Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω ένα παλιό σκούτερ kymco agility και μου έχει φάει τη μέση. Πήγα σε μηχανικό και του είπα να αλλάξουμε πίσω αναρτήσεις, να βάλω USA hybrid και μου λέει τις αναρτήσεις τις αλλάζουμε όταν μαλακώνουν πολύ και ότι θα δω το πολύ 10-15% διαφορά. Καλύτερα μου λέει να βάλω ανατομική σέλα. Αν έχετε παρόμοια εμπειρία με αλλαγή αναρτήσεων ή ανατομικής σέλας ειδικά σε agility 125 θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας. Με λίγο ψάξιμο είδα ότι έχουν παράπονα αρκετοί από όσους έβαλαν ανατομική σέλα, γι αυτό προβληματίστηκα. Μη πετάξω 100+ ευρώ σε μια σέλα που δε θα κάνει δουλειά. Στις αναρτήσεις τουλάχιστον θα έχω απλά νέες αναρτήσεις με τουλάχιστον 10-15% βελτίωση στους κραδασμούς.

Δημοσ.

οι αναρτησεις θα βοηθησουν. η σελα μπορει ναι μπορει οχι. κυριως την πολυωρη οδηγηση και το πιασιμο αντιμετωπιζει η σελα. αν αλλαξει λιγο τη σταση του σωματος λογο σχηματος ισως να βοηθησει τη μεση αλλα χλωμο το βλεπω. σκουτερ και πονοι στη μεση πανε μαζι. δεν υπαρχει λυση σε αυτο δυστυχως.

κανε καλυτερα διαιτα και γυμναστικη στον κορμο σου, θα δεις μεγαλυτερη διαφορά απο ολα αυτα που κοιτας. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

οι αναρτησεις θα βοηθησουν. η σελα μπορει ναι μπορει οχι. κυριως την πολυωρη οδηγηση και το πιασιμο αντιμετωπιζει η σελα. αν αλλαξει λιγο τη σταση του σωματος λογο σχηματος ισως να βοηθησει τη μεση αλλα χλωμο το βλεπω. σκουτερ και πονοι στη μεση πανε μαζι. δεν υπαρχει λυση σε αυτο δυστυχως.

κανε καλυτερα διαιτα και γυμναστικη στον κορμο σου, θα δεις μεγαλυτερη διαφορά απο ολα αυτα που κοιτας. 

Ευχαριστώ για την απάντηση Ναι είναι στο πρόγραμμα και η δίαιτα αλλά πόσο να βοηθήσει όταν έχεις δομικο θέμα στους σπονδύλους 😂.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xampo_s είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση Ναι είναι στο πρόγραμμα και η δίαιτα αλλά πόσο να βοηθήσει όταν έχεις δομικο θέμα στους σπονδύλους 😂.

μαγικες λυσεις δεν υπαρχουν. τα σκουτερ ειναι οτι χειροτερο για τη μεση και αν εχεις θεμα τοτε μπορεις απλα να δεις κατι άλλο, μηχανη πχ.

μην υποτιμάς την γυμναστικη. μπορει να εξαφανίσει τελειως τους πονους της μέσης. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...