giannis_ath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα. θα χρειαστώ 2 γενήτριες μονίμου μαγνητη για μια κατασκευή που φτιάχνω ( Εχει κανείς εμπειρεία πέρα σπο τον ΦΠΑ το οποίο το κινέζικο site ενσωμάτωσε στην τιμή (24%) πόσο θα κοστίσει τελωνείο με δασμους κλπ; η τελική αξία του προιόντος είναι περί το 150 ευρω το ένα με τον ΦΠΑ. Ρωτάω μην μου έρθει κανένας ταμπλάς στο τελωνείο . Αν υπάρχειο ανάλογο πρόσφατο προηγούμενο να το ξέρω τουλαχιστον για να πράξω ανάλογα . Μια αλλη ιδέα είναι να τις φτιάξω μόνος μου με μοτερ ανεμηστηρων οροφής που βρήκα αλλά η μερα με την νυχτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρω ...
SabotazNic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Αν δηλώσει σωστά τον ΦΠΑ, θα έχεις δασμούς που θα υπολογίσουν στο τελωνείο. Αν δεν δηλώσει σωστά ΦΠΑ (το οποίο συμβαίνει συχνά γενικά), να περιμένεις και πάλι ΦΠΑ και έξοδα εκτελωνισμου. Με τι τα περιμένεις? ΕΛΤΑ ή κουριερ?
giannis_ath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Αν δηλώσει σωστά τον ΦΠΑ, θα έχεις δασμούς που θα υπολογίσουν στο τελωνείο. Αν δεν δηλώσει σωστά ΦΠΑ (το οποίο συμβαίνει συχνά γενικά), να περιμένεις και πάλι ΦΠΑ και έξοδα εκτελωνισμου. Με τι τα περιμένεις? ΕΛΤΑ ή κουριερ? Δεν εχει γίνει ακόμα η παραγγελία. Ξερεις πώς υπολογίζουν τους δασμούς;
SabotazNic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, giannis_ath είπε Δεν εχει γίνει ακόμα η παραγγελία. Ξερεις πώς υπολογίζουν τους δασμούς; Αν υπαρχει το ιδιο προιον Ελλαδα, με την τιμη αυτην. Αν οχι, γινεται συγκριση με παραπλησιο προιον και την αποδειξη https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/en/glossary/tariff Περισσοτερα εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα