Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πρόσφατα το παλιό πληκτρολόγιο μου, μετά από πολλά χρόνια χρήσης, μας άφησε χρόνους. Οπότε είμαι στην θέση αναζήτησης νέου πληκτρολογίου. Εμένα η χρήση μου είναι καθαρά ως typist (πολλές ώρες) και δεν με ενδιαφέρει για gaming. Επειδή είναι εργαλείο της δουλειάς μου, δεν θα ήθελα να κάνω εκπτώσεις, καθώς είναι σημαντικό να προστατέψω τα χεράκια μου. Μετά από έρευνα κατέληξα σε δύο πληκτρολόγια. Το ένα είναι το MX Keys της Logitech και το άλλο είναι το Keychron Κ4V2. Δύο πολύ διαφορετικά πληκτρολόγια, αλλά όποιος έχει ένα από τα δύο, το προτείνει και δεν το αλλάζει. Από τα δύο έχω δοκιμάσει μόνο της Logitech και ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Παρόλα αυτά βγαίνει ο κάγκουρας από μέσα μου και αποφάσισα στην ηλικία μου να μπω στην διαδικασία να αναζητήσω και μια άλλη λύση. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ ξανά μηχανικό.

Το δίλλημα μεγάλο. Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει κάποιο από τα δύο να μου περιγράψει την εμπειρία του, τι τον δυσκόλεψε, μετά από καιρό ποια η άποψη του;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν εχω χρησιμοποιήσει κανένα από τα δύο, όμως χρησιμοποιώ μηχανικό πληκτρολόγιο (DAS Keyboard Model S) εδώ και κάποια χρόνια και μπορώ να σου πω ότι δύσκολα θα πάω πίσω σε μεμβράνη. Αυτό που έχω να πω για αυτά τα δύο που κατέληξες είναι ότι το Keychron είναι 96%, που σημαίνει ότι τα δεξιά πλήκτρα θα είναι σε λίγο διαφορετική θέση από ότι τα έχεις συνηθίσει. Αν δεν σε πειράζει ένα μικρό learning curve για να συνηθίσεις το καινούριο layout του πληκτρολογίου, εγώ θα πήγαινα εκεί και αν είναι δυνατόν στην hot swappable έκδοση, ώστε αν στο μέλλον θελήσεις να πειραματιστείς με άλλους διακόπτες  να είναι απλή διαδικασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...