Speculoos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Εχω το εξής θέμα στο παρακάτω σύστημα σε Win10: CPU: Ryzen 5600x MoBO: Gigabyte B550 Aorus Elite v2 GPU: RX570 Powercolor Red Devil RAM: 2x8GB Crucial Ballistix 3600MHz PSU: BeQuiet! PurePower 11 FM 550W Όταν συνδέω τον προτζέκτορα και στριμάρω Netflix, HBO max, Prime, μέσω edge ή μέσω του app των υπηρεσιών τότε η αναπαραγωγή βίντεο ή κολλάει ή πάει με 5FPS τη στιγμή που ο ήχος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν στριμάρω μέσω firefox είμαι εντάξει. Εκτός από το netflix που σε firefox είναι μέχρι 720p οι άλλες δύο υπηρεσίες στριμάρουν στα 1080p όσο δηλαδή θα είχαν σε edge/app. Στην οθόνη του υπολογιστή δεν έχω κάποιο θέμα με την ποιότητα και την ομαλότητα του βίντεο ανεξάρτητα από που επιλέγω να γίνει. Αρχεία βίντεο (είτε 1080p είτε 4Κ) μπορώ να παίξω άνετα με VLC/MPC στον προτζέκτορα. Eχω δοκιμάσει άλλο HDMI καλώδιο, να κάνω uninstall/install τα apps και clean install τους drivers της GPU χωρίς αποτέλεσμα.
atheatos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, Speculoos είπε Εχω το εξής θέμα στο παρακάτω σύστημα σε Win10: CPU: Ryzen 5600x MoBO: Gigabyte B550 Aorus Elite v2 GPU: RX570 Powercolor Red Devil RAM: 2x8GB Crucial Ballistix 3600MHz PSU: BeQuiet! PurePower 11 FM 550W Όταν συνδέω τον προτζέκτορα και στριμάρω Netflix, HBO max, Prime, μέσω edge ή μέσω του app των υπηρεσιών τότε η αναπαραγωγή βίντεο ή κολλάει ή πάει με 5FPS τη στιγμή που ο ήχος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν στριμάρω μέσω firefox είμαι εντάξει. Εκτός από το netflix που σε firefox είναι μέχρι 720p οι άλλες δύο υπηρεσίες στριμάρουν στα 1080p όσο δηλαδή θα είχαν σε edge/app. Στην οθόνη του υπολογιστή δεν έχω κάποιο θέμα με την ποιότητα και την ομαλότητα του βίντεο ανεξάρτητα από που επιλέγω να γίνει. Αρχεία βίντεο (είτε 1080p είτε 4Κ) μπορώ να παίξω άνετα με VLC/MPC στον προτζέκτορα. Eχω δοκιμάσει άλλο HDMI καλώδιο, να κάνω uninstall/install τα apps και clean install τους drivers της GPU χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως είναι πρόβλημα του edge ? Hardware acceleration on? 1
Speculoos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, atheatos είπε Μήπως είναι πρόβλημα του edge ? Hardware acceleration on? Δοκίμασα με οφ το hw accelaration και δεν το κανει. Παλιότερα δεν είχα τέτοιο θέμα αλλά ίσως έγινε ύστερα από κάποιο update του edge; Τα apps μαλλον χρησιμοποιούν το hw accelaration του συστήματος και δεν μπορώ (ούτε θα ήθελα εξάλλου) να το αλλαξω. Για προσωρινό workaround θα το έχω έτσι, βασικά για το netflix το ήθελα αφού είναι το μόνο που σε firefox πάει μέχρι 720p μόνο.
BadBoy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 20 ώρες πριν, Speculoos είπε Δοκίμασα με οφ το hw accelaration και δεν το κανει. Παλιότερα δεν είχα τέτοιο θέμα αλλά ίσως έγινε ύστερα από κάποιο update του edge; Τα apps μαλλον χρησιμοποιούν το hw accelaration του συστήματος και δεν μπορώ (ούτε θα ήθελα εξάλλου) να το αλλαξω. Για προσωρινό workaround θα το έχω έτσι, βασικά για το netflix το ήθελα αφού είναι το μόνο που σε firefox πάει μέχρι 720p μόνο. Firefox Netflix 1080p. Δοκιμασμένο προσωπικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα