Bitbit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 έχω το εργαλείο του τίτλου. αυτό. αλλά χάθηκαν οι κεραίες του. Τι κεραίες να πάρω για να έχω τη βέλτιστη απόδοση; Βασικά μπορώ να βάλω κεραίες από κάτι παλιά extenders που είχα με αποσπώμενες κεραίες αλλά θέλω να πάρω άλλες. νομίζω 2 dbi είναι αυτές που έχω. Υπάρχουν με 4-5-9dbi.... πχ εντελώς τυχαία Επίσης έχει νόημα η αγορά γιατί βλέπω τιμές και οι 2 κοστίζουν όσο όλη η συσκευή; Να το πετάξω;
georgeps21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, Bitbit είπε έχω το εργαλείο του τίτλου. αυτό. αλλά χάθηκαν οι κεραίες του. Τι κεραίες να πάρω για να έχω τη βέλτιστη απόδοση; Βασικά μπορώ να βάλω κεραίες από κάτι παλιά extenders που είχα με αποσπώμενες κεραίες αλλά θέλω να πάρω άλλες. νομίζω 2 dbi είναι αυτές που έχω. Υπάρχουν με 4-5-9dbi.... πχ εντελώς τυχαία Επίσης έχει νόημα η αγορά γιατί βλέπω τιμές και οι 2 κοστίζουν όσο όλη η συσκευή; Να το πετάξω; βαλε αυτές που έχεις από το εξτέντρερ ή από οποιοδήποτε εχεις. Ολες αυτές είναι στυλ rubber ducky, θα σ κανουν δουλεια αλλά μην περιμένεις θαυματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα