The_Judas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Γνωρίζετε κάποιο καλό εξειδικευμένο σε σέρβις για Όπελ στην Θεσσαλονίκη ; Το αυτοκίνητο μου (Astra h) το πηγαίνα στην αντιπροσωπεία αλλά θέλω κάτι πιο οικονομικο αλλά με γνώσεις σε Όπελ. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από The_Judas
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Οpel Service Omicron Motors 231 047 3680 https://maps.app.goo.gl/iwWS9FTpgv3Piq536 Δεν έχω πάει, απλά ξέρω οτι υπάρχει. Ένα από τα παιδιά που δουλεύουν έχει ένα πολύ παλιό Corsa, που σημαίνει οτι το συντηρεί καλά. 1
Iasonas Pav Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, The_Judas είπε Γνωρίζετε κάποιο καλό εξειδικευμένο σε σέρβις για Όπελ στην Θεσσαλονίκη ; Το αυτοκίνητο μου (Astra h) το πηγαίνα στην αντιπροσωπεία αλλά θέλω κάτι πιο οικονομικο αλλά με γνώσεις σε Όπελ. Το πρόσφατο σέρβις το έκανα στον Σερετάκη στην Πυλαία και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Τρομερά ευγενικοί και αναλυτικοί στο τι έκαναν. Φαντάζομαι ότι είναι πιο φτηνός απο αντιπροσωπεία καθώς δεν έχω πάει ποτέ. 1 1
Georgegr3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Εγώ πηγαίνω χρόνια στον Μαγόπουλο που είναι κανονικά εξουσιοδοτημένο (όχι δλδ μόνο εξειδικευμένο) και είμαι καλά από την εξυπηρέτηση και τις χρεώσεις. 2
gsisr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 https://www.google.com/search?q=στρατος+λεπιδας&oq=στρατος+λεπιδας&aqs=chrome..69i57.4936j0j1&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCDQ5MzZqMGoxqAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8 αν σε βολεύει η τοποθεσία μην πας πουθενά αλλού 2
The_Judas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Τελικά στον Λεπίδα καταλήγω, είχα ακούσει καλά λόγια και είναι και πιο κοντά μου. 1 1
triple_sec Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 αν θέλεις πες την εμπειρία σου αφότου πας. και εγώ θέλω να μονιμοποιήσω ένα καλό συνεργείο για Opel H 2004 απλά επειδή το αγόρασα πέρσι ακόμα ψάχνομαι για αξιόπιστο μάστορα. με βολεύουν και ο Λεπιδας και το Ομικρον, αλλά προσανατολίζομαι σε Λεπιδα επειδή έχω υγραεριοκίνηση και βλέπω ότι ειδικεύεται και σε αυτό.
The_Judas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτή τη φορά πήγα μόνο για αλλαγή λαδιών και έναν απλό έλεγχο. Καλός και φιλικός μου φάνηκε. Τόσο αυτός όσο και το ομικρον έχουν καλές κριτικές , όπου και αν πας καλά θα είσαι πιστεύω. Οπως είπες και εσύ είναι μάλλον πιο ειδικός στο υγραέριο αλλά δεν έχω εμπειρία σε αυτό. Ο ομικρον έχει και φανοποιοίο/βαφείο/ανταλλακτικά. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από The_Judas
stylish Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Προσωπικά για αντικατάσταση egr που πήγα στον Λεπίδα δεν έμεινα ευχαριστημένος. Και μπήκε στραβά η φλάντζα με αποτέλεσμα να μυρίζει καυσαέριο η καμπίνα (στο επόμενο συνεργείο που πήγα έβγαλε τα χέρια του για να το φτιάξει) και δεν έβαλε αντιψυκτικό αλλά νερό. Κι εμένα μου τον πρότειναν αλλά η εμπειρία μου δεν είναι θετική. 1 1
charllestone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μακριά απο τον Λεπίδα, μόνο αυτό σου λέω. Προσωπική εμπειρία, τραγική... Απλά μακριά. Εδώ και 4 χρόνια το πηγαίνω στον Σερετάκη και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1
gsisr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ανάφερέ μας και την εμπειρία σου να μαθαίνουμε και γράφετέ τα ρε παιδιά στο google να βοηθήσετε κι άλλους, αλλά να πάρει και ο άλλος feedback πως κάτι δε πάει καλά. τί τα κρατάτε για τον εαυτό σας Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από gsisr 1
charllestone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1. Αλλαγή αισθητήρα λ που τον πλήρωσα για καινούριο και ήταν μεταχειρισμένος 2. Ζήτησα αλλαγή σινεμπλοκ, μου είπε οτι τα άλλαξε και τελικά οταν πήγα το αμάξι σε άλλο συνεργείο ειδαν οτι δεν ήταν αλλαγμένα 3. Αλλαγή βαλβίδας λαδιού που όταν το πήγα σε άλλο συνεργείο μου είπαν οτι την πέρασε εντελώς λάθος και είχε διαρροή. 4. Κάτι που βρήκα στο ψηγείο και δεν λέγεται εδω μέσα.... μακριά παιδια... 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα