johnkar93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους ! Πρόκειται να αγοράσω gaming laptop για παιχνίδια όπως lol cod battlefield fifa pubg κλπ. Μπάτζετ έως 1.200€. Έχω δει αυτά στο Σκρουτζ. Πιο μου προτείνετε; Η αν γνωρίζετε κάποιο άλλο καλύτερο. Ευχαριστώ!
mrProtogem Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Έχω εγώ ένα σχετικά καινούργιο λάπτοπ σε μια πολύ καλή κατάσταση και τιμή με δώρο ένα gaming Asus Strix mouse
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 30 λεπτά πριν, mrProtogem είπε Έχω εγώ ένα σχετικά καινούργιο λάπτοπ σε μια πολύ καλή κατάσταση και τιμή με δώρο ένα gaming Asus Strix mouse Αν ηθελε να αγορασει μεταχειρισμενο θα ειχε βαλει αγγελια ζητησης. 16 ώρες πριν, johnkar93 είπε Καλησπέρα σε όλους ! Πρόκειται να αγοράσω gaming laptop για παιχνίδια όπως lol cod battlefield fifa pubg κλπ. Μπάτζετ έως 1.200€. Έχω δει αυτά στο Σκρουτζ. Πιο μου προτείνετε; Η αν γνωρίζετε κάποιο άλλο καλύτερο. Ευχαριστώ! Συστηνω Dell αλλα στα Dell να προσεξεις να μην ειναι παραεισαγωγης γιατι δεν τα δεχεται η Dell εδω για επισκευη.
life is music Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Αν ηθελε να αγορασει μεταχειρισμενο θα ειχε βαλει αγγελια ζητησης. Συστηνω Dell αλλα στα Dell να προσεξεις να μην ειναι παραεισαγωγης γιατι δεν τα δεχεται η Dell εδω για επισκευη. γιατι τα asus τι εχουν ?
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, life is music είπε γιατι τα asus τι εχουν ? Εχει καλύτερη εγγύηση η dell 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα