polaki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, markos9 είπε Γιατί στο παλιο gmail δεν εχει; Στο gmail APP δεν έχει, τουλάχιστον όχι σε iOS. To οποίο είναι και παράξενο μιας και στο web Gmail έχει φυσικά, αν και βέβαια αν έχεις adblocker δεν εμφανίζεται τίποτα.
TutaKachun Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, jadawin είπε Έτσι. Αγορές με leasing. Πραγματικά δεν εχω καταλάβει το κολλημα σας με τις συνδρομες. Ειτε αυτες ειναι για ταινιες, software ή games
korakios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Θα την κατεβάσω μόνο και μόνο να αφήσω ένα αστέρι 😁 1
soconium Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Tutanota με 12€ το χρόνο και privacy. Η Proton mail που σου δίνει 500gb cloud, vpn με 65+ χώρες, advanced email settings και privacy με 190€ για 2 χρόνια. Διατίθεται και σε δωρεάν version…. ενω στο βίλαμπαχο ακόμα βλέπουν διαφημίσεις. 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, fytotech είπε Τώρα μένει να βρει και κάποιον να το χρησιμοποιεί. Η MS δεν έχει πελάτες μόνο τους οικιακούς χρήστες. Αν δεις τι χρήμα κόβει από εταιρίες... Και δικαίως, δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος email client ή και καλύτερο οικοσύστημα από αυτό που δημιουργούν τα προϊόντα office. Δεν περιμένει η ms από τον Μήτσο να βαρεθεί να βλέπει διαφημίσεις από το κινητό στο εμαιλ του ή μπας και πληρώσει κάνα γουιντος αυθεντικό. Αν υπάρχει καλύτερη πρόταση πείτε. Ως προσωπικό λογαριασμό και εγώ Gmail έχω, αλλά στη δουλειά το outlook το θεωρώ απαραίτητο.
Bourdoulas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, soconium είπε Tutanota με 12€ το χρόνο και privacy. Η Proton mail που σου δίνει 500gb cloud, vpn με 65+ χώρες, advanced email settings και privacy με 190€ για 2 χρόνια. Διατίθεται και σε δωρεάν version…. ενω στο βίλαμπαχο ακόμα βλέπουν διαφημίσεις. Τι λες βρε συ; Να πληρώσουν για email; Απαπαπα. Είπαμε δωρεάν και λεφτόδεντρα.
smpt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, spirit)earth)aflame είπε Η MS δεν έχει πελάτες μόνο τους οικιακούς χρήστες. Αν δεις τι χρήμα κόβει από εταιρίες... Και δικαίως, δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος email client ή και καλύτερο οικοσύστημα από αυτό που δημιουργούν τα προϊόντα office. Δεν περιμένει η ms από τον Μήτσο να βαρεθεί να βλέπει διαφημίσεις από το κινητό στο εμαιλ του ή μπας και πληρώσει κάνα γουιντος αυθεντικό. Αν υπάρχει καλύτερη πρόταση πείτε. Ως προσωπικό λογαριασμό και εγώ Gmail έχω, αλλά στη δουλειά το outlook το θεωρώ απαραίτητο. Συμφωνώ σε όλα εκτός από αυτό. το ότι δεν με ειδοποιεί για νέα mails παρά μόνο αν αυτά είναι στο inbox, από μένα είναι X
Fox Web Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Στις 29/8/2022 στις 10:55 ΠΜ, Antonis_V είπε Αν έχεις ενεργή συνδρομή Microsoft 365, δεν εμφανίζει τίποτα. Αν θες “τζάμπα” θα έχει διαφημίσεις. Δικό τους προϊόν, δικοί τους κανόνες. Έχει και άλλες επιλογές όποιος δεν θέλει. Συμφωνώ απόλυτα. Ο οικιακός χρήστης που θέλει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή δωρεάν, ας δει διαφημίσεις. Για εταιρική χρήση με μια συνδρομή ξεμπερδεύεις. Επίσης συμφωνώ και στο ότι προϊόν τους είναι, ότι θέλουν κάνουν! Επιλογές υπάρχουν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα