vounisios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλοι μου...Σημερα ξεκινησα καποιες πληρωμες για ΕΝΦΙΑ & Φορο Εισοδηματος....Μπαινω κανονικα στο site της ΑΑΔΕ αλλα μου βγαζει μνμ για αλλαγη pass...Να κανω αλλαγη του ή παιζει κατι αλλο πονηρο απο χακερς? θα ηθελα την γνωμη σας. Ευχαριστω. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από vounisios
dhmak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Εμένα η ααδε ποτέ δεν με προέτρεψε σε αλλαγή κωδικού και μάλιστα με μήνυμα στα αγγλικά. Θα έκανα εκκαθάριση δεδομένων και έλεγχο ασφαλείας, προφανώς κάτι κόλλησε ο περιηγητής.
fredd0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 το μηνυμα στο βγαζει ο chrome οχι η ΑΑΔΕ ... γιατι στο βγαζει, διαβαζεις εδω 2
vounisios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε το μηνυμα στο βγαζει ο chrome οχι η ΑΑΔΕ ... γιατι στο βγαζει, διαβαζεις εδω Για να δω... Παντως,φιλοι μου, αυτο μου το βγαζει μονο ο Chrome....Με τον Mozilla Firefox δεν εχω προβλημα....Αρα, τι με συμβουλευετε να κανω ωστε να εξαλειφτει αυτο & απο τον Chrome?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα