Petran1965 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Σας παρακαλώ για την βοήθειά σας . Εντός των 2-3 ημερών θα κάνω την αγορά μέσω Skroutz LG tv oled 55" . Με τα μοντέλα της LG σε OLED για τα έτη 2021 και 2022 έχω χάσει την μπάλα. Έχω στην διάθεσή μου 1300 ευρώ περίπου . Να πάω στην c1 η αλλού ? Στην c1 με τα μοντέλα έχω μπερδευτεί .......έχει ...δεν έχει evo . Σας παρακαλώ , τι μου προτείνετε ?. Ποιο μοντέλο να αγοράσω ? Ευχαριστώ . Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από Petran1965
HALF EVIL Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις και τα 1300 κοιτάς την C1 που έχει 1000 αυτή τη στιγμή. Μερικά κομμάτι έχουν Evo, αλλά δεν έχουν. Είναι θέμα τύχης. Απλώς κοίτα ο κωδικός να είναι εισαγωγής από ΕΕ για να μπορέσεις αν θέλεις να επεκτείνεις την εγγύηση στα πέντε χρόνια. Επίσης θα πρότεινα να κοιτάξεις και μοντέλα της Philips που είναι εξίσου καλά. Αν τελικά διαθέσεις όλα τα χρήματα, ίσως να περίμενες ΒF για την C2 που συμπίπτει με την περίοδο του Moudial και ίσως τρέξουν καλές προσφορές. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από HALF EVIL
ikaruga24 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δυστυχώς είναι τύχη. Μόνο τα μοντέλα C2 από 48' και πάνω έχουν όλα EVO panel. Η C1 κάποια έχουν και κάποια δεν έχουν. Προσωπικά δεν θα αγόραζα Philips τηλεόραση λόγο περίεργης εγγύησης και επειδή δεν έχουν full bandwidth 2.1 HDMI θύρες.
kotsos1983 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 29/8/2022 στις 2:51 ΜΜ, ikaruga24 είπε Δυστυχώς είναι τύχη. Μόνο τα μοντέλα C2 από 48' και πάνω έχουν όλα EVO panel. Η C1 κάποια έχουν και κάποια δεν έχουν. Προσωπικά δεν θα αγόραζα Philips τηλεόραση λόγο περίεργης εγγύησης και επειδή δεν έχουν full bandwidth 2.1 HDMI θύρες. Τι εννοείς περίεργη εγγύηση; ρωτάω γιατί έχω βάλει στο μάτι την philips oled 706
CarbonFibre Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μην δινεις σημασία σε evo και τέτοια. Δεν έχει και τόσο νόημα. LG C1 ή Sony A80J. Οποια είναι φθηνότερη. Πρόσφατα που χρειάστηκα να κάνω χρήση της εγγύησης LG oled έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Επίσης μέχρι να λήξει η εγγύηση των 2 ετών από την ίδια την LG μπορείς να αγοράσεις εξτρα 3 χρόνια με κόστος κοντά στα 160€ αν θυμάμαι καλά. Από πλευράς εγγύησης Sony δεν ξέρω τί γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα