mp123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 30/8/2022 στις 4:54 ΠΜ, Fordakias7 είπε K εγώ τα φαλκεν έχω βάλει σε 2 αυτοκίνητα πολύ καλό ελαστικό και τα Toyo επίσης πολύ καλά λάστιχα! Ειδικά στην κατηγορία του sincera το φαλκεν είναι ίσως το καλύτερο ελαστικό στην Και πως λες πως είναι το καλυτερο ; τα εχεις πιέσει σε στροφες η σε ταχυτητα η σε βροχη να δεις συμπεριφορα ; Αμα πας με 100 ολα καλα ειναι. Το θεμα με τα λαστιχα τι να βαλω ,εινσι καλα αυτα ειναι καλα τα αλλα εχει κουρασει. Οτι πληρωσεις παιρνεις. Οσο αυξάνονται οι απαιτησεις του καθενος για τα λαστιχα τοσο ανεβαινει και η τιμη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, mp123 είπε Και πως λες πως είναι το καλυτερο ; τα εχεις πιέσει σε στροφες η σε ταχυτητα η σε βροχη να δεις συμπεριφορα ; Αμα πας με 100 ολα καλα ειναι. Το θεμα με τα λαστιχα τι να βαλω ,εινσι καλα αυτα ειναι καλα τα αλλα εχει κουρασει. Οτι πληρωσεις παιρνεις. Οσο αυξάνονται οι απαιτησεις του καθενος για τα λαστιχα τοσο ανεβαινει και η τιμη. Αυτό που λες είναι μία γενικότητα. Σου λέει στην κατηγορία του είναι καλό λάστιχο. Ναι τα έχω δοκιμάσει εγώ σε βροχή (είναι A ο δείκτης τους) και είναι άψογα. Είναι αθόρυβα (σύγκριση με τα προηγούμενα ακριβά continental contact premium 5) και έχουν χαμηλό rolling resistance. Όταν βάζεις τέτοια λάστιχα σε τέτοιες διαστάσεις (άρα και αυτοκίνητο με λίγα άλογα, απλό οικογενειακό) δεν έχεις σκοπό να μπαίνεις σε στροφές με 160 χλμ (εγώ δεν θα το έκανα με οποιοδήποτε αυτοκίνητο και ελαστικό και ας ήταν πανάκριβα και τα δύο). Είχα στο ένα αυτοκίνητο Continental κατηγορία eco τα οποία είναι ακριβότερα κατά 80€ η τετράδα όταν έψαχνα σε σχέση με τα Falken sincera sn 110 που έβαλα τελικά και ήταν σκουπίδια σκέτα. Μετάνιωσα τις πρώτες μέρες που τα έβαλα και περίμενα να περάσουν τα χρόνια (στα 3 δεν άντεξα άλλο) να τα πετάξω. Άρα το ότι πληρώσεις παίρνεις δεν ισχύει. Μάλιστα στις διαστάσεις μου είχαν σχεδόν (τα continental) την ίδια τιμή με τα άριστα Turanza T005. Όποιος πάρει το ένα έχει λαστιχάρα όποιος πάρει το άλλο έχει μπαλόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, liakinen είπε Αυτό που λες είναι μία γενικότητα. Σου λέει στην κατηγορία του είναι καλό λάστιχο. Ναι τα έχω δοκιμάσει εγώ σε βροχή (είναι A ο δείκτης τους) και είναι άψογα. Είναι αθόρυβα (σύγκριση με τα προηγούμενα ακριβά continental contact premium 5) και έχουν χαμηλό rolling resistance. Όταν βάζεις τέτοια λάστιχα σε τέτοιες διαστάσεις (άρα και αυτοκίνητο με λίγα άλογα, απλό οικογενειακό) δεν έχεις σκοπό να μπαίνεις σε στροφές με 160 χλμ (εγώ δεν θα το έκανα με οποιοδήποτε αυτοκίνητο και ελαστικό και ας ήταν πανάκριβα και τα δύο). Είχα στο ένα αυτοκίνητο Continental κατηγορία eco τα οποία είναι ακριβότερα κατά 80€ η τετράδα όταν έψαχνα σε σχέση με τα Falken sincera sn 110 που έβαλα τελικά και ήταν σκουπίδια σκέτα. Μετάνιωσα τις πρώτες μέρες που τα έβαλα και περίμενα να περάσουν τα χρόνια (στα 3 δεν άντεξα άλλο) να τα πετάξω. Άρα το ότι πληρώσεις παίρνεις δεν ισχύει. Μάλιστα στις διαστάσεις μου είχαν σχεδόν (τα continental) την ίδια τιμή με τα άριστα Turanza T005. Όποιος πάρει το ένα έχει λαστιχάρα όποιος πάρει το άλλο έχει μπαλόνια. Εν μερη συμφωνούμε πως τα λαστιχα ειναι μια γενικοτητα. Για εσενα τα conti ειναι χαλια για εμενα κορυφη. Τα bridgestone τα βρισκω πιο θορυβωδη απο τα conti για αυτο δεν μου αρεσουν . Τωρα το αν θα εβαζα φαλκεν θα σου πω οχι. Πες οτι φοβαμε και δεν την ξερω σαν εταιρια.Αν τα φοραγε το αμαξι απο την αρχη και μου αρεσαν μπορει να τα εβαζα. Αλλα να παω ετσι να τα βαλω οχι. Τωρα το αμαξι που εχω το πηρα καινουριο και φοραει τα χανκοκ. Δεν τα ηξερα αλλα με εχουν εκπλήξει ευχαριστα.βροχη , στροφες ,190 200 εθνικη μια χαρα ειναι. Του χρονου στην 2ετια θα αλλαξω λαστιχα οπως κανω παντα. Αν θα τα ξαναβαλω λογο οτι εχω μεινει ευχαριστημενος συν οτι εχουν πιο φτηνα απο τις πρωτες ετσιριες ; Ελεγα να τα ξαναβαλω αλλα θα παω σε πιρελι που δεν εχω δοκιμασει ποτε σε αμαξι.Αν στον καιρο θα θελω κατι οικονομικο η πρωτη επιλογη μου θα ειναι τα χανκοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Γίνεται να μου δίνεις τα λάστιχα που πετάς στα 2 χρόνια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, mp123 είπε Και πως λες πως είναι το καλυτερο ; τα εχεις πιέσει σε στροφες η σε ταχυτητα η σε βροχη να δεις συμπεριφορα ; Αμα πας με 100 ολα καλα ειναι. Το θεμα με τα λαστιχα τι να βαλω ,εινσι καλα αυτα ειναι καλα τα αλλα εχει κουρασει. Οτι πληρωσεις παιρνεις. Οσο αυξάνονται οι απαιτησεις του καθενος για τα λαστιχα τοσο ανεβαινει και η τιμη. Φορούσα πριν Michelin energy saver και τα λάστιχα γλυστρουσανε σε βροχή με τα φαλκεν σκέψου δεν έχει λειτουργήσει το abs ούτε μισή φορά στις στροφές εμπνέουν πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια. Το ότι πληρώσεις παίρνεις εν μέρη ισχύει αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λάθος έχω δοκιμάσει Michelin pirelli σε 3 διαφορετικά αυτοκινητα κανένα δεν ήταν όπως το φαλκεν..Το μόνο που μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες είναι το potenza t005 και το primacy 4 το οποίο είναι το πιο ακριβό λάστιχο και έχει πιο μαλακά πλαϊνά από το Bridgestone k falken τα οποία είναι φθηνότερα..Τα μισελιν primacy 4 αντέχουν 5-7k χιλιόμετρα παραπάνω,τα energy saver είναι απαράδεκτα. Πρόσφατη δοκιμή σε βαρύ αυτοκίνητο με τα pirelli cinturato p1 και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος ούτε ο κάτοχος είχε καλές εντυπώσεις σε στροφές τάπα και σε βρεγμένο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mp123 είπε Εν μερη συμφωνούμε πως τα λαστιχα ειναι μια γενικοτητα. Για εσενα τα conti ειναι χαλια για εμενα κορυφη. Τα bridgestone τα βρισκω πιο θορυβωδη απο τα conti για αυτο δεν μου αρεσουν . Τωρα το αν θα εβαζα φαλκεν θα σου πω οχι. Πες οτι φοβαμε και δεν την ξερω σαν εταιρια.Αν τα φοραγε το αμαξι απο την αρχη και μου αρεσαν μπορει να τα εβαζα. Αλλα να παω ετσι να τα βαλω οχι. Τωρα το αμαξι που εχω το πηρα καινουριο και φοραει τα χανκοκ. Δεν τα ηξερα αλλα με εχουν εκπλήξει ευχαριστα.βροχη , στροφες ,190 200 εθνικη μια χαρα ειναι. Του χρονου στην 2ετια θα αλλαξω λαστιχα οπως κανω παντα. Αν θα τα ξαναβαλω λογο οτι εχω μεινει ευχαριστημενος συν οτι εχουν πιο φτηνα απο τις πρωτες ετσιριες ; Ελεγα να τα ξαναβαλω αλλα θα παω σε πιρελι που δεν εχω δοκιμασει ποτε σε αμαξι.Αν στον καιρο θα θελω κατι οικονομικο η πρωτη επιλογη μου θα ειναι τα χανκοκ. Δεν κρίνω ποτέ εταιρεία κρίνω μοντέλα εταιρείας. Σκουπίδια ήταν τα eco της Continental όχι όλα τα ελαστικά της (το αντίθετο μάλιστα). "Φοβάσαι" λες την Falken αλλά και την Hankook δεν την ήξερες όμως επειδή τα είχε το αυτοκίνητο τα "γνώρισες". Με αυτήν την λογική όμως πως θα δοκιμάσεις ελαστικά που ίσως είναι ο ορισμός του VFM αν δεν εμπιστευτείς χρήστες άλλους ή δοκιμές στο internet ; Φιλικά μία ερώτηση τώρα, έχεις ακούσει καλά λόγια δηλαδή για Pirelli ελαστικά (εκτός από ένα μοντέλο σπορ ελαστικού που και αυτό είναι χειρότερο ξεκάθαρα από τα αντίστοιχα Michelin) και θες να τα δοκιμάσεις στην επόμενη αλλαγή ; Όταν προτείνω ελαστικά πχ τα Falken δεν σημαίνει ότι θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα, αλλά είναι VFM στην κατηγορία τους και σαφέστατα καλύτερα από κάποια ακριβότερα ελαστικά. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από liakinen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Και εγω για τα μισλεν ουτε να τα δω. Για τα p zero εχω ακουσει πολύ καλα λογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, mp123 είπε Και εγω για τα μισλεν ουτε να τα δω. Για τα p zero εχω ακουσει πολύ καλα λογια. Όλα αυτά τα σπορ λάστιχα είναι εξαιρετικά Michelin pilot sport 4s-5 pirelli p zero Goodyear eagle assymetric continental sportcontact7 και falken fk520 είναι όλα κορυφαία αλλά βγαίνουν σε λάστιχα 215 και πάνω. Το θέμα είναι η πιο καθημερινές σειρές ελαστικών εκεί ψιλοχαλανε οι τεραστιες μάρκες και ισοδυναμουν με πιο μπάτζετ λάστιχα όπως τα falken τα οποία έχουν ανεβάσει τιμές εδώ και κάνα 8 μηνό δυστυχώς.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Για φτηνα σε αυτην την διασταση θα εβαζα τα sumitomo που ειναι ιδια εταιρεια αν θυμαμαι καλα με τα ιαπωνεζικα FALKEN KAI OHTSU. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakats85 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σήμερα τοποθέτησα τα michelin primacy 3 γιατί δεν έβγαιναν τα primacy 4 σε αυτή τη διάσταση 470€..Τα φαλκεν είχαν 380.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από sarakats85 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Μάρκες όπως Hankook , Kleber, Falken, Firestone κ.α δεν θεωρούνται budget - φτηνά λάστιχα και είναι μια καλή επιλογή μετά από ψάξιμο. Έχουν πολλά λάστιχα που ειναι το ίδιο ή και καλύτερα από τις γνωστές premium μάρκες. Αντίθετα δε θα έβαζα ποτέ τον εαυτό μου και την οικογένεια μου για 20 ευρώ το χρόνο οικονομία σε αμάξι με λάστιχα Dynamo, Petlas, Sava, Kormoran, Nexen κλπ. Το ίδιο τραγικό θεωρώ και να έχει κάποιος επώνυμα λάστιχα >5-7 ετίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Gl0bAlZer0 είπε Παιδιά μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Μάρκες όπως Hankook , Kleber, Falken, Firestone κ.α δεν θεωρούνται budget - φτηνά λάστιχα και είναι μια καλή επιλογή μετά από ψάξιμο. Έχουν πολλά λάστιχα που ειναι το ίδιο ή και καλύτερα από τις γνωστές premium μάρκες. Αντίθετα δε θα έβαζα ποτέ τον εαυτό μου και την οικογένεια μου για 20 ευρώ το χρόνο οικονομία σε αμάξι με λάστιχα Dynamo, Petlas, Sava, Kormoran, Nexen κλπ. Το ίδιο τραγικό θεωρώ και να έχει κάποιος επώνυμα λάστιχα >5-7 ετίας. Σωστος αν και τα nexen ειναι ακριβως ιδια κατηγορια με τα firestone kleber που ειπες .. Τα hankook Και τα Falken ειναι σχεδον premium brands ακριβως πισω απο michelin pirelli bridgestone continental Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από Fordakias7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Ακόμα και στις όχι τόσο "καλές" μάρκες υπάρχουν σειρές που αξίζουν. Εδώ και δέκα νομίζω χρόνια φοράω σε τρία αυτοκίνητα τον χειμώνα Sava Eskimo S3+ (έχω αλλάξει δύο τετράδες και στα τρία). Οικονομικά και πάρα πολύ καλά στο χιόνι (σχεδόν στο επίπεδο πανάκριβων premium). Θέλουν λίγο προσοχή στην βροχή (έτσι λένε τα reviews) αλλά εγώ με τον τρόπο οδήγησης μου (συνετή, ήρεμη, οικονομική) δεν έχω καταλάβει το παραμικρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα