Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγα λεπτά εισήλθα στο gmail μου, επέλεξα να σβήσω ένα spam mail που μου ήρθε, καταλάθος όμως κάπου πάτησα και τσεκαρίστηκαν αυτόματα όλα τα emails του 2022 που είχα αποθηκευμένα μαζί με κάποια πρόσφατα που τα χρειάζομαι.... Αμέσως μετά πάτησα ασυναίσθητα την διαγραφή και σβήστηκαν όλα.....

Το πρόβλημα τώρα, δεν εντοπίζω αυτά τα emails μέσα στον κάδο των διαγραμμένων!

Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή λειτουργία να κάνω αναίρεση της ενέργειας που έγινε; Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω που μεταφέρθηκαν τα emails!

Χρειάζομαι οπωσδήποτε και σχετικά άμεσα τα τελευταία emails που εξαφανίστηκαν!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Πριν λίγα λεπτά εισήλθα στο gmail μου, επέλεξα να σβήσω ένα spam mail που μου ήρθε, καταλάθος όμως κάπου πάτησα και τσεκαρίστηκαν αυτόματα όλα τα emails του 2022 που είχα αποθηκευμένα μαζί με κάποια πρόσφατα που τα χρειάζομαι.... Αμέσως μετά πάτησα ασυναίσθητα την διαγραφή και σβήστηκαν όλα.....

Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή λειτουργία να κάνω αναίρεση της ενέργειας που έγινε; Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω που μεταφέρθηκαν τα emails!

Από υπολογιστή κοιτάς ή κινητή συσκευή?

Αν πατησες οριστική διαγραφή, νομίζω δεν υπάρχει ελπίδα...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Από υπολογιστή κοιτάς ή κινητή συσκευή?

Αν πατησες οριστική διαγραφή, νομίζω δεν υπάρχει ελπίδα...

Από υπολογιστή.

Δεν πάτησα οριστική διαγραφή. Δηλαδή, δεν βρισκόμουν μέσα στον κάδο ανακύκλωσης με ήδη διαγραμμένα. Βρισκόμουν στα Εισερχόμενα και εκεί κάτι πατήθηκε και εξαφανίστηκε όλη η αλληλογραφία που είχα κρατήσει από το 2022. Στον κάδο ανακύκλωσης υπάρχουν κάτι άλλα παλιά που τα είχα διαγράψει αλλά δεν εντοπίζω πουθενά αυτά που εξαφανίστηκαν πριν από λίγο και δεν μπορώ να τα εντοπίσω.

Ψάχνω αν υπάρχει καμιά λειτουργία σαν log file που καταγράφει τις ενέργειες του χρήστη μήπως βρω από εκεί τι έγινε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Από υπολογιστή.

Δεν πάτησα οριστική διαγραφή. Δηλαδή, δεν βρισκόμουν μέσα στον κάδο ανακύκλωσης με ήδη διαγραμμένα. Βρισκόμουν στα Εισερχόμενα και εκεί κάτι πατήθηκε και εξαφανίστηκε όλη η αλληλογραφία που είχα κρατήσει από το 2022. Στον κάδο ανακύκλωσης υπάρχουν κάτι άλλα παλιά που τα είχα διαγράψει αλλά δεν εντοπίζω πουθενά αυτά που εξαφανίστηκαν πριν από λίγο και δεν μπορώ να τα εντοπίσω.

Ψάχνω αν υπάρχει καμιά λειτουργία σαν log file που καταγράφει τις ενέργειες του χρήστη μήπως βρω από εκεί τι έγινε.

Μήπως τα αρχειοθέτησες ή τα μετέφερες σε άλλο φάκελο?

• Moderators
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Τα μυνηματα από spam folder διαγράφονται μόνιμα, δεν μεταφέρονται στον κάδο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

edit,ακυρο

20 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Από υπολογιστή.

Δοκίμασε να ψάξεις με όρους που είχαν τα email που ψάχνεις.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

στις 30 μέρες απο την διαγραφή.

Δοκίμασε να ψάξεις με όρους που είχαν τα email που ψάχνεις.

Τα μυνηματα από το spam folder διαγράφονται αυτόματα μετά από 30 μέρες, αν πας να τα διαγράψεις εσύ(τουλάχιστον εμένα στο pc την στιγμή που μιλάμε) όταν πάω να διαγράψω κάτι από spam folder μου δίνει επιλογή μόνο για μόνιμη διαγραφή

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Δεν ειναι εκεί. 

6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δες εκει που λεει "ολη η αλληλογραφία"

Ούτε εκεί.... 

Τώρα που κοιτάω τις επιλογές, μπορεί και να αρχειοθετηθηκαν αντί να σβήστηκαν, που μπορώ να το δω αν πήγαν για αρχειοθέτηση; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Τα μυνηματα από το spam folder διαγράφονται αυτόματα μετά από 30 μέρες, αν πας να τα διαγράψεις εσύ(τουλάχιστον εμένα στο pc την στιγμή που μιλάμε) όταν πάω να διαγράψω κάτι από spam folder μου δίνει επιλογή μόνο για μόνιμη διαγραφή

Εχεις δίκιο,απο τον κάδο σβήνονται  αυτόματα στις 30 μέρες απο την μέρα διαγραφής .Εκανα λάθος,το διορθώνω.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Τώρα που κοιτάω τις επιλογές, μπορεί και να αρχειοθετηθηκαν αντί να σβήστηκαν, που μπορώ να το δω αν πήγαν για αρχειοθέτηση; 

Δοκιμασε αυτο στην αναζητηση

-in:Sent -in:Draft -in:Inbox

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν τα βρήκα πουθενά όσο κι αν έψαξα μέχρι εξάντλησης στους φακέλους και τις επιλογές.

Έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες να τα βρω, πάνε περίπατο τα emails.

Δεν περίμενα ποτέ μου ότι θα φάω τέτοιο στραπάτσο με το gmail και σε κρίσιμο χρονικό σημείο, τα τρία τελευταία emails που είχα τα χρειάζομαι άμεσα. Τι στο καλό μου ήρθε αυτό το κολοmail από academia edu και πήγα να το σβήσω, έχω βαρεθεί να μου έρχονται πολλά τέτοια κάθε μέρα.

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, εξαφανίστηκε από τα εισερχόμενα όλη η αλλογραφία του 2022 μέχρι τον 10/2021 και δεν υπάρχει ίχνος της πουθενά.

Edit: Δοκίμασα έτσι από περιέργεια να μπω από android που είχα μπει παλιά, εκεί έχουνε παραμείνει μέσα κάτι μηνύματα από το 22 που δεν εμφανίζονται στον υπολογιστή και μπορώ να τα διαβάσω κιόλας. Στην προσπάθεια μου να μπω με άλλον browser μήπως παίχτηκε κανένα κόλλημα ή θέμα με cookies κτλ, και ο άλλος browser εμφανίζει το ίδιο αποτέλεσμα, ότι δηλαδή σβήστηκαν οριστικά και κατευθείαν όλα μέσα από τα εισερχόμενα και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...