gregpec2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, jspawn είπε Διαφημίσεις στην εφαρμογή του outlook;; Εγώ γιατί δεν έχω δει ποτέ καμία διαφήμιση στην εφαρμογή αυτή; 🤔🤔🤔 Ούτε εγώ είχα δει, μέχρι πριν από λίγες μέρες που όντως άρχισαν να εμφανίζονται. Δυστυχώς.
f3d0n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Εγώ χρησιμοποιώ Blockada και δεν χρειάζεται root. Καμία διαφήμιση. Επίσης, το Oprera browser έχει ενσωματωμένο adblock για άνετο browsing και youtube χωρίς διαφημίσεις. 😊 1 1
TutaKachun Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Κλασσικοί τσιπηδες στα σχόλια. Όλα πρέπει να είναι δωρεάν η από τον θείο. 2 1
toxoths73 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Αν υπήρχε μμμμμία πιθανότητα να αγοράσω το προϊόν που διαφήμιζαν με αυτόν τον τρόπο διαφήμισης αυτή η πιθανότητα έχει χαθεί.Αν έχουν σκοπό να μου σπάσουν τα νεύρα τότε έχουν πετύχει τον στόχο τους. Η πυροβολούν τα πόδια τους ή αλλού σκοπεύουν!!!!
Ok-jeronimo441 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fytotech είπε Τώρα μένει να βρει και κάποιον να το χρησιμοποιεί. δυστυχως σε πολλες εταιρίες το χρησιμοποιούν ακόμα. Είναι πραγματικά απίστευτο Και αναφέρομαι σε μεγαλες εταιρίες Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από Ok-jeronimo441
Tlykog Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε Σωστό, επειδή δεν το έχω σαν κύριο αλλά το ελέγχω με login σπάνια δεν το σκέφτηκα. Μπορεί κάποιος να κάνει login με άλλο app πχ το Gmail app και να το παρακάμψει, εγώ το έχω στο Thunderbird σε PC οπότε δεν βλέπω καθόλου το web interface του Outlook web Το ίδιο και εγώ. Σε κινητά με περιορισμένο hardware, πάντως, είναι μία πολύ καλή λύση, ΑΝ είσαι διατεθιμένος να ξεχάσεις τις ειδοποιήσεις. Στο κινητό μπορείς να βάλεις κάποιον άλλο email client και να μη βλέπεις ποτέ διαφημίσεις. 1 ώρα πριν, doucaniggia είπε Ε εντάξει να πουλήσουν θέλουν. Τώρα αν υπονοούν ότι βάζουν διαφημίσεις επειδή δεν διαβάζουν τα email μας ... 🤣 Χωρίς διαφημίσεις και slick interface: Spark mail baby!!! Τώρα αν δεν θέλεις να σου διαβάζουν τα email ... 1. ανοίγεις email σε δικό domain 2. χρησιμοποιείς υπηρεσίες χωρίς push(δεν χρησιμοποιώ outlook, έχει push?). 3. δεν στέλνεις email σε gmail, outlook κτλ.... κοινώς ξεκίνα να στέλνεις κοράκια! Κάποιοι έχουμε και περιστέρια γι αυτή τη δουλειά. Στις μεγάλες αποστάσεις θα πας σε αετό... Μπορείς να βάλεις tutanota και να στείλεις email μόνο εσύ και ο άλλος μπορεί να διαβάσει... Ψάχτο λίγο... Γενικά, πάντως, έχεις δίκιο.
Tetrabitos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μακάρι να βρούνε τρόπο να βάλουν διαφημίσεις και όταν κοιμόμαστε. Στα όνειρα μας!
vastegial_74 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Πληρώνεις μια φορά το χρόνο μια συνδρομή και καθάρισες. Αυτοί που κλαίγονται μια χαρά πληρώνουν κάθε μέρα το fredo, τα 70€ το χρόνο, με τα όσα καλούδια φέρνει η συνδρομή τους χάλασαν...... Ο τσάμπας πέθανε. 2
manost Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, f3d0n είπε Εγώ χρησιμοποιώ Blockada και δεν χρειάζεται root. Καμία διαφήμιση. Επίσης, το Oprera browser έχει ενσωματωμένο adblock για άνετο browsing και youtube χωρίς διαφημίσεις. 😊 To ίδιο ακριβώς και με το AdGuard (Pro στο κινητό μου, free στο tablet). Δεν εμφανίζονται σε κανένα σημείο της εφαρμογής διαφημίσεις, ενώ όταν απενεργοποιήσω το AdGuard βλέπω στο πάνω μέρος της εφαρμογής email με την επισήμανση 'AD'. 1
Bourdoulas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 "Αναμενόμενα η νέα πολιτική της Microsoft έχει δημιουργήσει αντιδράσει μεταξύ των χρηστών αφού λίγο πολύ σε κανέναν δεν αρέσουν οι ενοχλητικές διαφημίσεις." Μάλλον είναι οι ίδιοι που πιστεύουν στα λεφτόδεντρα
Volga Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, jspawn είπε Διαφημίσεις στην εφαρμογή του outlook;; Εγώ γιατί δεν έχω δει ποτέ καμία διαφήμιση στην εφαρμογή αυτή; 🤔🤔🤔 Ειναι η Web εφαρμογή και ΜΟΝΟ για όσους δεν έχουν Office365. Αν έχεις Office δεν υπάρχουν διαφημίσεις. 2 ώρες πριν, Ok-jeronimo441 είπε δυστυχως σε πολλες εταιρίες το χρησιμοποιούν ακόμα. Είναι πραγματικά απίστευτο Και αναφέρομαι σε μεγαλες εταιρίες Πραγματικά απίστευτο που χρησιμοποιεί κάποιος το Outlook? Σε εταιρεία? Δηλαδή τι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει; Ποιος mail client κάνει έστω και τα μισά από οσα κάνει το Outlook? 4
for4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Εγώ έχω συνδρομή στο 365, αλλά ήθελα αν ξέρετε να προτείνετε άλλη εφαρμογή για Android. Δεν μαρεσει τόσο η outlook. Κριτήρια: να είναι δωρεάν και να μην έχει πρόσβαση στα μέιλ σου. Υπάρχει κάποια καλύτερη;
Bourdoulas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, for4 είπε Εγώ έχω συνδρομή στο 365, αλλά ήθελα αν ξέρετε να προτείνετε άλλη εφαρμογή για Android. Δεν μαρεσει τόσο η outlook. Κριτήρια: να είναι δωρεάν και να μην έχει πρόσβαση στα μέιλ σου. Υπάρχει κάποια καλύτερη; Κ9 mail. Η πρόσβαση στα email έχει να κάνει με τον παροχο όχι με την εφαρμογή.
jadawin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Πληρώνεις μια φορά το χρόνο μια συνδρομή και καθάρισες. Αυτοί που κλαίγονται μια χαρά πληρώνουν κάθε μέρα το fredo, τα 70€ το χρόνο, με τα όσα καλούδια φέρνει η συνδρομή τους χάλασαν...... Ο τσάμπας πέθανε. Έτσι. Αγορές με leasing. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από jadawin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα