mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Εχει χρησιμοποιησει κανεις, αυτες τις φορητες ντουζιερες καμπιγκ; Που ζεσταινουν το νερο απο τον ηλιο, τις κρεμας καπου, και κανεις ντους; Οντως ζεσταινουν το νερο; Με μετριο ηλιο, σε ποσες ωρες; Νερο χλιαρο να υποθεσω; Τι μπορει να συνδεσει κανεις στην ακρη απο το λαστιχακι(δεν εχει το λεγομενο 'τηλεφωνο'), για να κανει οσο το δυνατον πιο αξιοπρεπες ντους; Γενικως πειτε την εμπειρια σας απο τετοιες ντουζιερες.
paylidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 αξιοπρεπες και καμπινγκ στην ιδια παραγραφο δε παιζει 😅 επειδη το εχω δει το συγκεκριμενο που το εχει γνωστος στη βαρκα του το θεμα δεν ειναι αν ζεσταινει (ζεσταινει..) αλλα εαν εχει πιεση (δεν εχει πιεση) 1
tliako Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Το νερό όντως με απευθείας έκθεση στον ήλιο ζεσταίνει αλλά το σύστημα παραμένει ένα σακί με νερό. Μην περιμένεις ιδιαίτερη πίεση ας πούμε ή να μπορείς να στρίβεις το στόμιο προς πάσα διεύθυνση και να έχεις αξιοπρεπή ροή . Για ξέπλυμα από το αλάτι και την άμμο είναι καλό αλλά ως εκεί. 1
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) - Πως τα κρεματε, χωρις να τα χαλασετε; Πχ με συρμα, σχοινι - Ποσες ωρες θελει να ζεσταθει το νερο, πχ σε εποχη εκτος καλοκαιριου; - Να φανταστω θελει πολυ ωρα για να πλυθει επαρκως ενα σωμα, με αυτο το σωληνακι; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από mindreader
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, mindreader είπε - Πως τα κρεματε, χωρις να τα χαλασετε; Πχ με συρμα, σχοινι - Ποσες ωρες θελει να ζεσταθει το νερο, πχ σε εποχη εκτος καλοκαιριου; - Να φανταστω θελει πολυ ωρα για να πλυθει επαρκως ενα σωμα, με αυτο το σωληνακι; ή δεν έχεις πάει ποτέ σε κάμπινγκ ή δεν το θες για κάμπινγκ. 3
tliako Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 53 λεπτά πριν, mindreader είπε - Πως τα κρεματε, χωρις να τα χαλασετε; Πχ με συρμα, σχοινι - Ποσες ωρες θελει να ζεσταθει το νερο, πχ σε εποχη εκτος καλοκαιριου; - Να φανταστω θελει πολυ ωρα για να πλυθει επαρκως ενα σωμα, με αυτο το σωληνακι; - Σε κλαδί ή σε γάντζο ιδανικά. - Δεν έχω χρησιμοποιήσει εκτός καλοκαιριού αλλά μεσημέρι να το βαράει ο ήλιος σε μία ώρα ήταν ικανοποιητικά ζεστό - Άμα έχεις στο νου σου να κάνεις κανονικό μπάνιο , κοιτάς λάθος προϊόν. Μιλάμε για ξέπλυμα υπό συγκεκριμένες συνθήκες , όχι αφρόλουτρο. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Τι εποχή θα πας για κάμπινγκ και θες να έχει ζεστό νερό?
NT1G Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μόνο εγώ σκέφτομαι ότι δεν το θέλει για κάμπινγκ;🤔
Bitbit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 το καλοκαίρι και τα γνωστά μπουκάλια του 1,5 λίτρου αν αφήσεις στον ήλιο, μετά από κάποιο διάστημα θα καίει το νερό. Το έχω κάνει τόσες φορές, οπότε δε βρίσκω λόγο να μη δουλεύει αυτός ο σάκος. Και τώρα έχω κάτι μπουκάλια στην αυλή που καίνε. Για εμένα το θέμα είναι άλλο. 20 λίτρα ρε παιδιά, τι ντουζ να κανεις; βρες κάμπινγκ με ντουζ κοντά 1
basilis_k6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Bitbit είπε το καλοκαίρι και τα γνωστά μπουκάλια του 1,5 λίτρου αν αφήσεις στον ήλιο, μετά από κάποιο διάστημα θα καίει το νερό. Το έχω κάνει τόσες φορές, οπότε δε βρίσκω λόγο να μη δουλεύει αυτός ο σάκος. Και τώρα έχω κάτι μπουκάλια στην αυλή που καίνε. Για εμένα το θέμα είναι άλλο. 20 λίτρα ρε παιδιά, τι ντουζ να κανεις; βρες κάμπινγκ με ντουζ κοντά 2 ατομα κανουν ντους με 20 λιτρα. αυτο ειναι για να ξεπλυθεις απο το αλατι οχι για μπανιο. η θερμοκρασια του νερου το καλοκαιρι χωρις καν να ειναι στον ηλιο ειναι μια χαρα για ντουζ. βασικα αν το βαλεις στον ηλιο βραζει και δεν ειναι ωραια η αισθηση. για καλυτερο μηχανημα εδω https://www.decathlon.com.gr/el/-y/303362-30318-quechua-10-l-pressure-balanced-solar-camping-shower.html 3
Maurikycli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε 2 ατομα κανουν ντους με 20 λιτρα. αυτο ειναι για να ξεπλυθεις απο το αλατι οχι για μπανιο. η θερμοκρασια του νερου το καλοκαιρι χωρις καν να ειναι στον ηλιο ειναι μια χαρα για ντουζ. βασικα αν το βαλεις στον ηλιο βραζει και δεν ειναι ωραια η αισθηση. για καλυτερο μηχανημα εδω https://www.decathlon.com.gr/el/-y/303362-30318-quechua-10-l-pressure-balanced-solar-camping-shower.html Φτηνότερο: https://ergalio.com/φυσητήρες-απορροφητήρες-ψεκαστήρες/9184-bax-80q-ψεκαστηρας-χειρος-8-lit-.html?ref=bestprice.gr
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Ναι ρε παιδια, δεν το θελω για καμπιγκ! Θελω αν κοπει το ρευμα το χειμωνα, και εχει ας πουμε σχετικα ηλιολουστη μερα, να μπορω να το βγαλω καπου στο μπαλκονι, να ζεσταθει, και μετα να κανω ενα μπανιο 'αναγκης' οπως-οπως, μες το σπιτι.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, mindreader είπε Ναι ρε παιδια, δεν το θελω για καμπιγκ! Θελω αν κοπει το ρευμα το χειμωνα, και εχει ας πουμε σχετικα ηλιολουστη μερα, να μπορω να το βγαλω καπου στο μπαλκονι, να ζεσταθει, και μετα να κανω ενα μπανιο 'αναγκης' οπως-οπως, μες το σπιτι. Ξέχνα το . Ζέστανε νερό στο γκάζι καλύτερα. 1
Dimi00 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mindreader είπε Ναι ρε παιδια, δεν το θελω για καμπιγκ! Θελω αν κοπει το ρευμα το χειμωνα, και εχει ας πουμε σχετικα ηλιολουστη μερα, να μπορω να το βγαλω καπου στο μπαλκονι, να ζεσταθει, και μετα να κανω ενα μπανιο 'αναγκης' οπως-οπως, μες το σπιτι. Παρε μια ψησταριά με κάρβουνα, αγορασε και μια μαντεμενια κατσαρολιτσα (έχει ανοιξει κι ωραιο thread για τα μαντεμενια), βαζεις νερό να βρασει στην κατσαρολα και μετα συμπληρωνεις με κρυο, ψηνεις και τις μπριζολιτσες σου μετα. Λυση για ολα!! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από Dimi00 1
basilis_k6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, mindreader είπε Ναι ρε παιδια, δεν το θελω για καμπιγκ! Θελω αν κοπει το ρευμα το χειμωνα, και εχει ας πουμε σχετικα ηλιολουστη μερα, να μπορω να το βγαλω καπου στο μπαλκονι, να ζεσταθει, και μετα να κανω ενα μπανιο 'αναγκης' οπως-οπως, μες το σπιτι. αν κοπει το ρευμα και αν εχει ηλιο και αν δεν εχεις κανει ηδη μπανιο δλδ. πολύ περιεργο σεναριο. το ρευμα κοβετε για καμια ωρα οταν εχει κακοκαιρια. ανουσιο το βρισκω αλλα τις πουλανε στα τζαμπο πολύ φθηνα. παρε μια να την εχεις. 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Φτηνότερο: https://ergalio.com/φυσητήρες-απορροφητήρες-ψεκαστήρες/9184-bax-80q-ψεκαστηρας-χειρος-8-lit-.html?ref=bestprice.gr και εγω τέτοιο εχω αλλα αυτα ειναι πλαστικα δηλαδη πιανουν μονιμα τον ιδιο ογκο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα