουρναζι, πλατεία Αγ.Ιεροθεου εχει πολλή φασαρία ειδικά το καλοκαίρι.

Ο δήμαρχος εκεί ειναι αξιόλογος και έχει κάνει πολλά έργα, πάρκα, πλατείες, γενικά κρατάει τις περιοχές καθαρές.

Έχει καλή και οικονομική αγορά, όλα καλά γενικά. Άπλα δεν ξέρω από τι περιοχή προέρχεσαι το μείον στο περιστέρι ειναι οτι ειναι λίγο "λαικουρια" (χωρις να θελω να προσβάλω την περιοχή και τους κάτοικους, προσωπική άποψη). Θα δεις αρκετούς γύφτους, έρχονται από καματερό, Λιόσια που ειναι κοντά, και κλέβουν ότι βρουν για scrap κυρίως.
Τον χειμώνα αρκετό κρύο σε σχέση με άλλες περιοχές των νοτίων προαστίων και του κέντρου, και πολύ αιθαλομίχλη "τζακιλα" εχει εκει πολλά τζάκια και ξυλοσομπες γενικός.
Οτι αλλο θελεις ρωτα ελευθερα..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι κάτοικος Περιστερίου απλά όσες φορές έχει τύχει να βρεθώ εκεί μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο εύκολο είναι να βρεις θέση για parking, ακόμα και κοντά στη Βεάκη που είναι από τους κεντρικότερους δρόμους εκεί.

Επεξ/σία από nbtz89
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Περιστέρι (ειδικά στην άνω μεριά του) έχει χαμηλό συντελεστή δόμησης λόγω οτι απο κάτω ειναι "κούφιο", όποτε με χαμηλότερα κτίρια ισοδυναμεί με λιγότερο κόσμο και έτσι περισσότερες θέσεις στάθμευσης.
Κυκλοφοριακά ειναι λιγο δύσκολο, στενάκια παρα στενάκια, αδιέξοδοι (επάνω πχ προς το θέατρο φοίνικα, εσταυρωμένο), άλλα μαθαίνεται. Θυμάμαι οταν φώναζα στο σπίτι για πρώτη φορά φίλους, συγγενείς να έρθουν πασχίζανε λίγο να βρουν την διεύθυνση μου, άλλα οκ με ενα GPS λύνεται το θέμα :P Οι βροχες το πιανουν ποιο καλα, απο αλλες περιοχες αλλα (απο την πανω μερια που εμενα) ειναι ψηλά υψομετρικά και δεν έχει πλημμυρικα φαινόμενα.

Και ενα μείον ας πουμε, ειναι οτι απο τα νοτιά προάστια ο ποιο γρήγορος δρόμος για να πας στο Περιστέρι ειναι μεσώ της Λ.Κηφισού (ποταμι) οπού εκει τις ωρες αιχμής δεινοπαθείς στην κίνηση και στην Λ.Θηβων επίσης εχει ώρες που παίζει απίστευτο μποτιλιάρισμα, οποτε πρεπει να μάθεις και εναλλακτικές διαδρομές, πχ μεσώ κέντρου η πχ από κωλονο , λενορμαν κτλπ

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Έμενα 10 χρονιά στο Περιστέρι.
Αν μπορείς να βρεις απο την πάνω μεριά της Θηβών δηλαδή περιοχές προς Ανθουπολη, κηπούπολη, νέα ζωή, ειναι ποιο ήσυχα τα σπίτια εκεί ειναι μέχρι 3-4 ορόφους, απλαδουρα, εύκολο πάρκινγκ. Απέφυγε σημεία κοντα στο μπουρναζι, πλατεία Αγ.Ιεροθεου εχει πολλή φασαρία ειδικά το καλοκαίρι.

Ο δήμαρχος εκεί ειναι αξιόλογος και έχει κάνει πολλά έργα, πάρκα, πλατείες, γενικά κρατάει τις περιοχές καθαρές.

Έχει καλή και οικονομική αγορά, όλα καλά γενικά. Άπλα δεν ξέρω από τι περιοχή προέρχεσαι το μείον στο περιστέρι ειναι οτι ειναι λίγο "λαικουρια" (χωρις να θελω να προσβάλω την περιοχή και τους κάτοικους, προσωπική άποψη). Θα δεις αρκετούς γύφτους, έρχονται από καματερό, Λιόσια που ειναι κοντά, και κλέβουν ότι βρουν για scrap κυρίως.
Τον χειμώνα αρκετό κρύο σε σχέση με άλλες περιοχές των νοτίων προαστίων και του κέντρου, και πολύ αιθαλομίχλη "τζακιλα" εχει εκει πολλά τζάκια και ξυλοσομπες γενικός.
Οτι αλλο θελεις ρωτα ελευθερα..

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση,Ηλιουπολη μενω κ μεγαλωσα Υμηττο..Απλα δεν εχει νοημα να δινω ακριβο ενοικιο απλα για να ειμαι νοτια, δεν με κραταει κατι ! Ναι για πανω απο την Θηβων σκεφτομουν,ετυχε να παω προσφατα για μια δουλεια κ ισχυει αυτο που λες,διπλοκατοικιες κ γειτονιες χαλαρες μ φανηκαν γι αυτο ειπα να ρωτησω κ ατομα που εμεναν/μενουν ! Αυτο με τους γυφτους το εχω ακουσει,γενικα παιζει κατι περιεργο με αυτους ή απλα ψαχνουν καδους κλασσικα? Γτ εχω ενα σκυλο οπως εγραψα κ π.χ μπορει να χρειαστει να το βγαλει βολτα το βραδυ η γυναικα μ,απο αποψη ασφαλειας ειναι κομπλε?

Δημοσ.

Μένω νέα ζωή και νιώθω ευλογημένος! Οκ το σπιτι ειναι σε καλό σημείο αλλά έχω κοντά παρκα, στάσεις λεωφορείου, δίπλα το Χαϊδάρι και λίγο πιο δίπλα το Αιγάλεω  πολυ ωραίες επίσης περιοχες για να βγείς. Κοντά στο ποικιλο όρος για περπατημα με θέα όλη την Αθήνα. Για το παρκινγκ ότι είπαν λίγο πολυ αν και είμαι με μηχανάκι μόνιμα. Έχουμε κάτι καμμένα μαγαζιά τελευταία στην περιοχη 🤐.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Morosis είπε

Αυτο με τους γυφτους το εχω ακουσει,γενικα παιζει κατι περιεργο με αυτους ή απλα ψαχνουν καδους κλασσικα?

Ναι οι κάδοι κλασσικά, τα πετάνε ολα εξω ειδικά απο τους μπλε που ειναι η ανακύκλωση.
Επίσης μπαίνουν στις άυλες, πυλωτές και βουτάνε ποδήλατα, και οτι άλλο βρουν. Σε εμας μπήκαν στην άυλη και παίρναν κάτι σιδερά που είχα εκει. Τους ειδε η (πρώην) γυναικά μου, τους εβαλε τις φωνές άλλα και έχουν και θράσος δεν φεύγουν.. Επικίνδυνες γενικά καταστάσεις. Απέφυγε τους διαπληκτισμούς μαζί τους  γιατι ειναι και εκδικητικοί.
Τους ειπε οτι φωναξε την αστυνομια και εφυγαν.. Μέτα απο λιγες μερες επέστρεψαν και εριξαν παλιά καμένα λάδια (απο αμάξι) και ακόμα εκει ειναι οι λεκεδες δεν φεύγουν με τίποτα.. Δεν θελω να σε τρομάξω απλα ειχα αυτη(ες) τις εμπειριες οσα χρονια εμεινα εκει.. Επίσης πολλοί "ιεχωβάδες" ρε παιδιά.. Ειναι παντου και σε πρήζουν να παρεις κατι βιβλία και δεν ξερω και εγω τι..

25 λεπτά πριν, GeG είπε

Μένω νέα ζωή και νιώθω ευλογημένος!

Και εγω κοντά σου ήμουν, στον Αγ.Βασίλειο κοντά στο άλσος. Πήγαινα στην (χωραφα) θα ξέρεις που λέω, πάνω στο θέατρο φοίνικα έχει ωραία μέρη για βόλτες και γενικά ειναι ωραία και για ποδήλατο. Εμενα μου αρέσει και το Χαιδαρι πολυ ειναι καταπράσινο, αλλα εκει ειναι ακριβά τα ενοίκια. Το κοιτάω πάντως καποια στιγμή θα επιστρέψω προς τα εκει..

Η πετρουπολη επίσης κοντα, το πάρκο του Τριτση ειναι κοντα, (με αμαξι οκ, οχι με τα ποδια) και κυριακες στην χασια για κοψίδια, αν και τωρα τα τελευταία χρονιά εχει πέσει και εκει η κίνηση στις χασαπο ταβερνες.. 

29 λεπτά πριν, GeG είπε

Έχουμε κάτι καμμένα μαγαζιά τελευταία στην περιοχη 🤐.

Ειναι μια 5ετια που εχω φυγει..Δηλαδη τι μαγαζια λες?. Κονσομασιον φαση ?

33 λεπτά πριν, Morosis είπε

Γτ εχω ενα σκυλο οπως εγραψα κ π.χ μπορει να χρειαστει να το βγαλει βολτα το βραδυ η γυναικα μ,απο αποψη ασφαλειας ειναι κομπλε?

Μπα δεν νομιζω οτι θα εχεις πρόβλημα σε αυτο.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Morosis είπε

Γτ εχω ενα σκυλο οπως εγραψα κ π.χ μπορει να χρειαστει να το βγαλει βολτα το βραδυ η γυναικα μ,απο αποψη ασφαλειας ειναι κομπλε?

Αναλογα το μεγεθος του σκυλου 😅

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Αναλογα το μεγεθος του σκυλου 😅

Pitbull red nose ειναι,οι αλλοι θα εχουν προβλημα αν συμβει κατι αλλα οκ :P 

2 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Ναι οι κάδοι κλασσικά, τα πετάνε ολα εξω ειδικά απο τους μπλε που ειναι η ανακύκλωση.
Επίσης μπαίνουν στις άυλες, πυλωτές και βουτάνε ποδήλατα, και οτι άλλο βρουν. Σε εμας μπήκαν στην άυλη και παίρναν κάτι σιδερά που είχα εκει. Τους ειδε η (πρώην) γυναικά μου, τους εβαλε τις φωνές άλλα και έχουν και θράσος δεν φεύγουν.. Επικίνδυνες γενικά καταστάσεις. Απέφυγε τους διαπληκτισμούς μαζί τους  γιατι ειναι και εκδικητικοί.
Τους ειπε οτι φωναξε την αστυνομια και εφυγαν.. Μέτα απο λιγες μερες επέστρεψαν και εριξαν παλιά καμένα λάδια (απο αμάξι) και ακόμα εκει ειναι οι λεκεδες δεν φεύγουν με τίποτα.. Δεν θελω να σε τρομάξω απλα ειχα αυτη(ες) τις εμπειριες οσα χρονια εμεινα εκει.. Επίσης πολλοί "ιεχωβάδες" ρε παιδιά.. Ειναι παντου και σε πρήζουν να παρεις κατι βιβλία και δεν ξερω και εγω τι..

Και εγω κοντά σου ήμουν, στον Αγ.Βασίλειο κοντά στο άλσος. Πήγαινα στην (χωραφα) θα ξέρεις που λέω, πάνω στο θέατρο φοίνικα έχει ωραία μέρη για βόλτες και γενικά ειναι ωραία και για ποδήλατο. Εμενα μου αρέσει και το Χαιδαρι πολυ ειναι καταπράσινο, αλλα εκει ειναι ακριβά τα ενοίκια. Το κοιτάω πάντως καποια στιγμή θα επιστρέψω προς τα εκει..

Η πετρουπολη επίσης κοντα, το πάρκο του Τριτση ειναι κοντα, (με αμαξι οκ, οχι με τα ποδια) και κυριακες στην χασια για κοψίδια, αν και τωρα τα τελευταία χρονιά εχει πέσει και εκει η κίνηση στις χασαπο ταβερνες.. 

Ειναι μια 5ετια που εχω φυγει..Δηλαδη τι μαγαζια λες?. Κονσομασιον φαση ?

Μπα δεν νομιζω οτι θα εχεις πρόβλημα σε αυτο.

Σε ευχαριστω γενικα που με διαφωτισες λιγο ! Απο τον καινουργιο χρονο θα ψαχτω προς τα εκει γτ δεν ξερω ποσο χαλια θα ειναι κ αυτος ο χειμωνας απο αποψη ρευμα/ακριβεια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...