pointyhat Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Χαιρετε, δεν βρήκα κάποιο υπάρχον θέμα και ήθελα να ρωτήσω, γινεται να ενεργοποιήσω το "surveillance" (να είναι σε παρακολούθηση του χώρου) mode οταν πχ, φευγω από το σπίτι; Σκεφτόμουν πχ στη ρουτίνα όπου λέω "Ok, Google. GoodBye" να ενεργοποιεί την κάμερα, χωρίς να χρειαζεται να το κανω απο το Mi Home App. Ευχαριστώ
foniki_melitzana Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 βλέπεις την xiaomi κάμερα στις συσκευές που ελέγχει το Google Home?
-WISE- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/8/2022 στις 9:11 ΜΜ, pointyhat είπε Χαιρετε, δεν βρήκα κάποιο υπάρχον θέμα και ήθελα να ρωτήσω, γινεται να ενεργοποιήσω το "surveillance" (να είναι σε παρακολούθηση του χώρου) mode οταν πχ, φευγω από το σπίτι; Σκεφτόμουν πχ στη ρουτίνα όπου λέω "Ok, Google. GoodBye" να ενεργοποιεί την κάμερα, χωρίς να χρειαζεται να το κανω απο το Mi Home App. Ευχαριστώ Έγω έτσι το κάνω. Όταν λέω "protection", ενεργοποιεί ράδιο και κάμερα. Μέσα από τις ρουτίνες του Google Assistant το κάνεις. Αν έχεις ελληνικά στο κινητό δεν εμφανίζονται οι ρουτίνες. Άλλαξε τη γλώσσα στα Αγγλικά Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από -WISE-
foniki_melitzana Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 2/9/2022 στις 12:22 ΜΜ, -WISE- είπε Έγω έτσι το κάνω. Όταν λέω "protection", ενεργοποιεί ράδιο και κάμερα. Καλησπέρα, βλέπεις/ελέγχεις την κάμερα μέσα από το google assistant? πως; Δεν το έχω καταφέρει ρε γμτ, και θέλω όταν είμαι σπίτι να είναι κλειστή (ντάξει, εμένα δε με νοιάζει, αν είναι κανείς άλλος θέλω να είναι κλειστή)
-WISE- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε Καλησπέρα, βλέπεις/ελέγχεις την κάμερα μέσα από το google assistant? πως; Δεν το έχω καταφέρει ρε γμτ, και θέλω όταν είμαι σπίτι να είναι κλειστή (ντάξει, εμένα δε με νοιάζει, αν είναι κανείς άλλος θέλω να είναι κλειστή) Δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω/απενεργοποιησω μέσω Google Home αλλά από τη στιγμή που την έχει δει το Home, τότε μπορείς να την ενεργοποιήσεις φωνητικά. "Ok Google, turn the camera on". 1
foniki_melitzana Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 ποια κάμερα έχεις αν επιτρέπεται; Έχω μια imilab home security camera basic, που φαίνεται κανονικά στο mi home app, αλλά στο google home δε φαίνεται καθόλου. Αντίθετα η σκούπα και κάτι φώτα φαίνονται κανονικά και στο google home
-WISE- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε ποια κάμερα έχεις αν επιτρέπεται; Έχω μια imilab home security camera basic, που φαίνεται κανονικά στο mi home app, αλλά στο google home δε φαίνεται καθόλου. Αντίθετα η σκούπα και κάτι φώτα φαίνονται κανονικά και στο google home Τότε είναι σίγουρη ασυμβατότητα. Η κάμερα σου είναι συνδεδεμένη στον Κινέζικο server; Έχω την πιο απλή έκδοση (δεν βγαίνει πια). Mi Home Security Basic 1080p. 1
foniki_melitzana Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, -WISE- είπε Η κάμερα σου είναι συνδεδεμένη στον Κινέζικο server; έχω την αίσθηση ότι είναι σε ευρωπαϊκό σέρβερ, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Από που το διαπιστώνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα