Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Με την κατανάλωση που διαβάζω πως θα έχουν νομίζω πως πρέπει να βάλω 2-3 φωτοβολταικά....

Αυτός που θα την αγοράσει δεν θα τον ενδιαφέρει η κατανάλωση, φράγκα θα έχει και για αυτήν και για την μαζερατι που έχει στο γκαράζ και σε κάθε ξεκίνημα καίει 50€

37 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Ελπίζω σε λογικές τιμές ή τουλάχιστον να πέσουν και άλλο οι 3xxx

Ήδη είναι χαμηλά, κράτα μια φωτογραφία από τώρα το διάγραμμα τιμής γιατί από Σεπτέμβρη βλέπω να σκαρφαλώνει αρκετά η τιμή. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Με την κατανάλωση που διαβάζω πως θα έχουν νομίζω πως πρέπει να βάλω 2-3 φωτοβολταικά.....

Ελπίζω να μην το ξεφτιλίσουν σε τιμή/κατανάλωση στις RTX 3060 / RX 7600 μπας και δούμε και εμείς οι πιο budget gamers μια άσπρη μέρα.
Διαφορετικά 1080p gaming μέχρι να σβήσει ο ήλιος !

Αν ισχυουν αυτα που λενε η 4070 αποδιδει οσο η 3090 με 65w λιγοτερα και 350-400€ φθηνοτερα.

1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Ελπίζω σε λογικές τιμές ή τουλάχιστον να πέσουν και άλλο οι 3xxx

Οσο και να πεσουν οι 3000 δεν προκεται να δεις 3090 στη τιμη της 4070.
Θα εχουν ξεπουλησει πριν κυκλοφορισει η 4070 ή θα πουλανε 3090 ακριβοτερα απο 4070.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Με την κατανάλωση που διαβάζω πως θα έχουν νομίζω πως πρέπει να βάλω 2-3 φωτοβολταικά.....

Φίλε μου, με 2-3 φωτοβολταϊκά είναι ζήτημα αν προλαβαίνεις να βράσεις μακαρόνια.

Αν βάλεις να παίξεις Cyberpunk, ούτε στο μενού δεν θα προλάβεις να φτάσεις.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thresh είπε

Ο Elon πηζει, δεν έχει χρόνο για games, δεν είδες πόσο άσπρος ήταν στη Μύκονο? 😛

Μηπως ειναι ασπρος επειδη ειναι στο man cave ολη μερα και παιζει? 🤔

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μηπως ειναι ασπρος επειδη ειναι στο man cave ολη μερα και παιζει? 🤔

Οτι κάτι παίζει..... σίγουρα παίζει..... αλλα τι παίζει??? 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν όντως μεγάλωσαν την κατανάλωση με αυτήν τη συγκυρία που ζούμε δε θα έχει ιδιαίτερο νόημα. Παίζεις και στα 1080 με λιγότερη κατανάλωση… Θα μου πεις όσοι έχουν να πάρουν μια κάρτα 3000 ευρώ δεν κολλάνε στην κατανάλωση ρεύματος αλλά λέμε τώρα.

Επεξ/σία από cmvrgr
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αν ισχυουν αυτα που λενε η 4070 αποδιδει οσο η 3090 με 65w λιγοτερα και 350-400€ φθηνοτερα.

Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να συμβεί αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, cmvrgr είπε

Αν όντως μεγάλωσαν την κατανάλωση με αυτήν τη συγκυρία που ζούμε δε θα έχει ιδιαίτερο νόημα. Παίζεις και στα 1080 με λιγότερη κατανάλωση… Θα μου πεις όσοι έχουν να πάρουν μια κάρτα 3000 ευρώ δεν κολλάνε στην κατανάλωση ρεύματος αλλά λέμε τώρα.

Το συμπέρασμα ότι η κάρτα θα κάνει 3000€ από που βγαίνει;

Δημοσ.

Εκεί που έχει πάει τις τιμές βασικών προϊόντων σουπερμάρκετ ο πληθωρισμός,
τις τιμές του ρεύματος ο πόλεμος,
και την πληθώρα καρτών από την σειρά 3 που έχουν να πέσουν στην αγορά από miners,
η συζήτηση για αγορά της σειράς 4 αφορά ελάχιστους.

Άλλωστε δεν flexarei όσο ένα iphone 14...
και ο μπαμπάς στα ΒΠ στην καλύτερη θα σου πει διάλεξε.
η το ένα η το άλλο για φέτος.

Γιατί μην μου πεις ότι ζεις μακριά από τον μπαμπά και διαβάζεις αυτό το άρθρο....

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Αυτός που θα την αγοράσει δεν θα τον ενδιαφέρει η κατανάλωση, φράγκα θα έχει και για αυτήν και για την μαζερατι που έχει στο γκαράζ και σε κάθε ξεκίνημα καίει 50€

Ήδη είναι χαμηλά, κράτα μια φωτογραφία από τώρα το διάγραμμα τιμής γιατί από Σεπτέμβρη βλέπω να σκαρφαλώνει αρκετά η τιμή. 

Ωχ λες και έλεγα να πάρω πισι Χριστούγεννα που θα έχουν βγεί και οι νέοι amd

8 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Οσο και να πεσουν οι 3000 δεν προκεται να δεις 3090 στη τιμη της 4070.
Θα εχουν ξεπουλησει πριν κυκλοφορισει η 4070 ή θα πουλανε 3090 ακριβοτερα απο 4070.

3090 είναι overkill για μένα για καμιά 3070ti με βλέπω 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που φτιαχνουν ενα σχετικα καλουτσικο μηχανημα καθε 5-6 χρονια και τους αφορα και η καταναλωση και το power draw γενικα καθως επηρεαζει αμεσα το κοστος αλλων components κτλ. Εχετε βρει μια καραμελα "θα ειναι μονο για τους πλουσιους ποιος χεστηκε", οταν τα μαζευεις 2-3 χρονια ευρω ευρω για να καταφερεις να δωσεις καποια χρηματα (αρκετα στις εποχες που ζουμε)  για να κανεις το χομπι σου, πιστεψε με, και η καταναλωση ενδιαφερει και το αρχικο κοστος και τα παντα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...