Ria11111 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, makis269 είπε εκτός της υπογραφής σου είναι και κάτι άλλο που πρέπει να προσέχεις που το βάνεις......... μην τα μαθαίνεις ένα ένα γιατί θα ανοίξεις και νέο θέμα την παρασκευή . Για να έχεις τέτοιο μυαλό μάλλον μπήκες σε λάθος φόρουμ φίλε μου ψάξου αλλού για τέτοιες εξυπνάδες 😉 9 λεπτά πριν, argimeg είπε Θα μπορούσε να την έχει πατήσει ο καθένας μας. Αφήστε τις εξυπνάδες μερικοί. Το παιδί για εμένα έκανε το φυσιολογικό, και εγώ θα το έκανα με κλειστά τα μάτια. Σκεφτείτε ότι έχουν και διαφορά 13 χρόνια, πως να μην την εμπιστευτεί. Όντως ήταν ένα καλό μάθημα, κάνε διακανονισμό και αν τυχόν έχεις κάποια χρήματα στην άκρη πες τους στα ίσια ότι μπορείς να τους δώσεις μόνο π.χ 1.000€ και να σβηστεί το χρέος, αλλιώς να πάνε δικαστικά. Προσπάθησε να παζαρέψεις, αν έχεις χρήματα και μετά να στα δίνει η αδερφή σου σιγά, σιγά κάθε μήνα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας θα τα κανονίσω και θα βάλω μια τάξη 😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις