onty Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Έχω στο desktop την κάρτα ήχου creative sound blaster audigy 5/rx . Έχω επάνω συνδέσει με οπτική ίνα στο out τα Logitech Z906 5.1. Η κάρτα ήχου έχει δύο εισόδους για μικρόφωνα , και όταν συνδέω το ένα παίζει κανονικά , όταν όμως ανοίξω το youtube σταματάει. Και γενικότερα ότι άλλος ήχος ξεκινάει να παίζει το μικρόφωνο σταματάει να ακούγεται ενώ στις ρυθμίσεις φαίνεται να λαμβάνει το σήμα. Όταν σταματαει να αναπαράγεται ένα τραγούδι στο YouTube η στο media player το μικρόφωνο ξεκινάει κανονικά να ακούγεται
atheatos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Στις 29/8/2022 στις 2:25 ΜΜ, onty είπε Έχω στο desktop την κάρτα ήχου creative sound blaster audigy 5/rx . Έχω επάνω συνδέσει με οπτική ίνα στο out τα Logitech Z906 5.1. Η κάρτα ήχου έχει δύο εισόδους για μικρόφωνα , και όταν συνδέω το ένα παίζει κανονικά , όταν όμως ανοίξω το youtube σταματάει. Και γενικότερα ότι άλλος ήχος ξεκινάει να παίζει το μικρόφωνο σταματάει να ακούγεται ενώ στις ρυθμίσεις φαίνεται να λαμβάνει το σήμα. Όταν σταματαει να αναπαράγεται ένα τραγούδι στο YouTube η στο media player το μικρόφωνο ξεκινάει κανονικά να ακούγεται Δες την έξοδο ήχου στον μικτή. Κάποια ρύθμιση της εξόδου ήχου που δίνει προτεραιότητα σε άλλες πηγές. 1
onty Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Πείραξα όλες τις ρυθμίσεις που υπάρχουν και έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να αναπαράγει ταυτόχρονα ψηφιακό ήχο μαζί με αναλογικό. Οποτε συνέδεσα τα ηχεία με rca και λύθηκε παντελώς το πρόβλημα . Παίζουν και τραγουδια και μικρόφωνα όλα μαζί. Σίγουρα θα ήθελα να ξέρω πως μπορεί να γίνει το σήμα από το μικρόφωνο ψηφιακό και να το δουλεύω έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα