Προς το περιεχόμενο

ADOBE CC - Save 20% on Creative Cloud All Apps [από €64,55/mo -> €49,59/mo]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liospi είπε

Όλη η σουίτα της adobe με 20% έκτπωση μέχρι και την 1η Σεπτεμρίου

η τιμή είναι 49,59€ από 64,55€ και αν είστε επαγγελματίες έχετε και απαλλαγή ΦΠΑ 

https://www.adobe.com/gr_en/products/special-offers.html?promoid=F89JZM67&mv=other

Screenshot 2022-08-29 at 18.47.48.png

Το promo F89JZM67 είναι δικό σου ή γενικό?

Μφχ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kormos είπε

Το promo F89JZM67 είναι δικό σου ή γενικό?

Μφχ

Γενικό, γιατί βλέπω ότι το βγάζει και χωρίς να έχω κάνει login 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πως παιζουν αυτα; τα cloud?

Δηλαδη τρεχει στο cloud η εφαρμογή και απο ταχύτητα ειναι οκ; η κανει κοψίματα; και το υλικό που βγαζεις παει μονο στο cloud η μπορείς τοπικά; και αν κανω ενα μονταζ η export η ταχύτητα που το κάνει ποσπ γρήγορη ειναι; σε σχεση με το να εχω ενα καλο πισι;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kinitos είπε

Πως παιζουν αυτα; τα cloud?

Δηλαδη τρεχει στο cloud η εφαρμογή και απο ταχύτητα ειναι οκ; η κανει κοψίματα; και το υλικό που βγαζεις παει μονο στο cloud η μπορείς τοπικά; και αν κανω ενα μονταζ η export η ταχύτητα που το κάνει ποσπ γρήγορη ειναι; σε σχεση με το να εχω ενα καλο πισι;

Τις κατεβάζεις κανονικά τις εφαρμογές, απλά σου προσφέρει και cloud δυνατότητες (storage) 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, liospi είπε

Όλη η σουίτα της adobe με 20% έκτπωση μέχρι και την 1η Σεπτεμρίου

η τιμή είναι 49,59€ από 64,55€ και αν είστε επαγγελματίες έχετε και απαλλαγή ΦΠΑ 

https://www.adobe.com/gr_en/products/special-offers.html?promoid=F89JZM67&mv=other

Screenshot 2022-08-29 at 18.47.48.png

Δεν υπάρχει απαλλαγή από ΦΠΑ. Αφαιρείται ο ΦΠΑ από τον ΦΠΑ που αποδίδεις στο τρίμηνο, όπως κάθε άλλη αγορά με τιμολόγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλη προσοχή. Έχει ετήσια δέσμευση.

Αν μετά από ένα χρόνο ξεχαστείτε και όταν πλησιάζει η ανανέωση δεν ακυρώσετε, ανανεώνει αυτόματα στην αρχική τιμή (64,99) και δεσμεύεστε για ακόμη έναν χρόνο χωρίς δικαίωμα υπαναχώρησης. 

Έχω αγοράσει τη σουίτα σε προσφορά Black Friday στα 34,99 € την έχω  πατήσει και με διαπραγματεύσεις μετά την ακούσια ανανέωση την κράτησα στα 37,99 € για ακόμη έναν χρόνο. 

Στα 50€ που είναι τώρα αξίζει μόνο αν είστε επαγγελματίες.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

οταν υπαρχει ηδη αλλος τροπος και νομιμος να την παρεις φθηνα, για ποιο λογο να ανεβαζουμε τετοιες προσφορες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sellout είπε

οταν υπαρχει ηδη αλλος τροπος και νομιμος να την παρεις φθηνα, για ποιο λογο να ανεβαζουμε τετοιες προσφορες;

Ποιος είναι αυτός ο τρόπος;

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, defaultuser2003 είπε

Ποιος είναι αυτός ο τρόπος;

Από Τουρκία είναι περίπου 32€ο χρόνος για το Adobe photography με τα 20gb χώρο. Η πλήρη σουίτα δεν ξέρω 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, theoilia είπε

Από Τουρκία είναι περίπου 32€ο χρόνος για το Adobe photography με τα 20gb χώρο. Η πλήρη σουίτα δεν ξέρω 

Για νόμιμο ειπώθηκε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Για νόμιμο ειπώθηκε.

Αν εννοείς με τιμολόγιο για επαγγελματίες ναι δεν κάνει αλλά για όλους τους άλλους που αλλιώς θα το είχαμε σπασμένο είναι μια χαρά νόμιμο 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Για νόμιμο ειπώθηκε.

και ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι νομιμο; θα πληρωσεις κανονικα. δηλαδη αμα δουλευες τουρκια και επαιρνες συνδρομη και μετακομιζες ελλαδα τι θα ηταν παρανομο; δηλαδη μερικοι εδω μεσα ωρες ωρες ειλικρινα δειχνετε σαν να μην θελετε απλα να καταλαβετε καποια πραγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...