Προς το περιεχόμενο

Αγορά USB κάρτας ήχου για ηχεία υπολογιστή;

MiLToS_666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα τα ηχεία Logitech Z623 για τον υπολογιστή μου τα οποία συνδέω με καλώδιο 3.5mm jack στην onboard κάρτα ήχου της μητρικής μου MSI B450 Tomahawk II.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% ικανοποιημένος με την ένταση του ήχου από τον υπολογιστή και έχω παρατηρήσει ότι ο ήχος που παίρνω από την τηλεόραση ή το PS4 που επίσης συνδέω με τα ηχεία είναι σημαντικά πιο δυνατός...

Δεν νομίζω ότι έχω ψευδαισθήσεις αλλά ίσως με μια εξωτερική κάρτα ήχου να έχω καλύτερο αποτέλεσμα.

Τι θα προτείνατε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς πολλές πολλές ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά οι κάρτες ήχου ενισχύουν και την ένταση, αλλά δεν αξίζει να δώσεις 100+€ για αυτο το σετ. Ή πούλα τα και πάρε καινούρια ή βάλε καλώδιο οπτικών ινών (~10€)

Καλησπέρα φίλε μου.

Εγώ έχω μία scarlett solo με 2 αυτοενυσχυόμενα (παίζω και κιθάρα). Σαν κάρτα είναι πολύ καλή, αλλά αυτά τα ηχεία που έχεις δεν ξέρω πως θα τα συνδέσεις για να παίξουν stereo. Μία καλή και οικονομική επιλογή πάντος είναι  η κάρτα της Behringer Uphoria. Θα πρέπει σίγουρα να δεις τι εξόδους προσφέρει η κάθε μία για την δική σου περίπτωση. π.χ Εγώ με 2 1/4" καλώδια έκανα την δουλειά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...