Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ria11111 είπε

Είμαι γενικά άνθρωπος που βοηθάω πλ τα αδέρφια μου πλέον όμως έπαθα και έμαθα 

Εγω ειμαι γενικα ανθρωπος που βοηθαω οσους το αξιζουν. Οι ετικετες "αδελφια" , "γονεις" , "συγγενεις" , δεν μου λενε απολυτως τιποτα. Δηλαδη αν η αδελφη σου σκοτωνε ανθρωπο και σου ελεγε , βοηθα με να εξαφανισουμε το πτωμα , τι θα εκανες ? Θα βοηθουσες επειδη ειναι αδελφη σου ?

Ακομα δεν μας ειπες γιατι δεν μπορουσε να κανει το συμβολαιο στο ονομα της και ακομα δεν μας ειπες αν γενικοτερα ηξερες οτι η αδελφη σου ειναι ... επιπολαια , για να το πουμε ομορφα...

Εχει μια σειρα απο βιντεος στο ΥΤ , που δειχνει τις δίκες ενος συγκεκριμενου δικαστη που δικαζει οδικες παραβασεις. Ξερεις ποσοι σκανε και πληρωνουν τα προστιμα απο αυτοκινητα που ειχαν δωσει σε συγγενεις , φιλους , γκομενες/γκομενους , αδελφια ? Ενω το αυτοκινητο ειναι στο ονομα τους ? Νομιζεις δεν ξερανε που το δινανε ? Δεν ξερανε οτι δινουν το αυτοκινητο τους σε αναξιοπιστα ατομα ?

Δεν ειμαστε εδω να σου κανουμε υποδειξεις , απλα απο ενα σημειο και περα , πρεπει να αποδεκτουμε οτι ξεραμε ...

Οσο για το διαταυτα , οπως ειπωθηκε , δυσκολα θα τελειωσει καλα το θεμα. Βρειτε κατα καποιον τροπο τα λεφτα και ξοφληστε το , γιατι αν πεφτουν συνεχως τοκοι και δεν ξερωγω τι , μπορει το ποσο να μεγαλωνει μερα με την μερα. Ή καντε καποιον διακανονισμο να πληρωσετε το ποσο με δοσεις ή κατι τετοιο...

1 ώρα πριν, Ria11111 είπε

Τις συσκευές τις είχε πάρει το 19 οπότε όπως καταλαβαίνεις πλέον δεν υπάρχουν 

Το λες με πολυ φυσικο τροπο. Τι διαολο ? Πηρε αλλες ? Δεν εχει καμμια ? Πουληστε ο,τι πουλιεται :) 

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 3
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mphxths είπε

Εγω ειμαι γενικα ανθρωπος που βοηθαω οσους το αξιζουν. Οι ετικετες "αδελφια" , "γονεις" , "συγγενεις" , δεν μου λενε απολυτως τιποτα. Δηλαδη αν η αδελφη σου σκοτωνε ανθρωπο και σου ελεγε , βοηθα με να εξαφανισουμε το πτωμα , τι θα εκανες ? Θα βοηθουσες επειδη ειναι αδελφη σου ?

Ακομα δεν μας ειπες γιατι δεν μπορουσε να κανει το συμβολαιο στο ονομα της και ακομα δεν μας ειπες αν γενικοτερα ηξερες οτι η αδελφη σου ειναι ... επιπολαια , για να το πουμε ομορφα...

Εχει μια σειρα απο βιντεος στο ΥΤ , που δειχνει τις δίκες ενος συγκεκριμενου δικαστη που δικαζει οδικες παραβασεις. Ξερεις ποσοι σκανε και πληρωνουν τα προστιμα απο αυτοκινητα που ειχαν δωσει σε συγγενεις , φιλους , γκομενες/γκομενους , αδελφια ? Ενω το αυτοκινητο ειναι στο ονομα τους ? Νομιζεις δεν ξερανε που το δινανε ? Δεν ξερανε οτι δινουν το αυτοκινητο τους σε αναξιοπιστα ατομα ?

Δεν ειμαστε εδω να σου κανουμε υποδειξεις , απλα απο ενα σημειο και περα , πρεπει να αποδεκτουμε οτι ξεραμε ...

Οσο για το διαταυτα , οπως ειπωθηκε , δυσκολα θα τελειωσει καλα το θεμα. Βρειτε κατα καποιον τροπο τα λεφτα και ξοφληστε το , γιατι αν πεφτουν συνεχως τοκοι και δεν ξερωγω τι , μπορει το ποσο να μεγαλωνει μερα με την μερα. Ή καντε καποιον διακανονισμο να πληρωσετε το ποσο με δοσεις ή κατι τετοιο...

Το λες με πολυ φυσικο τροπο. Τι διαολο ? Πηρε αλλες ? Δεν εχει καμμια ? Εκποιηστε οτι εκποιηζεται :) 

Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις απλά δεν περίμενα να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα και δεν είχα ιδέα τι μπορούσε να συμβεί

Θα προσπαθήσω να  διορθώσω ότι έχει γίνει 

Δεν μου είχε δείξει ποτέ ότι δεν πληρώνει λογαριασμούς ότι είναι ανεύθυνη μόνο στα λεφτά που της δάνειζα τα έδινε μετά με το ζόρι και όχι όλα 

• Confused 1
Δημοσ.

Όταν δεν έχεις να πληρώσεις ένα ποσό για συβολαιο  κινητόυ κάθε μήνα τότε κανείς δουλειά σου με καρτοκινητο. Δεν θα έχεις το τελευταίο μοντέλο κινητού αλλά δεν θα χρωστάς και τόσα λεφτά 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Όταν δεν έχεις να πληρώσεις ένα ποσό για συβολαιο  κινητόυ κάθε μήνα τότε κανείς δουλειά σου με καρτοκινητο. Δεν θα έχεις το τελευταίο μοντέλο κινητού αλλά δεν θα χρωστάς και τόσα λεφτά 

Εσύ πήρες διακοποδάνειο;

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Ria11111 είπε

Δεν μου είχε δείξει ποτέ ότι δεν πληρώνει λογαριασμούς ότι είναι ανεύθυνη μόνο στα λεφτά που της δάνειζα τα έδινε μετά με το ζόρι και όχι όλα 

Δεν θελω να κανω τον ψυχολογο , ουτε και εγω ειμαι ο τελειος εδω περα , αλλα απο την παραπανω προταση , φαινεται ξεκαθαρα η αντιφαση. Δεν εδειχνε οτι ειναι ανευθυνη , αλλα τα δανεικα τα γυριζε με το ζορι και οχι και ολα ? Αυτο τι το λες ? Υπευθυνη σταση ? Ή δεν πιανεται επειδη τα δανεικα ηταν σε συγγενη της ?

Τελοσπαντων , δεν ειμαστε εδω να κρινουμε και ουτε ειναι το παροντος. Απλα πλεον στο μελλον θα προσεχεις περισσοτερο και βρειτε καποιον τροπο σε συννενοηση με την cosmote να εξοφλησετε το χρεος.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ria11111 είπε

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί μας τι μου συμβαίνει και αν μπορείτε να με καθοδηγησετε.

Πάμε στο 2019 η αδερφή μου ήθελε να κάνει σύνδεση κινητής τηλεφωνίας στην cosmote αλλά δεν μπορούσε να κάνει στο όνομα της και έτσι την βοήθησα και έκανε στο όνομα μου που να ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί. Μου άφησε χρέος στο όνομα μου 3.000 ευρώ και εδώ και 2 χρόνια μου στέλνουν χαρτιά από δικηγορικές εταιρείες. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται μέσω συμβολαιογράφου να κάνω το χρέος στο όνομα της? Φυσικά θα συμφωνήσει και η αδερφή μου γτ δεν θα έχει άλλη επιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Μουφα μου ακουγεται το ολο στορυ. Η Κοσμοτε θα ειχε κοψει τις υπηρεσιες στο 6μηνο μαξ για μη καταβολη λογαριασμου. 

ΤΥΝ

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Μουφα μου ακουγεται το ολο στορυ. Η Κοσμοτε θα ειχε κοψει τις υπηρεσιες στο 6μηνο μαξ για μη καταβολη λογαριασμου. 

ΤΥΝ

Εννοείς ότι λέω ψέματα?

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

ΤΥΝ

Γίνεται φραγή εξεχρωμενων κλήσεων, τα πάγια συνεχίζουν να έρχονται μέχρι να κάνεις είτε διακανονισμό είτε ακύρωση συμβολαίου

Αν δεν κάνω λάθος όταν η οφειλή περάσει τα 150 με ληξηπροθεσμες οφειλές γίνεται διακοπή

Δημοσ.

Να δεχθει η cosmote ή ο οποιοσδηποτε να παει η οφειλη σε ενα ατομο που ήδη ειναι αφερεγγυο; δεν προκειται να γινει ποτέ. Το μονο που βλεπω σαν λυση ειναι να κανονισεις με την αδερφη σου να σου δινει ενα μικρό ποσο καθε μηνα κ να αποπληρωνεις εσυ οποτε σου δινει η αδερφη σου, μερος του χρεους.

να φυγει απο το ονομα σου το χρεος, δεν νομιζω να γινεται. θα σου πει η κοσμοτε εβαλες την υπογραφη σου, δεν μας ενδιαφερει ποιος εκανε χρηση της γραμμης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3κ είναι πολλά. Η αδελφή σου δεν θα δεχτεί να τα αποοληρωσει. Πολύ απλά κάνεις μήνυση στην αδελφή σου και στην φίλη  της που δούλευε στην κοσμοτε για εξαπάτηση και τέτοια. Πήγαινε στο δικηγόρο και πες του να φουσκώσει την μήνυση με ότι υπάρχει. Από εκεί και μετά είτε η αδελφή σου θα σε παρακαλάει να δεχτείς να το πληρώσει ειτε θα την πας στα δικαστήρια και ότι κερδίσεις, υπάρχει πιθανότητα για την ομόνοια της οικογένειας με αυτή την κίνηση το ποσό να το καλύψουν οι γονείς. Ταυτόχρονα να διεκδικήσεις το ελάχιστο πάγωμα του χρέους της κοσμοτε λόγω αμφισβήτησης της νομιμότητας του ( αφού πρώτα κανεις μήνυση) 

Ψάξε να βρεις αν η υπογραφή του συμβολαίου έγινε με όλη την διαδικασία που απαιτείται και όλη την νομιμότητα. Διότι η φίλη μπορεί να παρέβλεψε μερικά βήματα. Έτσι μπορείς να μηνύσεις και την κοσμοτε ( αφού ήταν ή είναι υπολληλος της) 

Και όπως σου είπα αν κάνεις μήνυση να πεις στον δικηγόρο να το φουσκώσει όσο δεν πάει. Το λάθος είναι ότι πάτε στον δικηγόρο και ζητάτε ένα πράγμα. Η δική είναι διαπραγμάτευση, όσο περισσότερα χαρτιά έχεις τόσο περισσότερα θα πάρεις 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Εσύ πήρες διακοποδάνειο;

αυτό πρέπει να γίνει μάθημα στα παιδεία στο γυμνάσιο μην σου πω και δημοτικά...

15 λεπτά πριν, Macosj είπε

3κ είναι πολλά. Η αδελφή σου δεν θα δεχτεί να τα αποοληρωσει. Πολύ απλά κάνεις μήνυση στην αδελφή σου και στην φίλη  της που δούλευε στην κοσμοτε για εξαπάτηση και τέτοια. Πήγαινε στο δικηγόρο και πες του να φουσκώσει την μήνυση με ότι υπάρχει. Από εκεί και μετά είτε η αδελφή σου θα σε παρακαλάει να δεχτείς να το πληρώσει ειτε θα την πας στα δικαστήρια και ότι κερδίσεις. Ταυτόχρονα να διεκδικήσεις το ελάχιστο πάγωμα του χρέους της κοσμοτε λόγω αμφισβήτησης της νομιμότητας του ( αφού πρώτα κανεις μήνυση) 

Ψάξε να βρεις αν η υπογραφή του συμβολαίου έγινε με όλη την διαδικασία που απαιτείται και όλη την νομιμότητα. Διότι η φίλη μπορεί να παρέβλεψε μερικά βήματα. Έτσι μπορείς να μηνύσεις και την κοσμοτε ( αφού ήταν ή είναι υπολληλος της) 

Και όπως σου είπα αν κάνεις μήνυση να πεις στον δικηγόρο να το φουσκώσει όσο δεν πάει. Το λάθος είναι ότι πάτε στον δικηγόρο και ζητάτε ένα πράγμα. Η δική είναι διαπραγμάτευση, όσο περισσότερα χαρτιά έχεις τόσο περισσότερα θα πάρεις 

σιγα ρε φιλέ εσυ ολόκληρο σενάριο σιγή μην καλέσει και το fbi 

λοιπόν καταρχήν δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα απλα δεν θα μπορεις να ξανα γινεις πελατης τους

αν όμως θες να εισαι καθαρος πας και ζητάς μείωση και λες τι εγινε.... δεν φταιει η αδερφη σου βασικα το μυαλο της που ηθελε Iphone ξερω πολλους που ειναι να τους κλαις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Cocomel είπε

λοιπόν καταρχήν δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα απλα δεν θα μπορεις να ξανα γινεις πελατης τους

Είχα την εντύπωση ότι αυτά πάνε στην εφορία μετά από δικαστήριο που θα σου κάνει η εταιρία. 

Επεξ/σία από Macosj
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...