Mpiftekis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Καλημέρα σας! Όπως λέει και ο τίτλος, έχω ένα pc το οποίο συνδέεται με καλώδιο στο δίκτυο Α και μέσω κάρτας USB-WIFI στο δίκτυο Β. Πώς μπορώ να εκμεταλλευτώ και τα 2 δίκτυα στο ίδιο pc (Windows 10); Έψαξα και βρήκα ότι αν πάω στα δίκτυα=>αλλαγή επιλογών προσαρμογέα και επιλέξω και τα 2 δίκτυα, με δεξί κλικ έχει την επιλογή Bridge connections. Αυτό κάνει; Ευχαριστώ!!!
Mpiftekis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, csontheline είπε Ο λόγος που θες να το κάνεις αυτό; Το θέλω για να μπορώ να συνδυάσω τις ταχύτητες των 2 δικτύων (wifi 30mbps + ethernet 6 mbps). Θα μου πεις αφού έχεις τα 30 τι τα θες τα 6... απλά κάποιες φορές παθαίνει κοκομπλόκο το wifi και δεν πιάνει καλά ή/και έχει αποσυνδέσεις το ρούτερ του, οπότε στη 2η περίπτωση θα ήθελα να έχει ιντερνετ απ'το καλώδιο.
csontheline Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Κατάλαβα. Θύμα της τεχνολογικής εξέλιξης της χώρας είσαι και εσύ. Δες εδώ και εδώ. Προσοχή με το Interface metric (θα το καταλάβεις προχωρώντας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα