Προς το περιεχόμενο

Την υπογραφή σου πρέπει να προσέχεις που την βάζεις

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από argimeg,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί μας τι μου συμβαίνει και αν μπορείτε να με καθοδηγησετε.

Πάμε στο 2019 η αδερφή μου ήθελε να κάνει σύνδεση κινητής τηλεφωνίας στην cosmote αλλά δεν μπορούσε να κάνει στο όνομα της και έτσι την βοήθησα και έκανε στο όνομα μου που να ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί. Μου άφησε χρέος στο όνομα μου 3.000 ευρώ και εδώ και 2 χρόνια μου στέλνουν χαρτιά από δικηγορικές εταιρείες. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται μέσω συμβολαιογράφου να κάνω το χρέος στο όνομα της? Φυσικά θα συμφωνήσει και η αδερφή μου γτ δεν θα έχει άλλη επιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

• Confused 1
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Ria11111 είπε

Φυσικά θα συμφωνήσει και η αδερφή μου γτ δεν θα έχει άλλη επιλογή

Αυτο το υποθετεις ή ηρθε και σου ειπε , ελα να το κανουμε στο ονομα μου το χρεος των 3.000 ευρω ? Γιατι αν ισχυει το δευτερο , λογικα με νομικες διαδικασιες θα γινεται... δεν ειμαι δικηγορος να σου πω στα σιγουρα. Αν ισχυει το πρωτο , να της περασεις το χρεος στο ονομα της χωρις να συναινεσει δεν νομιζω οτι γινεται...

Το παθημα ας γινει μαθημα...

• Like 1

Δεν θα το κάνω χωρίς την συναίνεση της δεν το είχα σκοπό και δεν εμπιστευτικά τον οποιονδήποτε εμπιστευτικά την αδερφή μου και ήθελα να βοηθήσω όπως θα έκανε πιστεύω ο καθένας. Αλλά δεν θα πληρώσω άλλου το χρέος όλα έχουν και τα όρια τους 

• Confused 1

3 ώρες πριν, Ria11111 είπε

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί μας τι μου συμβαίνει και αν μπορείτε να με καθοδηγησετε.

Πάμε στο 2019 η αδερφή μου ήθελε να κάνει σύνδεση κινητής τηλεφωνίας στην cosmote αλλά δεν μπορούσε να κάνει στο όνομα της και έτσι την βοήθησα και έκανε στο όνομα μου που να ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί. Μου άφησε χρέος στο όνομα μου 3.000 ευρώ και εδώ και 2 χρόνια μου στέλνουν χαρτιά από δικηγορικές εταιρείες. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται μέσω συμβολαιογράφου να κάνω το χρέος στο όνομα της? Φυσικά θα συμφωνήσει και η αδερφή μου γτ δεν θα έχει άλλη επιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Πως φτανεις χρέος 3000€  σε κοσμοτέ;Γιατί δεν μπορούσε να κάνει στο ονομα της;

Γιατί δεν σου δίνει τα λεφτά να πληρωθεί το χρέος;

Εγώ δεν είχα ιδέα ότι μαζεύτηκε τόσο δεν μου το είχε πει καν

μια φίλη της δουλεύει στην cosmote εγώ μια υπογραφή πήγα έβαλα μόνο μετά το έμαθα όταν μου ήρθε χαρτί απ' το δικηγορικό γραφείο είναι μαζεμένοι λογαριασμοί που έφτασαν 1.900 ευρώ μετά η αδερφή μου έκανε ακύρωση συμβόλαιο χωρίς καν να με ενημερώσουν και αυτή και η φίλη της που δουλεύει εκεί και έτσι απ' την ακύρωση και από άλλους φόρους πήγε 3.350 ευρώ . Στο όνομα της τώρα κατάλαβα γτ δεν μπορούσε να το κάνει επειδή είχε και άλλο χρέος 

Μου είπε ότι δεν μπορούν να με κάνουν τπτ και ότι δεν έχει τα λεφτά να μου τα δώσει 

• Confused 1

Δεν υπαρχει περίπτωση να συμφωνήσει.

Αν συμφωνούσε δεν θα ειχε αυτο το χρεος, και στην τελική θα σου τα έδινε και θα έληγε το θέμα.

Το εργο αυτο ανάμεσα σε αδέρφια παιζει καθε μερα.

• Like 1

Από αυτά που γράφεις πιστεύω και καταλαβαίνω ότι πριν βάλεις την υπογραφή σου ήξερες πως η αδερφή σου είναι τέτοιος τύπος, επιπόλαια και όσα πάνε και όσα έρθουν για αυτό και φταις 2 φορές που έβαλες το συμβόλαιο στο όνομα σου.  Οι γονείς σας τι λένε για όλα αυτά;

• Like 1

4 ώρες πριν, Ria11111 είπε

Εγώ δεν είχα ιδέα ότι μαζεύτηκε τόσο δεν μου το είχε πει καν

μια φίλη της δουλεύει στην cosmote εγώ μια υπογραφή πήγα έβαλα μόνο μετά το έμαθα όταν μου ήρθε χαρτί απ' το δικηγορικό γραφείο είναι μαζεμένοι λογαριασμοί που έφτασαν 1.900 ευρώ μετά η αδερφή μου έκανε ακύρωση συμβόλαιο χωρίς καν να με ενημερώσουν και αυτή και η φίλη της που δουλεύει εκεί και έτσι απ' την ακύρωση και από άλλους φόρους πήγε 3.350 ευρώ . Στο όνομα της τώρα κατάλαβα γτ δεν μπορούσε να το κάνει επειδή είχε και άλλο χρέος 

Μου είπε ότι δεν μπορούν να με κάνουν τπτ και ότι δεν έχει τα λεφτά να μου τα δώσει 

Εδω ταιριάζει το "ας πρόσεχες".Φαντάζομαι θα έχει πάρει και ακριβή συσκευή;

Δεν μπορείς να κάνεις πολλά,μάλλον τίποτα.Απλά ψάξε πως μπορεις το ξοφλήσεις με δόσεις.

Μπορεί να μπλέξει και η φίλη της οπότε πιστεύω θα συμφωνήσει

Είμαι γενικά άνθρωπος που βοηθάω πλ τα αδέρφια μου πλέον όμως έπαθα και έμαθα 

• Confused 1

2 λεπτά πριν, Ria11111 είπε

Μπορεί να μπλέξει και η φίλη της οπότε πιστεύω θα συμφωνήσει

Είμαι γενικά άνθρωπος που βοηθάω πλ τα αδέρφια μου πλέον όμως έπαθα και έμαθα 

Γιατί να μπλέξουν;Ποια είναι η παρανομία;

1 ώρα πριν, Kostas Savvidis είπε

Από αυτά που γράφεις πιστεύω και καταλαβαίνω ότι πριν βάλεις την υπογραφή σου ήξερες πως η αδερφή σου είναι τέτοιος τύπος, επιπόλαια και όσα πάνε και όσα έρθουν για αυτό και φταις 2 φορές που έβαλες το συμβόλαιο στο όνομα σου.  Οι γονείς σας τι λένε για όλα αυτά;

Και όμως δεν το ήξερα έλλειπα καιρό για σπουδές και όταν γύρισα έγινε αυτό

Οι γονείς μου φυσικά είναι με το μέρος μου και έχουν μαλώσει αρκετές φορές γι αυτό 

Η ακύρωση συμβολαίου που έκαναν χωρίς την υπογραφή μου

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί να μπλέξουν;Ποια είναι η παρανομία;

• Confused 1

19 λεπτά πριν, Ria11111 είπε

Και όμως δεν το ήξερα έλλειπα καιρό για σπουδές και όταν γύρισα έγινε αυτό

Οι γονείς μου φυσικά είναι με το μέρος μου και έχουν μαλώσει αρκετές φορές γι αυτό 

Η ακύρωση συμβολαίου που έκαναν χωρίς την υπογραφή μου

Λες να υπήρχε ενεργό συμβόλαιο με τέτοιο χρέος;

Απο την άλλη γιατί η κοσμοτέ το άφησε να φτάσει τόσο ψηλά;Εχει πάρει και συσκευή;

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Λες να υπήρχε ενεργό συμβόλαιο με τέτοιο χρέος;

Απο την άλλη γιατί η κοσμοτέ το άφησε να φτάσει τόσο ψηλά;Εχει πάρει και συσκευή;

Είχε πάρει 2 συσκευές δεν μου το είπε η ίδια εγώ πήγα και το έμαθα απ' την cosmote όταν είχε έρθει αυτό το χαρτί απ' το δικηγορικό γραφείο

Δεν έχω ιδέα με είπαν ότι ο λογαριασμός έμεινε απλήρωτος για αρκετό καιρό και μετά διακόπηκε και όμως πάλι χρεωνεσαι αν δεν κάνεις ακύρωση συμβολαίου 

• Confused 1

2 λεπτά πριν, Ria11111 είπε

Είχε πάρει 2 συσκευές δεν μου το είπε η ίδια εγώ πήγα και το έμαθα απ' την cosmote όταν είχε έρθει αυτό το χαρτί απ' το δικηγορικό γραφείο

Δεν έχω ιδέα με είπαν ότι ο λογαριασμός έμεινε απλήρωτος για αρκετό καιρό και μετά διακόπηκε και όμως πάλι χρεωνεσαι αν δεν κάνεις ακύρωση συμβολαίου 

Πούλα τις συσκευές και πλήρωσε μέρος του χρέους.

Δεν θα τελειώσει όμορφα πάντως το όλο θέμα.

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πούλα τις συσκευές και πλήρωσε μέρος του χρέους.

Δεν θα τελειώσει όμορφα πάντως το όλο θεμα.

Τις συσκευές τις είχε πάρει το 19 οπότε όπως καταλαβαίνεις πλέον δεν υπάρχουν 

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...