hp8 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 μιας και γυρίσαμε το χρόνο πίσω είπα να παίξω λίγο με τα ΧΡ (το cd το έχω από τότε ........... ) Η γλώσσα ειναι στην πρώτη εικόνα και δεν χρειάστηκαν οδηγοί sata δεύτερη εικόνα Spoiler Spoiler
kormos Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, hp8 είπε μιας και γυρίσαμε το χρόνο πίσω είπα να παίξω λίγο με τα ΧΡ (το cd το έχω από τότε ........... ) Η γλώσσα ειναι στην πρώτη εικόνα και δεν χρειάστηκαν οδηγοί sata δεύτερη εικόνα Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Και ποιός δεν θα μπορούσε να έχει στο αρχείο του λίγο από την ιστορία
gusvlachos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) micos000 : Παρα πολυ καλο & πολυτιμο πια αυτο το iso για διαγνωστες και οχι μονο, κρατησε το !.👍👍 kormos: Μην εισαι τοσο ευεξαμπτος παλληκαρι μου, τo καλοπροαιρετo " βρε παιδια " δεν ειναι κακη συμπεριφορα ιδιαιτερα απο εναν που βρισκετε στας δυσμας του βιου και εχει αναλωσει μια ζωη στον χωρο των διαγνωστικων. Το "λιγη προσοχη" απευθυνετε στην απογοητευση που ενοιωσε ο GioNiko που δεν καταφερε να κατεβασει το αρχειο που εψαχνε εναγωνιως, μπες για λιγο στην θεση του. Πιστευω να σε καλυψα, ..και αν επιτρεπεις, ειναι πια και μια "συμβουλη" απο καποιον που ηταν μαλλον πιο ....ευεξαμπτος απο σενα. 😀😀 hp8: 👍👍 Καλη μερα σ'ολους Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από gusvlachos
kormos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, gusvlachos είπε micos000 : Παρα πολυ καλο & πολυτιμο πια αυτο το iso για διαγνωστες και οχι μονο, κρατησε το !.👍👍 kormos: Μην εισαι τοσο ευεξαμπτος παλληκαρι μου, τo καλοπροαιρετo " βρε παιδια " δεν ειναι κακη συμπεριφορα ιδιαιτερα απο εναν που βρισκετε στας δυσμας του βιου και εχει αναλωσει μια ζωη στον χωρο των διαγνωστικων. Το "λιγη προσοχη" απευθυνετε στην απογοητευση που ενοιωσε ο GioNiko που δεν καταφερε να κατεβασει το αρχειο που εψαχνε εναγωνιως, μπες για λιγο στην θεση του. Πιστευω να σε καλυψα, ..και αν επιτρεπεις, ειναι πια και μια "συμβουλη" απο καποιον που ηταν μαλλον πιο ....ευεξαμπτος απο σενα. 😀😀 hp8: 👍👍 Καλη μερα σ'ολους Δεν αγχώνομαι για τίποτα, απλά στη θέση του θα εγκαθιστούσα την αγγλική έκδοση που είναι και διαθέσιμο παντού 🙂 Με έβαλες όμως στην πρίζα να σηκώσω vm με τα XP 😂 Μφχ
gusvlachos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καντο, και εγω σε vm με ελληνικο XP professional sp2 το τσεκαρησα. Η αλλη λυση ειναι αυτη που λες αλλα χρονοβορα, προυποθετει επανεγκατασταση η νεο partition και επαναεγκατασταση του διαγνωστικου s/w που κατα κανονα ειναι δεκαδες Gb. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από gusvlachos
kormos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Τώρα όσο αστείο και να φανεί.... Δεν έχω απ ότι κοιτάζω στο αρχείο μου πουθενά με SP2 🤔 1
gusvlachos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν πειραζει, σου λεω το εκανα εγω την ημερα που εκανα το post. Φανταζομαι δε, ο φιλος που το εψαχνε εναγωνιως ειχε κατεβασει το διαγνωστικο s/w σε απλα ΧΡ sp1/2 και εψαχνε το sp3 για αναβαθμιση, (για να μην ξανακανει εγκατασταση σε .enu), που σε full version θελει 3-4 ωρες σε μερικα διαγνωστικα tης ταξεως των 150 Gb. Οποιος χρειαζετε το XP professional sp2 greek το εχω σε γνησια εκδοση με ολους τους κωδικους ενεργοποιησης της microsoft. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από gusvlachos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα