adamtheofilou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο ταξινόμησης των καναλιών στην ARIELLI 43T22S2 43'' LED FULL HD SMART ANDROID τηλεόραση; Εδώ και ώρα έχω πατήσει όποιο πλήκτρο και οποία ένδειξη έχω δει στην οθόνη χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ.: Υπάρχει στην λίστα καναλιών η "επεξεργασία" ως ένδειξη με σύμβολο τρεις γραμμές, ωστόσο δεν έχω καταφέρει να την επιλέξω με τα βελάκια από το τηλεχειριστήριο (η κάποιο άλλο πλήκτρο). Επίσης, στο τηλεχειριστήριο δεν υπάρχει αντίστοιχο κουμπί με τρεις γραμμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 το ιδιο και εγω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenavidas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Στις 29/8/2022 στις 3:53 ΜΜ, adamtheofilou είπε Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο ταξινόμησης των καναλιών στην ARIELLI 43T22S2 43'' LED FULL HD SMART ANDROID τηλεόραση; Εδώ και ώρα έχω πατήσει όποιο πλήκτρο και οποία ένδειξη έχω δει στην οθόνη χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ.: Υπάρχει στην λίστα καναλιών η "επεξεργασία" ως ένδειξη με σύμβολο τρεις γραμμές, ωστόσο δεν έχω καταφέρει να την επιλέξω με τα βελάκια από το τηλεχειριστήριο (η κάποιο άλλο πλήκτρο). Επίσης, στο τηλεχειριστήριο δεν υπάρχει αντίστοιχο κουμπί με τρεις γραμμές. Πατάς τα κανάλια στην λίστα που είσαι και για να σου ανοίξει Τις τρεις γραμμές παρά το μενού, θα σε βγάλει επιλογή αγαπημένα και διαγραφή, τσεκερνεις το αγαπημένα με το οκ και μετά το ποσό βελάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα