Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, το επίδομα αδείας μέχρι πότε μπορεί να κατατεθεί ξέρει κανένας? Εγώ πήρα άδεια τον Ιούλιο και ακόμα δεν έχει μπει τίποτα 

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε

Καλησπέρα σε όλους, το επίδομα αδείας μέχρι πότε μπορεί να κατατεθεί ξέρει κανένας? Εγώ πήρα άδεια τον Ιούλιο και ακόμα δεν έχει μπει τίποτα 

Πόσο καιρό δουλεύεις? Σε αυτόν τον εργοδότη?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε

Καλησπερα φιλε μου,το επιδομα αδειας πρεπει να μπαινει απο την πρωτη μερα αδειας σου,οποτε σου εχουν παιξει πουστια..Μπορεις να παρεις τηλ επιθεωρηση εργασιας για καταγγελια

• Like 1
Δημοσ.

Kανονικά πρέπει να μπει την ημέρα που ξεκινάει η άδεια σου. Σε εμάς πάντως οσοι παιρνουν άδεια μέσα στον Αύγουστο παιρνουν το επιδομά τους 30 Ιουλίου και αυτό γιατί μέσα στον Αύγουστο ολα μας τα τμήματα (και το HR) υπολειτουργούν.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Morosis είπε

Καλησπερα φιλε μου,το επιδομα αδειας πρεπει να μπαινει απο την πρωτη μερα αδειας σου,οποτε σου εχουν παιξει πουστια..Μπορεις να παρεις τηλ επιθεωρηση εργασιας για καταγγελια

Θα προσπαθήσω να μην πάει εκεί γιατί είμαι και 2 χρόνια και δεν θέλω να λήξει η συνεργασία. Αν δεν το βάλει με το καλό τότε προχωράμε 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε

Θα προσπαθήσω να μην πάει εκεί γιατί είμαι και 2 χρόνια και δεν θέλω να λήξει η συνεργασία. Αν δεν το βάλει με το καλό τότε προχωράμε 

Μπορεις να το χειριστεις οπως νομιζεις, αλλα για 2 χρονια συνεργασιας δεν ηταν καλη κινηση εκ μερους τους,εγω παρ'ολα αυτα σου εγραψα τι ισχυει !! Γενικα εχε υποψην σου το site κεπεα δεν πεφτει ποτε εξω σε αναζητησεις για δικαιωματα,επιδοματα κτλπ,καλη συνεχεια !

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Morosis είπε

Μπορεις να το χειριστεις οπως νομιζεις, αλλα για 2 χρονια συνεργασιας δεν ηταν καλη κινηση εκ μερους τους,εγω παρ'ολα αυτα σου εγραψα τι ισχυει !! Γενικα εχε υποψην σου το site κεπεα δεν πεφτει ποτε εξω σε αναζητησεις για δικαιωματα,επιδοματα κτλπ,καλη συνεχεια !

Να σαι καλά φίλε μου 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...