reystar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα Έχει κάποιος γενικά εμπειρία στην ασφάλεια Tesla ? Εχω ακουσει πχ ατομα που ειπαν οτι η Χ εταιρεια δεν δέχθηκε να το ασφαλήσει (ergo).
geomrk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Κατ'εμέ ένα τέτοιο γεγόνος θα έπρεπε να είναι άξιο για καταγγελία,δεν ξέρω τι ισχύει όμως. Γιατί απ'την στιγμή που είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ασφάλεια στο όχημα έτσι θα έπρεπε να είναι και απτην μεριά των ασφαλιστικών.
Free Bird Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Για ποιο λόγο να μην ασφαλίζουν τα TESLA ? Δημιουργούν ατυχήματα με την (αυτονομη) οδήγηση, παίρνουν φωτιά, είναι ακριβά, είναι αμερικάνικα, είναι καινούρια εταιρεία, γιατί έτσι ? Πρέπει να το αιτιολογήσουν, φαντάζομαι δηλαδή. Εγώ γνωρίζω ότι κάποιες ασφαλιστικές δεν ασφαλίζουν ακίνητα που δεν έχουν πολεοδομική άδεια ή έχουν παρανομίες σε σχέση με την αρχική άδεια. Τα TESLA τί έχουν ? Επίσης αυτά που κυκλοφορούν, σε ποια εταιρεία έχουν ασφαλιστεί ? Μόνο σε μία ασφαλιστική ? Σε όλες τις άλλες εκτός από την ERGO ?
sphinxgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, geomrk είπε Γιατί απ'την στιγμή που είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ασφάλεια στο όχημα έτσι θα έπρεπε να είναι και απτην μεριά των ασφαλιστικών. Για την ασφάλεια υπάρχει πανεύκολη λύση. πχ 5000€ το 6μηνο. Τόσο απλά. Έτσι και για τα Smart 450 (1998-2006) φυσικά και σου προσφέρουν κάποιες ασφάλειες ασφάλεια κλοπής αν θες . Με 1000€+... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από sphinxgr
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, reystar είπε Καλησπέρα Έχει κάποιος γενικά εμπειρία στην ασφάλεια Tesla ? Εχω ακουσει πχ ατομα που ειπαν οτι η Χ εταιρεια δεν δέχθηκε να το ασφαλήσει (ergo). Το ξέρεις σίγουρα ή είναι κάτι που πέταξε κάποιος; Και αλήθεια να είναι υπάρχουν τόσες άλλες ασφαλιστικές εταιρίες. https://www.asfaleies24.gr/ta-top-5-ilektrika-kostos-asfalisis/#Tesla_Model_3_LR https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Dokimh-Skoda-Kodiaq-2-0-TDI-DSG-150-PS-4x4_234505.asp?a=12&p=1
amorealex Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μια χαρά τα ασφαλίζει και η Allianz και η Anytime.
Maurikycli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, Free Bird είπε Για ποιο λόγο να μην ασφαλίζουν τα TESLA ? Δημιουργούν ατυχήματα με την (αυτονομη) οδήγηση, παίρνουν φωτιά, είναι ακριβά, είναι αμερικάνικα, είναι καινούρια εταιρεία, γιατί έτσι ? Πρέπει να το αιτιολογήσουν, φαντάζομαι δηλαδή. Εγώ γνωρίζω ότι κάποιες ασφαλιστικές δεν ασφαλίζουν ακίνητα που δεν έχουν πολεοδομική άδεια ή έχουν παρανομίες σε σχέση με την αρχική άδεια. Τα TESLA τί έχουν ? Επίσης αυτά που κυκλοφορούν, σε ποια εταιρεία έχουν ασφαλιστεί ? Μόνο σε μία ασφαλιστική ? Σε όλες τις άλλες εκτός από την ERGO ? Δεν ξέρουν πόσα κυβικά είναι 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα