Crash24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Το Outlook είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Microsoft. Έχει περίπου 500 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το Outlook δωρεάν, η πλατφόρμα εμφανίζει κάποιες διαφημίσεις για τους χρήστες. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Microsoft κάνει πιο επιθετική τη στρατηγική εμφάνισης διαφημίσεων για τους χρήστες των εφαρμογών iOS και Android του Outlook. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το Outlook παρέχει δύο επιλογές φίλτρων για τα εισερχόμενα μηνύματα. Η πρώτη επιλογή, η οποία ονομάζεται "Focused", εμφανίζει μόνο τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θεωρούνται σημαντικά, ενώ η επιλογή "Other" εμφανίζει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προηγουμένως, η εφαρμογή του Outlook έδειχνε διαφημίσεις μόνο στην καρτέλα "Άλλα" για τους δωρεάν χρήστες. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν. Όπως σημειώνει το The Verge, η εφαρμογή του Outlook για κινητά εμφανίζει περισσότερες διαφημίσεις σε περισσότερα σημεία. Ακόμα και όταν πατάτε την καρτέλα "Focus", θα εξακολουθείτε να βλέπετε διαφημίσεις, οι οποίες μπορούν εύκολα να εκληφθούν ως ένα πραγματικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με άλλα λόγια, οι χρήστες του δωρεάν Outlook δεν μπορούν πλέον να αποφεύγουν τις διαφημίσεις, εκτός αν πληρώσουν μια συνδρομή στο Microsoft 365. Εκπρόσωπος της Microsoft επιβεβαίωσε ότι οι δωρεάν χρήστες θα βλέπουν περισσότερες διαφημίσεις στην εφαρμογή του Outlook. Παρόλο που οι χρήστες μπορούν να κάνουν scrolling για να αγνοήσουν και να αποκρύψουν μια διαφήμιση, η εφαρμογή θα εμφανίσει άλλη μία στο ίδιο σημείο μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Αναμενόμενα η νέα πολιτική της Microsoft έχει δημιουργήσει αντιδράσει μεταξύ των χρηστών αφού λίγο πολύ σε κανέναν δεν αρέσουν οι ενοχλητικές διαφημίσεις. Η εφαρμογή Microsoft Outlook για iOS, η οποία έχει βαθμολογία 5 αστέρων στο App Store, έχει λάβει το τελευταίο διάστημα μερικές άκρως αρνητικές κριτικές λόγω της νέα πολιτικής των διαφημίσεων. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
fytotech Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Τώρα μένει να βρει και κάποιον να το χρησιμοποιεί. 2 1
KostasKri Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, fytotech είπε Τώρα μένει να βρει και κάποιον να το χρησιμοποιεί. Για να το λες.. 6
nikos121 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 "Παρόλο που οι χρήστες μπορούν να κάνουν scrolling για να αγνοήσουν και να αποκρύψουν μια διαφήμιση, η εφαρμογή θα εμφανίσει άλλη μία στο ίδιο σημείο μετά από σύντομο χρονικό διάστημα." Εκει διαφημιση μεχρι να γινει το μυαλο πουρες 2
jspawn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Διαφημίσεις στην εφαρμογή του outlook;; Εγώ γιατί δεν έχω δει ποτέ καμία διαφήμιση στην εφαρμογή αυτή; 🤔🤔🤔
Kostasspil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Κ - 9 Mail ftw Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από Kostasspil 1 1
Hacker?pcs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Browser login με Firefox Android+uBlock Origin και τέλος Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από Hacker?pcs 1
sotirisl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 το Outlook app στα κινητά το χρησιμοποιούν κυρίως για εταιρικούς λογαριασμούς email, θα μου έκανε εντύπωση να έβλεπα διαφημίσεις εκεί... 3
Antonis_V Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Αν έχεις ενεργή συνδρομή Microsoft 365, δεν εμφανίζει τίποτα. Αν θες “τζάμπα” θα έχει διαφημίσεις. Δικό τους προϊόν, δικοί τους κανόνες. Έχει και άλλες επιλογές όποιος δεν θέλει. 12
Alexis_dim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μη χάσει! μας έχουν πρήξει στις διαφημίσεις
Tlykog Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 34 λεπτά πριν, jspawn είπε Διαφημίσεις στην εφαρμογή του outlook;; Εγώ γιατί δεν έχω δει ποτέ καμία διαφήμιση στην εφαρμογή αυτή; 🤔🤔🤔 Σε iOS και Android; 27 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Browser login με Firefox Android+uBlock Origin και τέλος Νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο δεν έχεις ειδοποιήσεις. Απλά δουλεύει.
spectaculator Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Υπάρχουν κι άλλα ελαφρύτερα που το κάνουν καλύτερα και τα μαζεύουν όλα σε ένα. Πολλά νομίζει η MS.
Hacker?pcs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 minutes ago, Tlykog said: Νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο δεν έχεις ειδοποιήσεις. Απλά δουλεύει. Σωστό, επειδή δεν το έχω σαν κύριο αλλά το ελέγχω με login σπάνια δεν το σκέφτηκα. Μπορεί κάποιος να κάνει login με άλλο app πχ το Gmail app και να το παρακάμψει, εγώ το έχω στο Thunderbird σε PC οπότε δεν βλέπω καθόλου το web interface του Outlook web 1
doucaniggia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Ε εντάξει να πουλήσουν θέλουν. Τώρα αν υπονοούν ότι βάζουν διαφημίσεις επειδή δεν διαβάζουν τα email μας ... 🤣 Χωρίς διαφημίσεις και slick interface: Spark mail baby!!! Τώρα αν δεν θέλεις να σου διαβάζουν τα email ... 1. ανοίγεις email σε δικό domain 2. χρησιμοποιείς υπηρεσίες χωρίς push(δεν χρησιμοποιώ outlook, έχει push?). 3. δεν στέλνεις email σε gmail, outlook κτλ.... κοινώς ξεκίνα να στέλνεις κοράκια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα