random Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Ψαχνω ενα προγραμμα proxy για windows xp. εχετε να προτινετε? Αυτο που θελω να κανει ειναι να διαβαζει μια λιστα με url ή κανονες ( πχ: *.ταδε.com) και να επιτρέπει ή οχι την προσβαση, ή να κανει redirect σε μια δικη μου html σελιδα (που θα αναφερω γιατι εγινες redirect πχ. αλλα θελω να ειναι δικη μου και οχι δυναμικη απο το προγραμμα, για να μην αναφερει πχ "the proxy denies access" κλπ..) Δεν με ενδιαφερει η ασφαλεια τυπου firewall (εχω το zonealarm, ή οτι αλλο για αυτο) Το zonealarm εχει την λειτουργια web filtering, αλλα δεν με ενδιαφερει, καθως δεν εχει καμια δυνατοτητα παρεμβασης στο που θα παει και τι θα δει ο redirected user. Επισης πρεπει να παιζει με dial-up. To proxy pc1 συνδεεται με modem, και με το ICS, και καρτα δυκτιου δινει προσβαση στο pc2. * αν το proxy μπορει να αντικαταστησει πληρως το windows ICS, ακομη καλυτερα (δηλαδη να ενεργοποιει το modem του pc1, οταν ο pc2 χρειαστει internet) Δοκιμασα τα Freeproxy , Netproxy αλλα δεν καταφερα να δουνε τη συνδεση με dialup. δηλαδη, εστω οτι το σεταρω, οταν ζητηθει το in.gr να με στελνει στη σελιδα C:\DENIED.HTML, σεταρω και τον IE να χρησιμοποιει τον proxy 127.0.0.1 οσο ειμαι offline, με στελνει εκει. οταν συνδεθω στον isp, ο browser παει κανονικα στο in.gr to proxy setting δουλευει μονο για συνδεση σε local network. πως θα σεταρω τον browser να ζηταει απο το proxy ανεξαρτητα αν ειναι online/offline?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.