DionGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Καλημερα. Κλασσικα μενω κεντρο Αθηνας οπου πιανουμε 24ρι (more like 10) και δεν προκειται να σκαψουν. Τωρα που επεσαν οι τιμες, εξεταζω το ενδεχομενο του starlink. Θα ηθελα χρηστες του (και οχι θεωρητικοι) να μου πουν εμπειριες, προβληματα οσον αφορα downtime κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δεν ειμαι χρηστης, αλλα εχω την εντυπωση οτι το μεγαλο προβλημα ειναι η καθυστεριση (ms) αν δεν εισαι gamer, μια χαρα θα εισαι.. αν παιζεις παιχνιδια, νομιζω το 10αρι παιζει να ειναι καλυτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 33 λεπτά πριν, emperor4her είπε Δεν ειμαι χρηστης, αλλα εχω την εντυπωση οτι το μεγαλο προβλημα ειναι η καθυστεριση (ms) αν δεν εισαι gamer, μια χαρα θα εισαι.. αν παιζεις παιχνιδια, νομιζω το 10αρι παιζει να ειναι καλυτερο... Ποσο χειροτερο να ειναι; Με καλωδιο απο router btw. Επισης ενδιαφερομαι κυριως να μαθω για αποσυνδεσεις και αλλα ζητηματα, οπως και μεσο ορο ταχυτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DionGR είπε Ποσο χειροτερο να ειναι; Με καλωδιο απο router btw. Επισης ενδιαφερομαι κυριως να μαθω για αποσυνδεσεις και αλλα ζητηματα, οπως και μεσο ορο ταχυτητας. Το προβλημα δεν ειναι το ποσο χειροτερο.. το προβλημα ειναι τωρα μπορει να δεις 15ms, σε 5 μερες με κακοκαιρια 50ms Αυτο ειναι το κακο με τα δορυφορικα, η μη σταθεροτητα Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από emperor4her Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, emperor4her είπε Το προβλημα δεν ειναι το ποσο χειροτερο.. το προβλημα ειναι τωρα μπορει να δεις 15ms, σε 5 μερες με κακοκαιρια 50ms Αυτο ειναι το κακο με τα δορυφορικα, η μη σταθεροτητα Εχει τοσο ασχημα ανεβοκατεβασματα ομως; 50ms; Για αυτο περιμενω απαντηση απο owners Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, DionGR είπε Για αυτο περιμενω απαντηση απο owners Δεν έχω starlink, αλλά σε περίπτωση που σε βοηθάει υπάρχουν είδη δυο threads από άλλους χρήστες: Starlink Διαθέσιμο Ελλάδα από σήμερα 22-4 - Σελίδα 3 - Προγράμματα Fiber, VDSL, ADSL, και κινητής τηλεφωνίας - Insomnia.gr Starlink Internet - Σελίδα 2 - Προγράμματα Fiber, VDSL, ADSL, και κινητής τηλεφωνίας - Insomnia.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 48 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε Δεν έχω starlink, αλλά σε περίπτωση που σε βοηθάει υπάρχουν είδη δυο threads από άλλους χρήστες: Starlink Διαθέσιμο Ελλάδα από σήμερα 22-4 - Σελίδα 3 - Προγράμματα Fiber, VDSL, ADSL, και κινητής τηλεφωνίας - Insomnia.gr Starlink Internet - Σελίδα 2 - Προγράμματα Fiber, VDSL, ADSL, και κινητής τηλεφωνίας - Insomnia.gr Ευχαριστω! Τα ειχα δει, περιμενω post απο ατομα που το εχουν 2-3 μηνες για πιο long-term reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianso Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μια αλλη λυση ειναι 5g router δυνατο με cosmote unlimited mobile πακετα. Αν εισαι σε περιοχη με καλη καλυψη θα σαι πολυ καλα. Εγω σε επαρχιακη πολη με 4g router (cat 4) και ειμαι σταθεροσ σε 70mbps down / 30 up και με καλο ping μονιμα. Προφανωσ παιζει ρολο που μενεις / καλυψη / ποσοι χρησιμοποιουν την ιδια κεραια κτλπ. Με τη προσφορα των 3 μηνων unlimited 25 euro για εξοχικο ειμαι αριστα , δε ξερω το χειμωνα που θα τελειωσει η προσφορα αν συμεφερει - παντωσ σε σχεση με starlink πιστευω θα εχεισ καλυτερο ping. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 26 λεπτά πριν, gianso είπε Μια αλλη λυση ειναι 5g router δυνατο με cosmote unlimited mobile πακετα. Αν εισαι σε περιοχη με καλη καλυψη θα σαι πολυ καλα. Εγω σε επαρχιακη πολη με 4g router (cat 4) και ειμαι σταθεροσ σε 70mbps down / 30 up και με καλο ping μονιμα. Προφανωσ παιζει ρολο που μενεις / καλυψη / ποσοι χρησιμοποιουν την ιδια κεραια κτλπ. Με τη προσφορα των 3 μηνων unlimited 25 euro για εξοχικο ειμαι αριστα , δε ξερω το χειμωνα που θα τελειωσει η προσφορα αν συμεφερει - παντωσ σε σχεση με starlink πιστευω θα εχεισ καλυτερο ping. Με τα δεδομενα δεν βαζει μερικες φορες throttle αμα δει οτι χρησιμοποιεις πολυ; Στο κινητο οταν εβαζα unlimited αυτο το θεμα ειχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianso Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, DionGR είπε Με τα δεδομενα δεν βαζει μερικες φορες throttle αμα δει οτι χρησιμοποιεις πολυ; Στο κινητο οταν εβαζα unlimited αυτο το θεμα ειχα Ειμαι απο 10κατι Ιουλιου και δεν εχω δει throttle ή κατι με το πακετο unlimited 3 μηνων. Στο youtube ειχα παρατηρησει κατι περιεργα μονο που ομωσ με 3rd party dns ή / και vpn λυθηκαν (στο app για κινητο μονο). Κατα τα αλλα φαινεται να λειτουργει αριστα (τηλεργασια 8 ωρες καθε μερα και 4k netflix τη νυχτα) με 4 συσκευές για μεγαλο κομματι της μερας ταυτοχρονα πανω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Ανάλογα που μένεις μπαίνεις εδώ https://starlink.sx/ βάζεις στον χάρτη όσο το δυνατόν με ακρίβεια που μένεις κι εκεί θα δεις τι δορυφόροι περνάνε από εσένα τι κάλυψη θα έχεις και πιθανά downtime. Να ξέρεις πως ακόμα και σε μέρες με σύννεφα μια χαρά θα παίζεις, απλά τα ping είναι υψηλά διότι δεν έχουμε επίγειο σταθμό στην Ελλάδα και παίρνουμε από Ιταλία η Βουλγαρία. Εάν φτιάξουν σταθμό στην Αττική τότε τα ping θα είναι σταθερά 15-30ms. Οι ταχύτητες στην Ελλάδα και γενικά στην Starlink κυμαίνονται από 100-400, ανάλογα τι δορυφόροι περνάνε. Επίσης σημαντικό το πιάτο να έχει όσο το δυνατόν καθαρή όψη στον ουρανό. Το κυριότερο είναι να φτιαχτεί τερματικός σταθμός στην Ελλάδα γιατί αυτή τη στιγμή παίρνουμε από Ιταλία, Βουλγαρία η Τουρκία. Από κάτω ένα βίντεο από έναν συνδρομητή Starlink στην Αθήνα με ημερομηνία 9/6/2022 Υ.Γ. Προσωπικά αν ο Ελον ρίξει την τιμή του εξοπλισμού από τα 400 ευρώ που είναι μια φορά στα 200 και την μηνιαία συνδρομή από τα 60 στα 30, έχω φύγει Starlink και δεν ξανασχολούμαι με τις σάπιες γραμμές και καφάο των παρόχων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AngelOfDeath7_GR είπε Ανάλογα που μένεις μπαίνεις εδώ https://starlink.sx/ βάζεις στον χάρτη όσο το δυνατόν με ακρίβεια που μένεις κι εκεί θα δεις τι δορυφόροι περνάνε από εσένα τι κάλυψη θα έχεις και πιθανά downtime. Να ξέρεις πως ακόμα και σε μέρες με σύννεφα μια χαρά θα παίζεις, απλά τα ping είναι υψηλά διότι δεν έχουμε επίγειο σταθμό στην Ελλάδα και παίρνουμε από Ιταλία η Βουλγαρία. Εάν φτιάξουν σταθμό στην Αττική τότε τα ping θα είναι σταθερά 15-30ms. Οι ταχύτητες στην Ελλάδα και γενικά στην Starlink κυμαίνονται από 100-400, ανάλογα τι δορυφόροι περνάνε. Επίσης σημαντικό το πιάτο να έχει όσο το δυνατόν καθαρή όψη στον ουρανό. Το κυριότερο είναι να φτιαχτεί τερματικός σταθμός στην Ελλάδα γιατί αυτή τη στιγμή παίρνουμε από Ιταλία, Βουλγαρία η Τουρκία. Από κάτω ένα βίντεο από έναν συνδρομητή Starlink στην Αθήνα με ημερομηνία 9/6/2022 Υ.Γ. Προσωπικά αν ο Ελον ρίξει την τιμή του εξοπλισμού από τα 400 ευρώ που είναι μια φορά στα 200 και την μηνιαία συνδρομή από τα 60 στα 30, έχω φύγει Starlink και δεν ξανασχολούμαι με τις σάπιες γραμμές και καφάο των παρόχων. Nαι εχω δει καποια τεστ που τρεχουν. Το πιατο δεν προκειται να πεσει, νομιζω ηδη το πουλανε με loss. Αν κατι αξιζει να πεσει ειναι η συνδρομη σε ενα ρεαλιστικο 45ρι (30 δεν παιζει λολ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, DionGR είπε Nαι εχω δει καποια τεστ που τρεχουν. Το πιατο δεν προκειται να πεσει, νομιζω ηδη το πουλανε με loss. Αν κατι αξιζει να πεσει ειναι η συνδρομη σε ενα ρεαλιστικο 45ρι (30 δεν παιζει λολ) Δεν ξέρεις πως μπορεί να διαμορφώσει τις τιμές ο Ελον αν θέλουν να τραβήξουν κόσμο. Δορυφορικό ιντερνετ τόσο γρήγορο, που θα φανταζόμασταν ότι θα είχαμε με 400 εξοπλισμο και 60 το μηνα. Θα δουμε πως θα παιξουν οι τιμες, παντως κατα τη γνωμη μου αξιζει αν καποιος μπορει να το αγορασει δεν εξαρταται απο τις σαπιες γραμμες ουτε απο καμπινες ουτε απο καφαο τιποτα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από AngelOfDeath7_GR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα