infidel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δεν πάει ιδιωτικό χρέος στην εφορία, αν ήταν έτσι θα κλαίγανε μανούλες. Εδώ πριν κάποια χρόνια δεν πέρναγαν καν οι κλήσεις. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα σε κυνηγήσουν. Για μικρά ποσά, ναι. Εγώ είχαν ένα χρέος ~100ευρό (όχι, δεν είμαι πατακτζής, ήταν λάθος της cosmote αποδεδειγμένα, είχα κάνει και αιτήσεις να μου δώσουν τα αναλυτικά στοιχεία και δεν το έκαναν ποτέ). Εν πάση περίπτωση, μετά από κάποιο καιρό με πήραν τηλ από δικηγορικό γραφείο (και καλά) Μόλις τους ανέφερα ότι έχω αποδείξεις και περιμένω πάνω από χρόνο να μου δώσουν αναλυτικά στοιχεία για την κίνηση, άρχισαν να μου τα μασάνε. Μετά από κάποια χρόνια ήρθε ένα γράμμα από την cosmote που έλεγε ότι το χρέος είχε απαλειφθεί. Όχι επειδή βρήκαν το λάθος αλλά γιατί νομίζω ότι η cosmote έκανε κάποιο καθαρισμό στα ληξιπρόθεσμα κάτω από ένα ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 οτι και να εχει γινει καλο θα ηταν να παει με την αδελφη στη κοσμοτε και να εχουν πληρη αναλυση του ποσου που οφειλεται οταν εχει ολα τα δεδομενα τοτε να δει τι θα κανει ενδοοικογενειακα πρωτα....εχω δει τετοια στα 37 χρονια που δουλευα παρα πολλα και καλο ειναι να μη γινει και μπαχαλο η οικογενεια απο ενα λαθος ,αβλεψια οτι ναναι...... μετα αφου το συζητησουν να δουν τι λυσεις υπαρχουν για τη τακτοποιηση του χρεους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Πληρωσέτα και μη μιλάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sot78 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 το μονο που ίσως μπορείς να κάνεις είναι να πας σε δικηγόρο και να την κυνηγήσεις Την εμπιστεύτηκες και σε ****** Νομικά λέγεται κατάχρηση εμπιστοσύνης και ίσχυει για 5 χρονιά σε συγγενείς πρώτου βαθμού. Εμένα ο παΤΕΡΑΣ μου πηρε όλα τα λεφτά από αποζημίωση τροχαίου (το ανακάλυψα αργα) 60000ευρω Βρές Μάρτυρες 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ria11111 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, kostasbm είπε οτι και να εχει γινει καλο θα ηταν να παει με την αδελφη στη κοσμοτε και να εχουν πληρη αναλυση του ποσου που οφειλεται οταν εχει ολα τα δεδομενα τοτε να δει τι θα κανει ενδοοικογενειακα πρωτα....εχω δει τετοια στα 37 χρονια που δουλευα παρα πολλα και καλο ειναι να μη γινει και μπαχαλο η οικογενεια απο ενα λαθος ,αβλεψια οτι ναναι...... μετα αφου το συζητησουν να δουν τι λυσεις υπαρχουν για τη τακτοποιηση του χρεους... Εγώ πάντως στα 22 μου τώρα τα βλέπω όλα αυτά και πιστεύω όλα γίνονται για κάποιο λόγο Μόλις τώρα, sot78 είπε το μονο που ίσως μπορείς να κάνεις είναι να πας σε δικηγόρο και να την κυνηγήσεις Την εμπιστεύτηκες και σε ****** Νομικά λέγεται κατάχρηση εμπιστοσύνης και ίσχυει για 5 χρονιά σε συγγενείς πρώτου βαθμού. Εμένα ο παΤΕΡΑΣ μου πηρε όλα τα λεφτά από αποζημίωση τροχαίου (το ανακάλυψα αργα) 60000ευρω Βρές Μάρτυρες Πόσο κακό λυπάμαι πολύ Τι άνθρωποι υπάρχουν 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Με την αδερφή σου μιλάτε??τι ηλικία έχει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ria11111 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Με την αδερφή σου μιλάτε??τι ηλικία έχει?? Ναι μιλάμε κανονικά Με περνάει 13 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Ria11111 είπε Με περνάει 13 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Death_In_Paradise Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πες της να ανοίξει λογαριασμό σε onlyfans/mym, ας μην κανει εντελώς γυμνό, εσώρουχα μονο. Θα βγάλει τα λεφτα που σου χρωστάει και όλα καλά. Στα σοβαρά τώρα, κάνε διακανονισμό με την Cosmote, να δίνειΣ π.χ. 30-50ε τον μήνα, ξεκίνα απο αυριο και στην πορεία με πιέσεις κτλ, οτι καταφέρεις και πάρεις απο την αδερφή σου. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από Death_In_Paradise 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ria11111 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ όλους πραγματικά θα αναλάβω τις ευθύνες μου για το λάθος μου Πάντα πλήρωνα τους λογαριασμούς μου ποτέ δεν άφησα κάτι απλήρωτο γτ νιώθω ότι έχω ευθύνη Πρώτα οι πληρωμές και μετά όλα τα άλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sot78 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1. κάνε διακανονισμό με cosmote με 50αρι max το μήνα. (ότι είπαν και οι υπόλοιποι) 2.το ποσό αυτό το πληρώνει η αδελφή σου χωρίς δεν μπορώ κτλ 3. Αν δεν δεχτεί να πληρώσει για οποιοδήποτε λόγω (εσένα σε χρέωσε ΧΩΡΙΣ να σε σκεφτεί) τότε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΛΦΗ Οποίος δεν σε σέβεται είναι ανάξιος της εμπιστοσύνης ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, Ria11111 είπε Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί μας τι μου συμβαίνει και αν μπορείτε να με καθοδηγησετε. Πάμε στο 2019 η αδερφή μου ήθελε να κάνει σύνδεση κινητής τηλεφωνίας στην cosmote αλλά δεν μπορούσε να κάνει στο όνομα της και έτσι την βοήθησα και έκανε στο όνομα μου που να ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί. Μου άφησε χρέος στο όνομα μου 3.000 ευρώ και εδώ και 2 χρόνια μου στέλνουν χαρτιά από δικηγορικές εταιρείες. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται μέσω συμβολαιογράφου να κάνω το χρέος στο όνομα της? Φυσικά θα συμφωνήσει και η αδερφή μου γτ δεν θα έχει άλλη επιλογή Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Κρατά τα από την προίκα τις…… δυστυχώς είστε υπεύθυνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sot78 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 ΔΕΝ φταις εσυ που εμπιστεύτηκες έναν άνθρωπο από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σου (δεν εμπιστεύτηκες έναν άγνωστο) Αυτή φταίει, που δεν σε θεώρει μέλος της οικογένειας και σε χρέωσε. Ο Σεβασμός κερδίζεται καθημερινά και δεν τον προδίδουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, Ria11111 είπε Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί μας τι μου συμβαίνει και αν μπορείτε να με καθοδηγησετε. Πάμε στο 2019 η αδερφή μου ήθελε να κάνει σύνδεση κινητής τηλεφωνίας στην cosmote αλλά δεν μπορούσε να κάνει στο όνομα της και έτσι την βοήθησα και έκανε στο όνομα μου που να ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί. Μου άφησε χρέος στο όνομα μου 3.000 ευρώ και εδώ και 2 χρόνια μου στέλνουν χαρτιά από δικηγορικές εταιρείες. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται μέσω συμβολαιογράφου να κάνω το χρέος στο όνομα της? Φυσικά θα συμφωνήσει και η αδερφή μου γτ δεν θα έχει άλλη επιλογή Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. εκτός της υπογραφής σου είναι και κάτι άλλο που πρέπει να προσέχεις που το βάνεις......... μην τα μαθαίνεις ένα ένα γιατί θα ανοίξεις και νέο θέμα την παρασκευή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση argimeg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Λύση Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Θα μπορούσε να την έχει πατήσει ο καθένας μας. Αφήστε τις εξυπνάδες μερικοί. Το παιδί για εμένα έκανε το φυσιολογικό, και εγώ θα το έκανα με κλειστά τα μάτια. Σκεφτείτε ότι έχουν και διαφορά 13 χρόνια, πως να μην την εμπιστευτεί. Όντως ήταν ένα καλό μάθημα, κάνε διακανονισμό και αν τυχόν έχεις κάποια χρήματα στην άκρη πες τους στα ίσια ότι μπορείς να τους δώσεις μόνο π.χ 1.000€ και να σβηστεί το χρέος, αλλιώς να πάνε δικαστικά. Προσπάθησε να παζαρέψεις, αν έχεις χρήματα και μετά να στα δίνει η αδερφή σου σιγά, σιγά κάθε μήνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις