Προς το περιεχόμενο

Σεταρισμα FRITZ!Box 7590AX μαζί με cosmote speed booster

GLYMPE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, μου έγινε υποβάθμιση στην γραμμή μου (από 50 -> 24) λόγω ανεφικτοτητας και προχώρησα στην παραγγελία του speed booster μπας και σωθει λιγο η κατασταση.

Έχω το 7590AX και ήθελα να ρωτήσω πως πρέπει να το σεταρω για να παίρνει το internet από το speedbooster και να χρησιμοποιω αυτο σαν router. 

Διαβάζω εδώ - https://en.avm.de/service/knowledge-base/dok/FRITZ-Box-7590-AX/106_Setting-up-the-FRITZ-Box-for-use-with-another-router/ και λεει recommended σαν IP client αλλα θελω να εχω access στο parental control οποτε μαλλον δεν μου κανει?

επειδή δεν είμαι και απόλυτα σχετικός με τα δίκτυα, μπορεί κάποιος αναλυτικά να μου γράψει τι πρέπει να κάνω.

Πχ, αν του ΟΤΕ έχει IP - 192.168.1.1 και πάω στην λύση του cascading router, πρεπει να αλλαξω την IP απο το 7590? 

Ευχαριστώ για την βοήθεια! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Χωρισ να θελω να μαι μαντησ κακων ....

Ειχα στο εξοχικο θεμα με ανεφικτοτητα με 24αρα γραμμη και εγω και δοκιμασα 7530AX. 

Αν η γραμμη ειναι κακη τιποτα δε τη σωζει. Τελικα πηγα σε πακετο με unlimited data και 4g router.

Αν εισαι σε περιοχη που εχει καλη καλυψη 5g θα πηγαινα σε κατι τετοιο μιασ και οτι και να κανεισ ο κακοσ χαλκοσ δεν θα αλλαξει.

Ειμαι λιγο off topic αλλα ειπα να μοιραστω την εμπειρια μου με αντιστοιχα κακη γραμμη ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...