soulis16 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια αγορά από βραζιλια και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα μεταφορικά, το μόνο που έχω βρει είναι με DHL και μου ζητάνε 120$ για ένα μικρο δέμα, το πρόβλημα είναι ότι θέλω να πάρω δοκιμαστικά τώρα και εάν μου κάνει το προϊών να πάρω μεγαλύτερη ποσότητα στο μέλλον.. υπάρχει κάποιος που κάνει αγορές από βραζιλια να με καθοδήγηση?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 18 λεπτά πριν, soulis16 είπε Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια αγορά από βραζιλια και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα μεταφορικά, το μόνο που έχω βρει είναι με DHL και μου ζητάνε 120$ για ένα μικρο δέμα, το πρόβλημα είναι ότι θέλω να πάρω δοκιμαστικά τώρα και εάν μου κάνει το προϊών να πάρω μεγαλύτερη ποσότητα στο μέλλον.. υπάρχει κάποιος που κάνει αγορές από βραζιλια να με καθοδήγηση? Μακρια απο dhl στο τελωνείο θα πληρώσεις τα τριπλά 1
soulis16 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Η αξία του δέματος είναι κοντά στα 60$, τι τελωνείο θα έχω?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, soulis16 είπε Η αξία του δέματος είναι κοντά στα 60$, τι τελωνείο θα έχω? Αφου λες 120 μεταφορικά τι 60 120+60 180 αυτο εχει και δασμούς, αν το εκτελωνίσει και η dhl αστα, ποσό δεν μπορεί να σου πει κανείς ότι αποφασίσει ο τελώνης, οσο για την dhl πάρε τηλέφωνο μαι ρωτά τους. 1
soulis16 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Το προϊόν κοστίζει 60$ και τα μεταφορικά είναι 120$.. 😒 θα πάρω τηλέφωνο αύριο στη dhl...
teot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 59 λεπτά πριν, soulis16 είπε Το προϊόν κοστίζει 60$ και τα μεταφορικά είναι 120$.. 😒 θα πάρω τηλέφωνο αύριο στη dhl... Μην σε ξεγελάει η αξία του προϊόντος που ειναι 60$ . Ο εκτελωνισμός θα γίνει για το συνολικό κόστος (αξία του προϊόντος + μεταφορικά + τυχον ασφάλεια αν υπάρχει), στην προκειμένη περίπτωση τα 180$. Αντίστοιχα και η DHL για τα διαδικαστικά την ιδια αξια θα υπολογίσει ( 180$) 1
soulis16 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) κατάλαβα, δεν αξίζει τότε... εάν του πω να το στείλει σαν δώρο πάλι τα ηδεία ισχύουν στο τελωνείο? Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από soulis16
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, soulis16 είπε κατάλαβα, δεν αξίζει τότε... εάν του πω να το στείλει σαν δώρο πάλι τα ηδεία ισχύουν στο τελωνείο? Για το τελωνείο δεν υπάρχει ο όρος δώρο Ο μόνος τρόπος να για να πληρώσεις λιγότερα είναι να στο στείλει με απλό ταχυδρομείο με κάποιο tracking, o εκτελωνισμος θα γίνει από τα ΕΛΤΑ και πληρώνεις ένα στάνταρ πόσο, ανάλογα το κόστος του πακέτου (κόστος υπολογίζεται προϊόν+μεταφορικά και οποία ασφάλεια υπάρχει για το δέμα) Μέχρι 150 ευρώ είναι 15 ευρώ +το ΦΠΑ στο ποσό θα κοστολογηθει το δέμα (ας πούμε ότι προϊόν +μεταφορικά είναι 100 ευρώ θα κληθείς νατο πληρώσεις 15+24=39 ευρώ για να παραλάβεις) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα