Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, cdrov είπε

Ξέρετε αν υπάρχει αυτό (anti bent frame) ή κάποιο παρόμοιο διαθέσιμο στην Ελλάδα?

Εγώ είχα παραγγείλει της Thermalright από Amazon Γερμανίας. Ελλάδα δεν το έβρισακ ούτε με σφαίρες δυστυχώς.

Δημοσ.

Πήρα χθες βράδυ από amazon Γερμανίας και εγώ, απλά πρέπει να περιμένω μια εβδομάδα. Ο 12900k στράβωσε με την πρώτη χρήση-έβαζες χάρακα και έκανε κοιλιά στη μέση (βέβαια ήταν μόλις είχε βγει) και τώρα που πήρα και ένα 13700k δεν ρισκάρω...

Δημοσ.

Εγώ το είχα βάλει εδώ και λίγο καιρό, αλλά σε εμένα δεν είχε στραβώσει κάτι. Πιό πολύ για την ιδέα και μόνο το έβαλα...😁

Το είχα πάρει από aliexpress. Νομίζω 11-12€.

IMG_20230227_090919.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασα αυτά που λέτε και έχω τρομάξει λίγο. Είναι σίγουρο πως όλοι στραβωνουν;; 

Για το σύστημα της υπογραφής συμφωνείτε με τα παρακάτω ; 

Screenshot_2023-04-27-19-06-23-230_com_miui.gallery.jpg.ccd98977f318a78956d064b0f8ed6348.jpg

Δημοσ.

Στραβώνει/δεν στραβώνει εγώ από την πρώτη ημέρα το έβαλα. Δεν ψηνόμουν και πολύ να στραβώσει CPU αξίας 600 ευρώ από την πρώτη ημέρα. Αλλά γενικά διάβασα ότι ναι, γενικά ήταν συχνό φαινόμενο το bent. 

Δημοσ.

Εμένα ο 12900κ στράβωσε με μητρική Gigabyte Z690 αμέσως. Έβαζα χάρακα στις 2 γωνίες και είχε κοιλιά στη μέση... Μετά από λίγο είχα και μερικά bluescreens, οπότε για το φόβο των Ιουδαίων ζητησα (με πολύ κόπο) και μου τον αντικατέστησαν με 12700κ (που ήταν ο μόνος διαθέσιμος τη δεδομένη στιγμή). Τον εγκαθιστώ ξανά-στην ίδια μητρική και αφού τον έχω ελέγξει πρώτα και μετά από μέρες τον ελέγχω ξανα και βρίσκω μια ψιλή κυρτότητα πάλι (να προσθέσω ότι η μητρική ήθελε απίστευτη δύναμη για να κλείσει το socket)... Έβαλα ροδέλες στο socket αλλά αυξήθηκαν οι θερμοκρασίες, οπότε πίσω πάλι. Βέβαια να σημειώσω ότι τα αγόρασα μόλις είχαν πρωτοέρθει στην ελλάδα και ίσως έφταιγε αυτό. Πάντως να σημειώσω ότι ο ίδιος επεξεργαστής δουλεύει τέλεια από τότε σε τέλειες θερμοκρασίες και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...

Απλά τώρα που πήρα 13700κ δεν το ρισκάρω και παράγγειλα και εγώ 2 τέτοια πλαίσια....

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gentleman88 είπε

Σκέφτομαι να βάλω Thermalright Contact frame για την 13600k κυρίως για το λύγισμα. Πιστευετε θα δω διαφορά σε θερμοκρασίες ή δεν αξίζει καν ;

Εγώ το έβαλα κατευθείαν, στο πρώτο στήσιμο του PC. Οπότε δεν μπόρεσα να τεστάρω αν έχει διαφορά στα temps. Πάντως τότε που το έψαχνα είδα ότι αρκετοί είχαν προσέξει διαφορά μέχρι και 10 βαθμών. Too much κατά την άποψή μου αλλά ναι, είχα διαβάσει και κάτι τέτοια τρελά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Gentleman88 είπε

Σκέφτομαι να βάλω Thermalright Contact frame για την 13600k κυρίως για το λύγισμα. Πιστευετε θα δω διαφορά σε θερμοκρασίες ή δεν αξίζει καν ;

Εγώ το δούλεψα καμμία εβδομάδα τον 12700k πριν βάλω το frame και η διαφορά που είδα ήταν 3 με 4 βαθμούς.Κυριως το έκανα για την παράνοια του να μην λυγίσει,να έχω καθαρή τη συνείδηση μου

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...