Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω παρατηρήσει πως σχεδόν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές μου ξεφορτίζουν πολύ γρήγορα και άλλες απλά γρηγορότερα όταν βρίσκομαι σε ένα άλλο σπίτι(χωριό) το καλοκαίρι. Τι θεωρείτε μπορεί να φταίει; Πρόβλημα τάσης; 
Είναι επικίνδυνο για τις συσκευές; Ευχαριστώ 

• Moderators
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Psz_13 είπε

Καλησπέρα σας,

έχω παρατηρήσει πως σχεδόν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές μου ξεφορτίζουν πολύ γρήγορα και άλλες απλά γρηγορότερα όταν βρίσκομαι σε ένα άλλο σπίτι(χωριό) το καλοκαίρι. Τι θεωρείτε μπορεί να φταίει; Πρόβλημα τάσης; 

Εχεις ιντερνετ στο χωριο η με δεδομενα ?

Δημοσ.
Στις 29/8/2022 στις 4:43 ΜΜ, Psz_13 είπε

Καλησπέρα σας,

αν χανετε και επανερχεται το σημα συνεχως, το κινητο βρισκετε μονιμα σε αναζητηση σηματος, αρα καταναλωνει και περισσοτερους πορους.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos231 είπε

αν χανετε και επανερχεται το σημα συνεχως, το κινητο βρισκετε μονιμα σε αναζητηση σηματος, αρα καταναλωνει και περισσοτερους πορους.

Aυτο.

Κυριως ειναι θεμα δικτυου, αν δεν εχει καλο σημα η περιοχη, συμβαινει.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ναι έχω ιντερνετ. Αν και κακό αλλά έχουμε. 

Ισως δεν με καταλάβατε αλλά μιλάμε για μεγάλες διαφορές ορισμένες φορές. Δηλαδη το λαπτοπ απο 100% να πηγαινει στο 20% σε 2-3 ώρες ενώ κανονικά παίρνει μέρα ανετα.

Ομως καταλαβαίνω που εστιάσατε οι περισσότεροι και είναι σωστό ειδικά για τα κινητά αυτό.

• Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Psz_13 είπε

Καλησπέρα,

Ναι έχω ιντερνετ. Αν και κακό αλλά έχουμε. 

Ισως δεν με καταλάβατε αλλά μιλάμε για μεγάλες διαφορές ορισμένες φορές. Δηλαδη το λαπτοπ απο 100% να πηγαινει στο 20% σε 2-3 ώρες ενώ κανονικά παίρνει μέρα ανετα.

Ομως καταλαβαίνω που εστιάσατε οι περισσότεροι και είναι σωστό ειδικά για τα κινητά αυτό.

Και το wifi αν δεν εχεις καλο σημα και παιζει συνεχεια η ισχυς παλι τραβαει μπαταρια , επισης επειδη ειναι διακοπες πολυ πιθανων να ασχολησαι παραπανω απο μια τυπικη μερα (αν δουλευες πχ) ετσι εχεις την εντυπωση οτι δεν αντεχει η μπαταρια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Και το wifi αν δεν εχεις καλο σημα και παιζει συνεχεια η ισχυς παλι τραβαει μπαταρια , επισης επειδη ειναι διακοπες πολυ πιθανων να ασχολησαι παραπανω απο μια τυπικη μερα (αν δουλευες πχ) ετσι εχεις την εντυπωση οτι δεν αντεχει η μπαταρια

Δεκτό αλλα το βασικό πρόβλημα είναι σε ένα smartwatch που έχω. Το Huawei GT sport2. Αυτό είχε αντοχή βδομάδων και τωρα φευγει dead στο 2ωρο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psz_13 είπε

Δεκτό αλλα το βασικό πρόβλημα είναι σε ένα smartwatch που έχω. Το Huawei GT sport2. Αυτό είχε αντοχή βδομάδων και τωρα φευγει dead στο 2ωρο

Και μολις φευγεις απο το σπίτι αυτό φτιάχνει;

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει δραστηριότητα μαγνητικών πεδίων στην περιοχή?. Έχεις κοντά πυλώνες με εναέρια καλώδια υψηλής τάσης?. Η κοντά σου κάποιο Μ/Τ μέσης τάσης?. Επίσης άλλη πηγή μαγνητικών πεδίων μπορεί να ειναι από το υπέδαφος.

Έχεις παρατηρήσει κάποια "περίεργη συμπεριφορά" στις άλλες σου ηλεκτρικές η ηλεκτρονικές συσκευές στον χώρο? Πχ τηλεόραση, ψυγείο κτλπ.
Τα γειτονικά σπίτια έχουν το ίδιο πρόβλημα?
Έχεις παρατηρήσει κάποια ενόχληση σε εσένα, η στους οικείους σου, πχ πονοκεφάλους ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Και μολις φευγεις απο το σπίτι αυτό φτιάχνει;

Δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.... Θα ενημερώσω οταν το δοκιμάσω

1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Μήπως υπάρχει δραστηριότητα μαγνητικών πεδίων στην περιοχή?. Έχεις κοντά πυλώνες με εναέρια καλώδια υψηλής τάσης?. Η κοντά σου κάποιο Μ/Τ μέσης τάσης?. Επίσης άλλη πηγή μαγνητικών πεδίων μπορεί να ειναι από το υπέδαφος.

Έχεις παρατηρήσει κάποια "περίεργη συμπεριφορά" στις άλλες σου ηλεκτρικές η ηλεκτρονικές συσκευές στον χώρο? Πχ τηλεόραση, ψυγείο κτλπ.
Τα γειτονικά σπίτια έχουν το ίδιο πρόβλημα?
Έχεις παρατηρήσει κάποια ενόχληση σε εσένα, η στους οικείους σου, πχ πονοκεφάλους ?

Οχι. Τίποτα από αυτά που αναφέρεις. Τωρα για τις συσκευές παρατήρησα απλά ορισμένες φορές τα κινητα να ξεφωρτίζουν γρηγορότερα αλλά αυτό είναι λογικό για τους λόγους που ανέφεραν και οι υπόλοιποι πιο πανω. 

Αρχίζω και σκέφτομαι ότι είναι το smartwatch γιατί είναι πολύ τραγική η διαφορά. Επίσης η δεύτερη συσκευή που το παρατήρησα είναι ένα ολοκαίνουργιο λαπτοπ που όμως θεωρώ ότι μπορεί να έφταιγε το ότι ήταν η πρώτη αποφόρτιση του....

Περα αυτών των 2 συσκευών δεν έχω άλλα δεδομένα για να καταλήξω σε ξεκάθαρο συμπέρασμα. Και από αυτές τις 2 συσκευές πάλι δεν είναι κάτι σίγουρο.

Κανόνισα να πάει το smartwatch για επισκευή. Τους είπα το θέμα που είδα. Αν αυτοί δουν ότι η μπαταρία του είναι μια χαρά τότε θα ξέρω ότι είναι θέμα δικό. Σπίτι, περιοχής δεν ξέρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...