Kouark Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Γειά σας καλημέρα. Έχω στην κατοχή μου αυτόν τον καιρό ένα gaming laptop και αγόρασα ένα cooler ώστε να κάνει την δουλειά του. Από ότι βλέπω όταν φορτώνει μέσα στο gaming αρχίζει και παίρνει φωτιά ακόμα και το πληκτρολόγιο. Έχετε να προτείνετε κάποιο δυνατό να κάνει δουλειά; Αυτό που έχω είναι ένα της deep cool multicore x6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Την ιδια εχω να σου πω δεν εχω ψαξει να δω αν κανει δουλεια εγω την εχω για να ειναι ποιο ψηλα το φορητο για να αποφυγω τυχων νερα που θα χυθουν στο τραπεζι. Θα σου ελεγα να καθαρισεις το φορητο να αλλαξεις παστα κλπ και δεν γραφεις ποιο εχεις να δουμε την εισαγωγη αερα απο κατω αν εχει τρυπες γιατι μου εχει τυχει φορητο που δεν ειχε καθολου τρυπες απο κατω ειχε στο πλαι την εισαγωγη αερα οποτε η βαση ηταν εντελως αχρηστη. Λοιπον απο περιεργεια ετρεξα στο δικο μου (Asus rog strix G713QM ryzen 5800h 3060 130w) το 3DMark και με κλειστους τους ανεμιστηρες και με τερμα τους ανεμιστηρες μου εβγαλε ακριβως την ιδια θερμοκρασια στην καρτα γραφικων 81 βαθμους αλλα ειμαι σε δωματιο χωρις κλιματιστικο και εχω ιδρωσει. Το δικο μου φορητο δεν εχει θερμοαγωγιμη παστα αλλα υγρο μεταλλο απο την Asus δεν το εβαλα εγω δεν το εχω ανοιξει ποτε ουτε για καθαρισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kouark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα και πάλι. Λοιπόν το laptop είναι το Lenovo IdeaPad Gaming 3 με Ryzen 5-5600H/8GB/512GB SSD/GeForce GTX 1650. Σχετικά είναι καινούργιο. Έχει περίπου 2 μήνες που το αγόρασα. Δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα αλλά η θερμοκρασία όταν παίζεις ένα game στα high του είναι υψηλή, επίσης και ο θόρυβος του για να το παίξει είναι θαρρείς και απογειώνεται αεροπλάνο Φυσάει πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Λογικο ειναι μην περιμενεις να σε σωσει καμια ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kouark Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οχι δεν νομιζω να υπαρχει εκτος αν εχουν κανει κακη εφαρμογη η εχουν βαλει μαπα παστα και θα πρεπει να την αλλαξεις. Ειχα και εγω ενα Dell 5505 SE που ηταν φουρνος του αλλαξα παστα και ειδα καποια διαφορα. Τωρα αυτο που εχω ειναι με υγρο μεταλλο και δεν το πειραζω. Φυσικα εγω δεν παιζω παιχνιδια για τα παιδια εχω το PS5 το 95% ειναι για να χαζευω στο ιντερνετ και αντε καμια επεξεργασια βιντεο να κανω. ΕΙδα και γιατι εμενα δεν κανει τιποτα η βαση γιατι τραβανε οι δυο ανεμιστηρες απο το πλαι και βγαζουν απο πισω οποτε η βαση ριχνει αερα στο πλαστικο αρα αχρηστη. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από LLLEFTERIS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kouark Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου. Και εγώ για χρήση illustrator και προγράμματα της adobe τον χρησιμοποιώ αλλά είπα να το φορτώσω με κάνα δύο game για να δω τι δουλειά κάνει και μέχρι που φτάνει αλλά από ότι φαίνεται παίρνει φωτιά. Σε ευχαριστώ και πάλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα