Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα ένα πλυντήριο samsung με wifi και θα ήθελα να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει αν μπορώ να το θέσω σε λειτουργία ακόμα και αν δεν βρίσκομαι στο σπίτι από κάπου μακριά; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, st@kas είπε

Καλησπέρα, θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το πλυντήριο και το smart control πριν φύγεις από το σπίτι.

Ναι αν τα ενεργοποιήσει κάποιος συγγενής μου πχ εγώ μετά θα μπορώ να το θέσω σε λειτουργία και να επιλέξω προγράμματα και τα λοιπά ακόμα και αν είμαι σε άλλη πόλη; 

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Τα ρουχα ποιος θα τα βαλει μέσα 😁

Χαχα καλό 😁. Εννοώ αδερφέ πχ να βάλει τα ρούχα κάποιος συγγενής μου να πατήσει το start και το smart control και μετά εγώ το ελέγξω (πρόγραμμα και τα λοιπά) από άλλη πόλη πχ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mpouris είπε

Ναι αν τα ενεργοποιήσει κάποιος συγγενής μου πχ εγώ μετά θα μπορώ να το θέσω σε λειτουργία και να επιλέξω προγράμματα και τα λοιπά ακόμα και αν είμαι σε άλλη πόλη; 

Χαχα καλό 😁. Εννοώ αδερφέ πχ να βάλει τα ρούχα κάποιος συγγενής μου να πατήσει το start και το smart control και μετά εγώ το ελέγξω (πρόγραμμα και τα λοιπά) από άλλη πόλη πχ 

ναι θα μπορέσεις να το ξεκινήσεις εσύ.

μην ξεχάσει να βάλει και απορρυπαντικό.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, st@kas είπε

Ναι σωστό και αυτό, καμιά κάψουλα θα βάλει που είναι πιο βολική. 

7 ώρες πριν, st@kas είπε

Αυτό είναι πολύ καλό άμα γίνεται, σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. 

7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Είπαμε παιδιά έξυπνα σπίτια, οκ, αλλά καμια φορά η πολύ εξυπνάδα καταντά και βλακεία, σαν το έξυπνο πουλί 

Χαχα ωραίος αδερφέ, απλά πολλές φορές οι νέες τεχνολογίες είναι ευκολία. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...