Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

450 ευρώ κατά την άποψή σας φθάνουν για μια 2ημερη εκδρομή στη σάμο με συνεση, δλδ φαγητό και άραγμα ξενοδοχείο για δουλειά? και με εισητηρια πήγαινε έλα?

πλοίο ή αεροπλάνο?

Επεξ/σία από valadsk
Δημοσ.

Το πλοίο πόσες ώρες θέλει; Για 2 μέρες μόνο; Δε θα το έκανα.

Αν θέλεις διήμερο πήγαινε σε κανένα κοντινό νησί πχ Πόρος

Θεωρω ταλαιπωρία να πας Σάμο για 2 μέρες. Ειδικά και με πλοίο. 2 μέρες στο καράβι και 2 στο νησί; Δε λέει

Αν πας πάντως τα 450€ φτάνουν. Και άνετα πιστεύω 

Δημοσ.

Πήρατε Samos Pass και θέλετε να πάτε για ΣΚ φάση τσαμπε?

ΑΝ ήμουν 18 χρονών και δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω στη ζωή μου, θα πήγαινα 8 ώρες ταξίδι για 1 Διανυκτέρευση - 2 ημέρες. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα επέλεγα αυτή την ταλαιπωρία. 

• Like 1
Δημοσ.

Πας με αεροπλάνο κάνα 200αρι(από Αθήνα),βρίσκεις ξενοδοχείο/δωματιο στο Πυθαγόρειο με περίπου 45-50 την διανυκτέρευση ίσως και φθηνότερα αν έχεις σκοπό να πας μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, υπολογίζεις και ένα 20αρι το ταξί για τα πήγαινε-ελα αεροδρόμιο -πυθαγορειο-αεροδρομιο ,για μπάνιο πας με τα πόδια πλαζ Πυθαγορείου,καφέ φαγητό στο Πυθαγόρειο.

Το καράβι είναι ταλαιπωρία 9ωρες από Πειραιά για Βαθύ τιμές παίζουν γύρω στα 140-150+ αν δεν έχεις κάποια έκπτωση.

Τα λεφτά θα σου φτάσουν αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις αλλά δεν νομίζω ότι η Σάμος είναι προορισμός για 2 μέρες ,είναι μακριά (ακριβά εισιτήρια) ,είναι μεγάλο νησί 2 μέρες και με το budget που έχεις +κράτηση τελευταία στιγμής θα σε  περιορίσει πρακτικά στο Πυθαγόρειο (τουριστικό μέρος με τα καλά και τα κακά του) ή στο Βαθύ (εντελώς αδιάφορο αν δεν το επισκέπτεσαι για δουλειά) , Μαραθόκαμπο χωρίς δικό σου μεταφορικό δύσκολα πας εκτός αν πας με ΚΤΕΛ, Καρλόβασι ίσως έχει δρομολόγιο από Πειραιά έχω να το ψάξω 2χρονια αλλά πάλι αν πας θα περιοριστείς εκεί και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απλά μια παραθαλάσσια κωμόπολη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι κρίμα να πανε χαμένα τα 300 του σαμος pass

άλλωστε δεν εχω τρελές απαιτήσεις, φαγητό, ένα μπάνιο και δουλειά από το laptop. 

και στην οικογένεια υπάρχει τουρισμός για όλους 150. άντε να βάλω και γω αλλα 100. το ταξίδι είναι που με απασχολεί, είναι μεγάλο.

Επεξ/σία από valadsk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...