georgeole Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, lector είπε Αναρωτιεμαι αν πουλησαν κανενα με αυτη τη νοοτροπια. Μιας που μια τετοια μηχανη προφανως απευθυνεται σε επιχειρησεις, καμια σοβαρη επιχειρηση δε θα εδινε 10 χιλιαρικα για να παρει μια μηχανη στο χερι στον 1,5 χρονο (εκτος κι αν κανει ξεπλυμα), σιγουρα θα απαιτουσε καποια παραπανω καλυψη. Και μη χοιρινότερα!!!!
Sadako Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Για να μην ανοίγω νέο τόπικ, ψάχνω κι εγώ πολυμηχάνημα για μαγαζί, προσωπικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από τον Epson Ecotank που έχω στο σπίτι (L3060) ως προς την οικονομία, 2μιση χρόνια τώρα ακόμα είμαι με τα αρχικά μελάνια, και όσες φορές είδα τίποτα ψιλογραμμές έκανα 1-2 καθαρισμούς και όλα οκ. Λόγω φύσης του μαγαζιού (φαρμακείο) μιλάμε για καθημερινές εκτυπώσεις συνταγών οπότε θέλω να πιστεύω ότι εκεί θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο μοντέλο; Απαραίτητη η λειτουργία wifi για να εκτυπώνουν και από τους 2 υπολογιστές που υπάρχουν στο μαγαζί, εκτύπωση διπλής όψης δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη, αλλά αν υπάρχει με κάποιο μικρό επιπλέον κόστος ίσως και να εκτιμηθεί. Τρέχει και η προσφορά με την επιστροφή στα Public τώρα και ίσως είναι καλή ευκαιρία για αγορά. ΥΓ. Εν τω μεταξύ, έχουν πάρει κι εδώ οι τιμές την ανηφόρα ή μου φαίνεται; Τον δικό μου θυμάμαι να τον είδα πάρει γύρω στα 150€ τότε, και τώρα ο πιο φθηνός που βλέπω και στο skroutz είναι κοντά στα 200€.
georgeole Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Sadako είπε Για να μην ανοίγω νέο τόπικ, ψάχνω κι εγώ πολυμηχάνημα για μαγαζί, προσωπικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από τον Epson Ecotank που έχω στο σπίτι (L3060) ως προς την οικονομία, 2μιση χρόνια τώρα ακόμα είμαι με τα αρχικά μελάνια, και όσες φορές είδα τίποτα ψιλογραμμές έκανα 1-2 καθαρισμούς και όλα οκ. Λόγω φύσης του μαγαζιού (φαρμακείο) μιλάμε για καθημερινές εκτυπώσεις συνταγών οπότε θέλω να πιστεύω ότι εκεί θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο μοντέλο; Απαραίτητη η λειτουργία wifi για να εκτυπώνουν και από τους 2 υπολογιστές που υπάρχουν στο μαγαζί, εκτύπωση διπλής όψης δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη, αλλά αν υπάρχει με κάποιο μικρό επιπλέον κόστος ίσως και να εκτιμηθεί. Τρέχει και η προσφορά με την επιστροφή στα Public τώρα και ίσως είναι καλή ευκαιρία για αγορά. ΥΓ. Εν τω μεταξύ, έχουν πάρει κι εδώ οι τιμές την ανηφόρα ή μου φαίνεται; Τον δικό μου θυμάμαι να τον είδα πάρει γύρω στα 150€ τότε, και τώρα ο πιο φθηνός που βλέπω και στο skroutz είναι κοντά στα 200€. Αγαπητέ φίλε, ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα και στο skroutz ή το bestprice και θα έχεις τις απαντήσεις που θες. Και, όντως, οι τιμές αρχίζουν από τα 200€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα